IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 249 250 251 252 253 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
arissuca
post Jan 16 2007, 08:03 PM
Post #2501

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 104

Ioannaraluka, eu mi-am luat Smooderm acum 2sapt si nu mi-a cerut nimeni nicio reteta. Nu stiu daca s-au schimbat lucrurile intre timp. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
isabellegirl
post Jan 16 2007, 08:39 PM
Post #2502

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,051

saloot fetele. sunt noua pe aici
am si eu mari probleme cu acneea. am fost la un dermatolog (dr Micu in sb). mia dat isotrexin si un produs preparat. mam dat si nu am observat mari imbunatatiri.
dupa aceea mia dat isotrexin si zineryt. iarasi nu a fost mare lucru. dar apoi o prietena a mamei farmacista mia zis sa merg la doctoru de familie sai zic sami prescrie sotret. Am luat Sotret 10 mg o luna de zile. s-au vazut mari progrese. dar mi sa terminat. inca mai am ceva acnee...adica nu ca la inceput dar am puncte negre si mi se inrosesc obrahii in unele locuri. mam dat cu nivea crema hidratanta sh sa mai imbunatatit. de cand am term tratamentu nu miau mai aparut cosuri. ma supara doar punctele negre. am si pe spate si mi s-a dus dar mi-au ramas unele urme sub piele adica o parte mai maro a pielii. chiar a facut minuni sotret.
dar totusi. aveti vreo chestie smai recomandati pentru punctele negre ? sau nu se pot indeparta decat daca le scot?
(dimineata ma dau cu zineryt si seara cu isotrexin, iar inainte sa ma dau ma spal cu sapun de sulf).

+Quote Post
flory18
post Jan 16 2007, 09:02 PM
Post #2503

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: bucuresti
Member No.: 960

Scuze fetelor ca nu am mai scris....
Monicutza,u nu m-ai inteles bine!!NU am spus k ma dau cu crema hidratanta o data la 3 zile!!!Ma dau zilnic(dimineata)!!!Io nu pot sa daupeste retin-a cu crema hidratanta..am incercat si parca ma manca fata..O seara ma dau cu isotrexin,una cu retin,iar cealalta hidratanta.DAR in FIECARE dimineatza ma dau cu crema hidr!!!Normal ca nu ma dau o data la 7 luni....Dar merci oricu...faptul ca ai avut ceva de spus inseamna ca esti activa la ce se scrie,citesti,etc... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

In legatura cu Clerasil:buey frate,ce naiba ati sarit toti in capu meu????!!!Nu mai stiu cine intreba de ceva care usuca f f tare.Siasta asa face.Asa ca explicati-i ei ca nu tre sa foloseasca asa cva!!Mi-ati spus odata,d 2 ori,etc.Dar gata!!Avem destule lucruri interesante de vorbit aici!!!Sau cel putin nu sariti in capu meu!

NU vreti sa mai vorbim despre cum putem reduce efectele astea pe care le produce retunul sau altele asemanatoare??Despre cojirea asta mai precis...c faceti sa aratati mai bine??sa nu se mai vada asa.. Dak s poate sa vorbim de metode naturale.Facute in casa.De ex mi-a placut treaba cu aspirina ,dar nu este pt asta.Nu mai vreau s ama trimiteti prin farmacii ca mie nu prea imi plac.La me nu-si prea fac efectu..

Stiti cumva ce ceaiuri as putea sa beau sa ma ajute intr-un fel??sa beau nu pt infuzie ca p aia oricum o fac.poops

+Quote Post
angeldust
post Jan 16 2007, 09:17 PM
Post #2504

Musafir

Flory nu trebuie sa o iei personal...nu ti-a sarit nimeni in cap, Monicutza spunea doar ca nu e tocmai cea mai buna idee Clerasilul si sa stii ca sunt de acord cu ea la faza asta. E groaznic! Si e bine sa spunem fiecare ce ne-a facut bine si ce nu, ca cei care citesc sa poata avea mai multe pareri (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Ceaiuri pe care ai putea sa le bei si care mie mi-au facut bine pt acnee sunt : trei frati patati, urzica, brusture si ocazional am mai luat tinctura de marar, lemn dulce si capsule de Palmier pitic (ultimele 3 sunt recomandate mai mult pentru dereglari hormonale, contin fitoestrogeni din cate stiu eu)

isabellegirl (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Incearca sa citesti putin din ce au scris fetele pe topicul asta, pentru ca s-a scris foarte mult si cu siguranta vei gasi cel putin cateva idei care sa se potriveasca problemei tale.

+Quote Post
lotte
post Jan 16 2007, 09:54 PM
Post #2505

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

mi au aparut trei cosuri de toata frumusetea, asa ca ma intereseaza topicul acesta.
din ce am inteles eu, pentru tenul uscat este bun sensibio h2o. deci, daca am aceasta lotiune, nu ma mai spal pe fatza cu apa?

