![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Salut fetelor. Eu nu stiu ce am patit la fata ca inainte unul dintre obraji imi era aproape fara cosuri si acuma miau iesit vreo 4 cosuri. Deja ma dispera fata asta! Eu am schimbat niste creme de curand si acuma astept sa vad cum imi merge cu ele dak nu imi priesc iaras o sa dau o tura pe la dermatolog sa vad ce mai imi zice. A apropo mie mia placut super mult apa termala dar nici eu nu am tenul sensibil. va pipik si va doresc un ten de bebe (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) imi pare rau florina....incearca sa pui aspirina pe ele sa le calmezi, si eu am descoperit ca e bun Cutadenul sa le ucida, si fetele mi-au spus ca nu se incadreaza la categoria comedoane in plus, deci e destul de ok! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Baby, Crealine e numele frantuzesc al gamei Sensibio, deci Crealine H2O = Sensibio H2O...
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 185 Joined: 8-December 05 From: Bucuresti Member No.: 27 ![]() |
aaa, acu inteleg (v-am zis eu k sunt pe langa cu franceza asta) .. dar tot nu gasim servetele demachiante la noi
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
baby,oricum nu e indicat sa folosesti servetele demachiante in mod regulat pentru ca sunt mai iritante. indiferent de firma de care sunt produse ele sunt recomandate pentru uz ocazional.
probabil astea de care zici tu sunt imbibate cu Sensibio H2O asa ca poti folosi clasicul Sensibio H2O. cel putin asa cred eu. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 185 Joined: 8-December 05 From: Bucuresti Member No.: 27 ![]() |
ai dreptate, dar uneori lenea e asa maaaree (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
cunosc! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
na....ca m-am trezit si eu cu doua cosuri de nu ma mai vad de ele si m-am deprimat de cu dimineata , m-am ofticat si m-am dus sa-mi schimb coafura, macar sa se uite si sa se minuneze lumea de altceva , nu de cosul meu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
...of dar cu toate astea nu sunt deloc asa vesela cum par , astept sa treaca si deja imi pare o vesnicie si ma do-o-o-or. simteam nevoie sa imi plang tristetea si doar aici o pot face fara sa se uite lumea ciudat la mine. si in rest...va pup (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sa aveti o zi frumoasa |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 181 Joined: 8-April 06 Member No.: 296 ![]() |
na....ca m-am trezit si eu cu doua cosuri de nu ma mai vad de ele si m-am deprimat de cu dimineata , m-am ofticat si m-am dus sa-mi schimb coafura, macar sa se uite si sa se minuneze lumea de altceva , nu de cosul meu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...of dar cu toate astea nu sunt deloc asa vesela cum par , astept sa treaca si deja imi pare o vesnicie si ma do-o-o-or. simteam nevoie sa imi plang tristetea si doar aici o pot face fara sa se uite lumea ciudat la mine. si in rest...va pup (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sa aveti o zi frumoasa Dar tu nu scapasesi de ele dupa ce ai luat roaccutane? La cat timp ti-au aparut cosuri dupa incetarea tratamentului si pentru cat timp si ce doza de roaccutane ai luat? mersic. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
geoo mersi mult de sfat chiar azi ma duc sa imi iau ceva aspirina sa imi fac o masca desi parca miau mai trecut alea 4 cosuri. Dar bineinteles ca au aparut altele...
Azi am tras o tura de plans din cauza cosurilor si acuma sunt complect demoralizata nu stiu ce sa mai fac cu ele desi am incercat foarte multe tratamente mi se pare ca am incercat asa de putine si ca dak o sa incerc in continuare o sa gasesc tratamentul minune (care cel mai probabil nu exista) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Fata mea in loc sa faca progrese spre bine ori stationeaza adik nu se vede nici o imbunatatire ori se inrautateste (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
florina, incearca cura cu argila de la mircea bocan..pe mine chiar m-a ajutat anul trecut..se ia timp de 3 saptamani inainte de fiecare masa (adica de 3 ori pe zi, eu care mananc de 6 ori nu stiu ce sa zic) iar dupa aceste 3 saptamani se ia 10 zile pe luna (de obicei primele 10 zile ale lunii)
eu chiar am mai scapat de cosuri si aveam o groaza..desi argila era doar una din arme pe vremea aia..pe langa ea foloseam retin si ceai de urzica |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th May 2025 - 05:33 PM |
|