IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
mititik
post Jan 22 2006, 06:36 PM
Post #251

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Merci frumos pentru raspunsuri!
Mi-am cumparat aseara Zineryt. Inca nu am inceput sa-l folosesc si as vrea sa imi spuneti cat de des sa ma dau cu el, in fiecare seara e bine? Si e recomandat sa mai folosesc vreo crema ceva dupa sau inainte?
Go to the top of the page

+Quote Post
angelito
post Jan 22 2006, 07:09 PM
Post #252

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 82

Mititik, te demachiezi ca de obicei, astepti putin si aplici Zineryt-ul - ai grija sa nu folosesti prea mult, nu e cazul. Eu am tenul gras, dar si foarte sensibil, si nu-l puteam folosi decat o o singura data pe zi (seara, atentie ca e si fotosensibilizant), si atunci neaparat dadeam si cu crema la 15-20 de minute dupa aplicarea Zineryt-ului. Ma gandesc ca pe vremea asta nu prea poti sa-l aplici fara crema hidratanta...

+Quote Post
lorella85
post Jan 23 2006, 04:45 PM
Post #253

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 148

cireshica...help! sau cine mai bea ceai de trei frati....pana acum 2 luni(de atunci n-am mai baut deloc :(  ) am combinat ceaiul de trei frati cu urzica si cateodata cu soc..acum 2 sapt am luat ceai de trei frati de la farmacie dar nu l-am mai combinat cu nici un ceai...vreau sa spun ca n-am putut sa-l beau :(...mirosea si avea gust de.....mucegai! bineintzeles ca l-am aruncat..azi mi-am luat iar de la plafar...aceeasi situatzie!!oare am eu ghinion, sau asa miroase el de fapt? pana acum 2 luni n-am simtit nici gustul si nici mirosul de mucegai..ma gandesc ca poate datorita faptului ca-l combinam..ce zici cireshica? si celelalte care-l folositi...nu mai beau ceai de urzica ptr ca am obs ca-mi ies bube!  :'(..nu mi s-a mai intamplat pana acum...ooffff!...o sa scapam vreodata de problema asta? daca da...sper ca nu va fi prea tarziu :(....va  :-* pup pe toate!

+Quote Post
Ariana
post Jan 23 2006, 05:55 PM
Post #254

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Lorella de ce nu iti cumperi capsule de "trei frati patati"?Cele de la Favisan costa vreo 40.000 lei si sunt superok in plus scapi si de gustul oribil al ceaiului.

+Quote Post
Dore
post Jan 23 2006, 07:25 PM
Post #255

Explorator

Member No.: 78

Si eu am ten mixt  :'( si de la o vreme are tendinte evidente spre gras. Am porii foarte mici, ceea ce poate fi considerat un avantaj, dar daca imi fac de cap si nu-mi administrez masca zilnica, intr-o saptamana imi apare un mostru verde pe frunte, de obicei, de-l fac gelos si pe Shrek  ::).

Programul de masti este cam SF si functioneaza dupa urmatorul model:
- luni - masca cu argila si apa minerala plata, 10 minute
- marti - masca filmogena cu citrice, 10-15 minute sau pana se usuca
- miercuri - masca hidratanta cu fructe proaspete, de obicei mar sau pepene galben
- joi - masca purificatoare cu busuioc, 10 minute
- vineri - masca cu namol si minerale, 5 minute
- sambata - scrub cu varec, sau in caz de lene absoluta, cu tarate, 5 minute
- duminica - pauza - dar daca ajung sa calc in gura lacomiei si pap ciocolata, pot simti cum imi cresc monstrii la loc  :D.

Inutil sa va spun de cate ori m-am abatut de la program, am incurcat zilele sau am zis ca sunt gigea oricum. :morideris: In caz de forta majora, il ucid pe mostrulache prin tamponare cu bitter suedez si aplic un strat generos de fond de ten - mama succesului vizual.  :P

+Quote Post
Ariana
post Jan 23 2006, 07:42 PM
Post #256

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Dore ce palaria mea e cu tine la acneeice?  :P
Glumesc! Sa nu te apuce supararile ca te bat.  :-*

Am o intrebare...nu sunt prea multe masti pentru o singura saptamana?

+Quote Post
kale
post Jan 23 2006, 07:48 PM
Post #257

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 69

yac, problema asta cu ciocolata o am si eu...si ce pacat, e asa de buna  :(....oare ar trebui sa vad partea buna a problemei? fara cioco, ten frumos, silueta misto  :P

+Quote Post
Dore
post Jan 23 2006, 07:52 PM
Post #258

Explorator

Member No.: 78

Ariana  :-* si eu am ramas perplexa cand mi-a facut dermatologul lista asta vesela...dar la mine functioneaza. Cica din pricina ca am porii atat de mici, trebuie sa ma asigur ca ii curat zilnic la maximum ca altfel mai greu mai fac fata...deocamdata m-a curatat nervos programul asta  ::).

:-* Iar la acneice ce sa fac, incerc sa recunosc faptul ca sunt una dintre voi - si zau ca ma ia plansul cand imi iese buba kih  :'(.
Chiar acum isi scoate capul una urata foc ... in barba de data asta  ???. O fi rezultat al perioadei premenstruale, habar n-am, dar ma apuca jalea in egala masura ::).

+Quote Post
Ciresica
post Jan 23 2006, 08:46 PM
Post #259

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

lorella, nu prea am mai baut nici eu ceaiurile, ca nu prea am avut timp. de maine am zis ca mi le iau la serviciu si stau acolo cu fiertul sa se uite lumea ca la baba-dochia. :P dar eu nu am baut 3 frati bubosi simplu... doar amestecat cu urzica si brusture. cate o lingurita din fiecare.
insa mie mi s-a intamplat alta treaba: mi-am luat ceai  de urzica la pliculete si am incercat sa iau la serviciu sa beau. insa am constatat ca are un gust...  :-  amar cu mucegai  :- cred ca ceaiurile astea nu sunt bune decat impreuna.  :-X
incearca sa le bei iar combinate. dar daca spui ca urzica ti-a creat probleme, nu stiu... poate elimini toxinele sau nu stiu ce sa-ti spun. daca nu poti si nu poti, incearca pastilutele de care iti spune ariana.  :-* :-*

dore, meeeey, cate masti  :-X  daca te tii de ele esti eroina mea.
cosurile din barba sunt rezultatul problemelor hormonale, deci da, poate fii din cauza menstruatiei. dar nu e spus prea mult acnee daca zici ca-ti mai apare cate un cos si ai si porii mici...?  ::) mey, la noi e treaba serioasa, nu asa.  8) :P
acum serios, iti doresc o fetisoara cat mai frumoasa si sa n-ai probleme serioase niciodata.  :-*

+Quote Post
angelito
post Jan 23 2006, 09:27 PM
Post #260

Incurabil

Member No.: 82

Oau, Dore, cate masti!!!! Eu niciodata n-am reusit sa ma tin prea constant de masti sau gomaje, si nici n-am constatat efecte spectaculoase. Si cred ca sunt printre foarte putinii care nu-s incantati de celebra argila Aslavital, am incercat dupa ce am tot auzit comentarii elogioase, si nu-mi face nimic...

Fetele cu ceaiuri si capsule, puteti sa incercati formulele antiacneice gata preparate, gen Akneil de la Aboca sau Floraderm/Acnetol de la lab. Medica. Cred ca sunt destul de eficient, pentru acneea care raspunde la astfel de tratamente.

Cat despre monstii in barba, clar probleme hormonale (mai ales daca apar in perioada premenstruala).

+Quote Post

471 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th June 2025 - 09:36 AM