+Quote Post
isabellegirl
post Jan 16 2007, 10:42 PM
Post #2506

Contaminat
*

QUOTE(angeldust @ Jan 16 2007, 09:17 PM) *
Flory nu trebuie sa o iei personal...nu ti-a sarit nimeni in cap, Monicutza spunea doar ca nu e tocmai cea mai buna idee Clerasilul si sa stii ca sunt de acord cu ea la faza asta. E groaznic! Si e bine sa spunem fiecare ce ne-a facut bine si ce nu, ca cei care citesc sa poata avea mai multe pareri (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Ceaiuri pe care ai putea sa le bei si care mie mi-au facut bine pt acnee sunt : trei frati patati, urzica, brusture si ocazional am mai luat tinctura de marar, lemn dulce si capsule de Palmier pitic (ultimele 3 sunt recomandate mai mult pentru dereglari hormonale, contin fitoestrogeni din cate stiu eu)

isabellegirl (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Incearca sa citesti putin din ce au scris fetele pe topicul asta, pentru ca s-a scris foarte mult si cu siguranta vei gasi cel putin cateva idei care sa se potriveasca problemei tale.

am citit nu e nik sa mearga k am cam incercat de toate. azi am mancat niste chipsuri si mia iesit unc orn in frunte (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( mor. nu miau mai ieshit dastea de lafaza cu zineryt. arat ca naiba sh incerc sal storc da nu merge. MOR MOR MOR arat ca pixu...zici k mi s-a umflat fruntea. am pus cantitati enorme pe el de isotrexin. crek de la chipsuir k dak nu am mancat nam mai avut probleme. MOOOOOOOOOR. ce sa fac? stiti vreun remediu rpd? k maine nu pot merge asa la shcoala ca se sperie lumea de mine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (

+Quote Post
angeldust
post Jan 16 2007, 10:48 PM
Post #2507

Musafir

Off lotte imi pare rau sa aud asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
O fi aerul din Romania care cauzeaza cosuri?
Ma gandesc la tine sa nu fie ceva legat de schimbarea alimentatiei and stuff. Eu ti-as recomanda sa ai grija cu demachiatul, hidratarea si sa aplici local, doar pe cosuri Brevoxyl. Daca nu ai mai avut probleme pana acum poate ca e ceva trecator.

isabelle ... in primul rand :

- tu poti sa citesti ce ai scris? Ca eu sincer nu reusesc. Sper din suflet ca nu iti merge tasta pe care se afla cratima pentru ca altfel nu stiu ce sa zic.
- solutii minune nu exista si basta! Daca citesti topicul o sa vezi ca multe dintre noi ne chinuim de ani buni cu asta si tot nu am reusit sa avem un ten de vis asa cum visam.

Te rog sa postezi ceva mai ingrijit pentru ca altfel nu stiu cine se va obosi sa citeasca. Multumesc pentru intelegere!

+Quote Post
lotte
post Jan 16 2007, 11:00 PM
Post #2508

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

schimbarea aerului si a alimentatiei mi au provocat urmatoarele (a tinut o luna de zile): m-am intoxicat, m-am stricat la burta, am avut niste dureri groaznice de burta din cauza unor portocale, si am avut o dereglare hormonala.eu avand un stomac mai sensibil, a fost teroare, desi am mancat numai bunatati, facute in casa.
acum cred ca sunt pe calea cea buna.

legat de cosuri, acum vreo patru zile, mi-a atras atentia un baiat, plin de cosuri, si ma gandeam, ce ten fain am eu, ca nu am avut acnee decat pe la vreo 16 ani.
si a doua zi mi au aparut cele trei cosuri. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
l- am rugat pe el( nu pe baiatul cu acnee (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , ci pe iubit) sa ma trateze, dar cosurile tot acolo sunt.

mersi de sfat, angel, sa vedem ce spune oglinda maine.

+Quote Post
bebe_maria
post Jan 16 2007, 11:04 PM
Post #2509

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Da angel chiar m-am chinuit sa citesc ce a scris isabelle nu stiu ce e atat de greu sa scrii cuvintele in intregime, cu cratima de rigoare ca doar e limba noastra materna!!! Tot scriind asa gresit n-o sa mai stie care e corect si care nu este pentru ca pana la urma o sa devina obisnuinta ceea ce e incorect (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Lasand asta la o parte isabelle nu cred ca avea cum sa iti iasa acel "corn" din cipsurile pe caer le-ai mancar cu cateva ore in urma pentru ca dureaza multe zile pana se formeaza un cos... pune argila pe el si schimb-o din ora in ora; pana la urma trebuie sa se usuce. Sau foloseste un unguent cu antibiotic de ex cutaden parca ziceau fetele ca eset bun.

+Quote Post
isabellegirl
post Jan 16 2007, 11:04 PM
Post #2510

Contaminat
*

QUOTE(angeldust @ Jan 16 2007, 10:48 PM) *
Off lotte imi pare rau sa aud asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
O fi aerul din Romania care cauzeaza cosuri?
Ma gandesc la tine sa nu fie ceva legat de schimbarea alimentatiei and stuff. Eu ti-as recomanda sa ai grija cu demachiatul, hidratarea si sa aplici local, doar pe cosuri Brevoxyl. Daca nu ai mai avut probleme pana acum poate ca e ceva trecator.

isabelle ... in primul rand :

- tu poti sa citesti ce ai scris? Ca eu sincer nu reusesc. Sper din suflet ca nu iti merge tasta pe care se afla cratima pentru ca altfel nu stiu ce sa zic.
- solutii minune nu exista si basta! Daca citesti topicul o sa vezi ca multe dintre noi ne chinuim de ani buni cu asta si tot nu am reusit sa avem un ten de vis asa cum visam.

Te rog sa postezi ceva mai ingrijit pentru ca altfel nu stiu cine se va obosi sa citeasca. Multumesc pentru intelegere!

mii de scuze. ma grabeam sorry. deci am mancat chips-uri si mi-a iesit un corn. pentru prima data dupa tratamentu cu sotret. arat ca un berbec (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( arat groaznic. eu nu mai ies din casa!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (

+Quote Post

471 Pages V  « < 249 250 251 252 253 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 24th May 2025 - 11:53 PM