IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 247 248 249 250 251 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
MonicutzaB
post Jan 16 2007, 02:05 PM
Post #2481

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

angel, eu am facut ceva dozare hormonala dar era legata de sarcina deci cred ca nu are legatura. am facut progesteron, prolactina si inca una care imi scapa. si mi-au iesit bine. in concluzie: m-am bagat si eu in seama ca ceva folositor nu am stiut sa-ti spun, sorry. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
dar inteleg dilema, nici eu nu stiu ce as face in locul tau mai ales ca sunt anti anticonceptionale ca sa zic asa. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
geoo
post Jan 16 2007, 02:09 PM
Post #2482

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Miss, luminoasa.....nu m-am trezit, dar ma bucur ca am doar un corn.....undeva mai spre ureche, ceea ce e bine, ca daca imi era intre oki muream!
Se pare ca Cutadenul m-a ajutat, nu s-au inflamat cele din care nu ai iesit tot cum se intampla de obicei!!! ceea ce mi-a iesit totusi, m-am asteptat ca il simteam sincer de aseara.....e un punct negru in profunzime....si face mofturi !
(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
duceam un pic dorul de a cocolosi un vulcan...si nu aveam....las'ca acum am!!!

Fetelor, a descoperit careva o solutie impotriva punctelor negre?!?! o solutie mai rapida, ca oricum ceea ce folosesc acum (skinoren) mi-a facut tenul foarte ok, si au mai disparut din puncte....dar sunt nenorocitele alea mai in adancine....care nu dispar asa usor! Dermatologul imi daduse Acne - No dar nu a fost bun deloc, nu am vazut nici o diferenta!

Angel....eu nu am fost la endo. pt ca mi-e foarte teama sa nu descopere si la mine un dezechilibru si sa fiu nevoita sa fac tratamente hormonale! Sincer prefer cosurile decat multe alte probleme aparute o data ce intri in echilibrul hormonal! Personal mi-e foarte frica de asa ceva si nu cred ca voi recurge la el!
Dar eventul in cazul tau, ar fi bine sa te interesezi despre ce tratament este vorba, durata, dozajul si efectele secundare si durata acestora!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jan 16 2007, 02:19 PM
Post #2483

Musafir

Merci fetelor anyway (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Am vazut-o pe angelito ca era online si se apucase sa posteze ceva dar vad ca s-a razgandit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Speram sa o intreb pe ea ... ca tot la recomandarea ei am luat mai demult pentru dereglarea asta capsule de Palmier Pitic. In momentul ala aveam impresia ca mi-au facut bine, dar stiu ca nu am continuat ca erau destul de scumpe si trebuia sa iau o doza destul de mare ca sa isi faca efectul. Poate o sa mai incerc cu astea. Daca mai stiti ceva chestii naturiste sa imi spuneti si mie, ca as incerca orice.

+Quote Post
angelito
post Jan 16 2007, 02:20 PM
Post #2484

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 82

Buna fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !

In primul rand imi cer scuze ca intru atat de rar, dar sunt intr-o perioada extrem de aglomerata (diverse activitati + incerc sa-mi schimb jobul si ma duc aproape in fiecare zi la interviuri, teste & stuff). Oricum nu v-am uitat, mai intru si mai citesc, dar nu prea mai am timp sa raspund, din pacate...

In legatura cu ceea ce spunea Moni, e extrem de important sa va curatati pielea folosind un produs cat mai delicat (necomedogen, bineinteles), sa o hidratati (nu e nicio problema daca aplicati o crema hidratanta peste crema de tratament, atata timp cat e vorba despre un produs de calitate; ca sa fiti sigure ca nu se intampla nimic, puteti astepta 15-30 de minute, dar eu aplic crema hidratanta si imediat dupa tratament si nu se intampla nimic rau) si sa o protejati de soare. Sunt trei lucruri sfinte (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) pentru ingrijirea oricarui tip de ten, iar cazul unui ten cu probleme necesita chiar mai multa grija si atentie, pe de-o parte in alegerea tratamentelor, pe de alta parte pentru ca aceste tratamente sensibilizeaza pielea si trebuie foarte multa prudenta in alegerea si folosirea lor, ca doar nu vreti sa dati dintr-o problema intr-alta, care e si mai grava. Va spun din proprie experienta ca e mai usor sa scapi de acnee, cosuri, puncte negre etc. decat de sensibilitatea extrema a pielii...

