IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 252 253 254 255 256 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
geoo
post Jan 17 2007, 11:22 PM
Post #2531

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(Florina @ Jan 18 2007, 12:53 AM) *
Salut fetelor. Eu nu stiu ce am patit la fata ca inainte unul dintre obraji imi era aproape fara cosuri si acuma miau iesit vreo 4 cosuri. Deja ma dispera fata asta! Eu am schimbat niste creme de curand si acuma astept sa vad cum imi merge cu ele dak nu imi priesc iaras o sa dau o tura pe la dermatolog sa vad ce mai imi zice.
A apropo mie mia placut super mult apa termala dar nici eu nu am tenul sensibil. va pipik si va doresc un ten de bebe

(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) imi pare rau florina....incearca sa pui aspirina pe ele sa le calmezi, si eu am descoperit ca e bun Cutadenul sa le ucida, si fetele mi-au spus ca nu se incadreaza la categoria comedoane in plus, deci e destul de ok!
Go to the top of the page

+Quote Post
angelito
post Jan 18 2007, 11:04 AM
Post #2532

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 82

Baby, Crealine e numele frantuzesc al gamei Sensibio, deci Crealine H2O = Sensibio H2O...

+Quote Post
baby_nfs
post Jan 18 2007, 11:55 AM
Post #2533

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 27

aaa, acu inteleg (v-am zis eu k sunt pe langa cu franceza asta) .. dar tot nu gasim servetele demachiante la noi

+Quote Post
MonicutzaB
post Jan 18 2007, 12:09 PM
Post #2534

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

baby,oricum nu e indicat sa folosesti servetele demachiante in mod regulat pentru ca sunt mai iritante. indiferent de firma de care sunt produse ele sunt recomandate pentru uz ocazional.
probabil astea de care zici tu sunt imbibate cu Sensibio H2O asa ca poti folosi clasicul Sensibio H2O. cel putin asa cred eu. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
baby_nfs
post Jan 18 2007, 12:31 PM
Post #2535

Dependent

ai dreptate, dar uneori lenea e asa maaaree (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
MonicutzaB
post Jan 18 2007, 12:42 PM
Post #2536

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

cunosc! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
Laryss_A
post Jan 18 2007, 01:38 PM
Post #2537

Incurabil

From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

na....ca m-am trezit si eu cu doua cosuri de nu ma mai vad de ele si m-am deprimat de cu dimineata , m-am ofticat si m-am dus sa-mi schimb coafura, macar sa se uite si sa se minuneze lumea de altceva , nu de cosul meu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
...of dar cu toate astea nu sunt deloc asa vesela cum par , astept sa treaca si deja imi pare o vesnicie si ma do-o-o-or. simteam nevoie sa imi plang tristetea si doar aici o pot face fara sa se uite lumea ciudat la mine. si in rest...va pup (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sa aveti o zi frumoasa

+Quote Post
michellemary
post Jan 18 2007, 04:45 PM
Post #2538

Dependent

Group: Membru
Member No.: 296

QUOTE(Laryss_A @ Jan 18 2007, 01:38 PM) *
na....ca m-am trezit si eu cu doua cosuri de nu ma mai vad de ele si m-am deprimat de cu dimineata , m-am ofticat si m-am dus sa-mi schimb coafura, macar sa se uite si sa se minuneze lumea de altceva , nu de cosul meu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
...of dar cu toate astea nu sunt deloc asa vesela cum par , astept sa treaca si deja imi pare o vesnicie si ma do-o-o-or. simteam nevoie sa imi plang tristetea si doar aici o pot face fara sa se uite lumea ciudat la mine. si in rest...va pup (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sa aveti o zi frumoasa

Dar tu nu scapasesi de ele dupa ce ai luat roaccutane? La cat timp ti-au aparut cosuri dupa incetarea tratamentului si pentru cat timp si ce doza de roaccutane ai luat? mersic.

+Quote Post
Florina
post Jan 18 2007, 05:51 PM
Post #2539

Dependent

From: Baia Mare
Member No.: 491

geoo mersi mult de sfat chiar azi ma duc sa imi iau ceva aspirina sa imi fac o masca desi parca miau mai trecut alea 4 cosuri. Dar bineinteles ca au aparut altele...
Azi am tras o tura de plans din cauza cosurilor si acuma sunt complect demoralizata nu stiu ce sa mai fac cu ele desi am incercat foarte multe tratamente mi se pare ca am incercat asa de putine si ca dak o sa incerc in continuare o sa gasesc tratamentul minune (care cel mai probabil nu exista) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Fata mea in loc sa faca progrese spre bine ori stationeaza adik nu se vede nici o imbunatatire ori se inrautateste (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
baby_nfs
post Jan 18 2007, 06:24 PM
Post #2540

Dependent

florina, incearca cura cu argila de la mircea bocan..pe mine chiar m-a ajutat anul trecut..se ia timp de 3 saptamani inainte de fiecare masa (adica de 3 ori pe zi, eu care mananc de 6 ori nu stiu ce sa zic) iar dupa aceste 3 saptamani se ia 10 zile pe luna (de obicei primele 10 zile ale lunii)

eu chiar am mai scapat de cosuri si aveam o groaza..desi argila era doar una din arme pe vremea aia..pe langa ea foloseam retin si ceai de urzica

+Quote Post

471 Pages V  « < 252 253 254 255 256 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 24th May 2025 - 05:33 PM