Si a propos de asta, pentru fetele cu Retin, Roaccutane etc., da, fata rosie este un simptom al unei fragilizari puternice a pielii, si trebuie sa aveti mare MARE GRIJA, pentru ca altfel s-ar putea sa va complicati si mai rau problemele de ten - de ex. cu eritroza, cuperoza sau rozacee, sau eczeme si dermatite, de care e aproape imposibil sa mai scapi vreodata, iar tratamentele au rezultate variabile si oricum instabile. Nu vreau sa va sperii, ci doar sa va avertizez, mai ales ca am trecut si eu prin asta, si ma lupt si acum cu obrajii mei care in cel mai fericit caz sunt rozalii, iar daca se supara iau foc! Deci daca va inrositi, si aveti si senzatia de caldura/arsura, mai ales la nivelul obrajilor, aripilor nasului, fiti foarte prudente, acestea sunt asa numitele "hot flushes" care pot declansa cuperoza.

Folositi deci produse extrem de blande, si nu uitati de hidratare intensiva in paralel cu tratementele, si nici de protectie solara, mai ales daca luati Roaccutane - si aici iar va spun din proprie experienta, mi-au fost de ajuns 2-3 ore intr-o zi insorita, cand am uitat crema fotoprotectoare acasa, sa capat doua "frumuseti" de pete brune, cate una sub fiecare ochi, si asta stand numai la umbra, si in conditiile in care doza de Roaccutane era infima, si in mod normal ma protejam cu un ecran total (FPS 100). Iar genul asta de pete trec extrem de greu, in plus daca melanocitul a fost activat, ramane activ timp de trei ani, deci atentie...

In ceea ce priveste produsele, eu folosesc in continuare pentru curatare/demachiere lotiunea pt ten intolerant de la Avene, si o curat cu dischete imbibate in apa termala (tot Avene, e cea mai indicata pentru o piele foarte sensibila). Am inteles ca si apa demachianta de la Avene e buna si foarte potrivita pentru tenuri cu probleme. Pentru hidratare folosesc Sensibio Forte (de fapt mai mult pentru calmare si desensibilizare, dar o sa revin la crema calmanta de la Clinique, care mi-a placut mai mult), Ictyane si mai nou crema restructuranta de la Seaderm (imi place ca nu e deloc grasa sau lipicioasa). Ca tratamente folosesc de muuult timp Diacneal pe barbie, si cand e nevoie pe restul fetei - Brevoxyl (pe obraji nu mai folosesc niciun tratament, in afara de cele pentru ten sensibil si deshidratat/uscat), si alte tratamente doar local (impotriva petelor).

Oricum, sunt bucuroasa pentru ca am vazut ca incep sa apara si la noi din ce in ce mai multe game - am vazut in farmacii A-Derma, Exfoliac, Phyt's (produse bio de lux), Suzanne aux Bains etc. - si sper ca vor tot aparea, si poate si preturile vor fi mai "normale", avand in vedere ca in mod normal n-ar mai trebui sa existe taxe pentru cele produse in UE.

A, si special pentru Angel - din cate imi aduc eu aminte, am mai vorbit noi despre problema asta, adica despre tratamente hormonale. Ca inlocuitori pentru hormonii de sinteza eu am luat Spironolactona, vitamina B6 si extract de palmier pitic, si au avut ceva rezultate - adica de ex. dupa epilat imi crestea mult mai greu parul, deci clar au activitate antiandrogenica. In schimb asupra tenului nu-mi amintesc sa fi vazut mari rezultate, dar totul depinde de la caz la caz (oricum eu nu am avut mari rezultate nici cu Diane 35 si Androcur, care intr-adevar au efecte secundare neplacute). Intr-o prima faza ai putea deci incerca metoda asta, si poate si o pilula din asta de noua generatie (de ex. Yasmine), in mod normal ar trebui sa nu aiba aceleasi efecte secundare ca variantele mai "antice".

Va pup pe toate, multa bafta si tenuri cat mai frumoase si curate! Pe curand!

+Quote Post
angeldust
post Jan 16 2007, 02:27 PM
Post #2485

Musafir

Hey Angelito ce bucurie sa te mai auzim...tocmai cand credeam ca ai iesit fara sa postezi nimic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mai uite chiar o sa mai incerc cu niste Palmier Pitic ca nu am nimic de pierdut presupun. Cat despre anticonceptionale de "generatie noua" mie mi se par tot o apa si un pamant. Chiar inainte sa ma las de ele am luat Janine care sunt asementoare cu Yasmine si care erau cele mai noi aparute atunci. In plus am o puternica banuiala ca tocmai din cauza anticonceptionalelor mi-am dereglat echilibrul hormonal.

Te pup si sper sa ne auzim mai des!

+Quote Post
Ciresica
post Jan 16 2007, 03:52 PM
Post #2486

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

dragelor, o singura intrebare ca nu prea am timp sa caut: clean ac e cam acelasi lucru cu sebium crema??

ca eu folosesc cam aceeasi schema ca moni: sebium h2o + retin sau skinoren in ultimele zile + sebium crema + zn si seleniu (+ diane). atat ca ma spal de dimineata cu apa de la robinet...

+Quote Post
MonicutzaB
post Jan 16 2007, 04:14 PM
Post #2487

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

da, cire, e cam acelasi lucru. doar ca eu preferam sebium cream cand era in ambalaj cu galben. acum de cand au trecut la ambalajul asta cu verde parca nu imi mai prieste asa ca am trecut pe clean ac. e drept ca il folosesc doar dimineata. seara ma dau cu cosmic cosmetic cream/kenzoki care regleaza incredibil secretia de sebum. probabil datorita extractului de lotus. ca si uleiul de lotus de la clarins avea efectul asta.
apa de la robinet??? (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) pare fita, dar nu e, pe cuvant. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

l.e. si pt ca e iarna si tenul meu e destul de ok am trecut pe sensibio h2o.

+Quote Post
Blanche
post Jan 16 2007, 04:24 PM
Post #2488

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 587

Mult noroc si sanatate in 2007 tuturor!
Fetelor, o prietena de-a mea a fost ieri la dermatolog si i-a dat niste pastile pt acnee. Azitrox se numesc. Stiti ceva de ele? Ati auzit vreo contraindicatie ? Va astept cu opinii.... Ms

+Quote Post
arissuca
post Jan 16 2007, 04:40 PM
Post #2489

Membru de Onoare

Member No.: 104

Angeldust, eu am fost la endo si am facut dozari hormonale si rezultatele au fost normale (nici la limita inf nici la cea superioara, deci numai bine), probabil am un nr m mare de receptori pt testosteron. Am luat Diane 35 dar nu am avut rezultate spectaculoase (o usoara reducere a secretiei de sebum, dar nicidecum asa cum ar fi trebuit). La dermatolog, tipa se uita la mine ca la extraterestri si mi-a spus ca-mi fac probleme degeaba pt ca am un ten ok si ca ar trebui sa vad adevaratele tenuri acneice (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Intr-adevar, nu am un ten acneic, e doar seboreic, cu mare tendinta de a forma comedoane si cu pori dilatati (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Si sunt extrem de complexata din cauza asta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Oricum, m-am hotarat sa renunt la Retin-A si sa vad cum reactionez la crema Glycon. Nu am de gand sa le folosesc in paralel pt ca tenul meu e destul de sensibil. Sper sa nu am probleme din cauza lanolinei din compozitie (am vb la tel cu prof Mugea si mi-a spus ca pot sa o folosesc linistita, dar a insistat sa renunt la alte tret anti acneice).

Ioannaraluka, merci frumos pt raspuns (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
ioannaraluka
post Jan 16 2007, 04:47 PM
Post #2490

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

N-ai de ce, arissuca, multa bafta in continuare!
Btw, mai pot sa iau ceva fara reteta dintre cremele-tratament?

+Quote Post

471 Pages V  « < 247 248 249 250 251 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th May 2025 - 05:05 AM