![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 16-December 06 From: Constanta Member No.: 851 ![]() |
Pe mine un tub de Skinoren ma tinea o luna.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
wow.... eu de cand am inceput tratamentul (3 luni) nu am consumat decat 2/3 din retin si 3/4 din skinoren...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
fetelor, m-am uitat si plasturii pentru punctele negre de pe nas se numesc CETTUA. sunt made in Korea. acum am unul pe nas si in 10 minute va spun si cum a fost (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
concluzia: mie mi se par destul de ok. nu scot tot, dar scot destul de mult. o sa incerc sa nu le mai zgandar eu si sa folosesc numai plasturii astia. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) fetelor, ajutoooor!!! a dat o mare nenorocire peste mine... nush ce am patzit, dar am in partea superioara a pometzilor, sub ochi un soi de iritatie!!! am pete rosii inflamate pe care le simt fierbinti. arata cam ca o arsura, sau ca si cum ar fi de la frig. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
cred ca stiu ce s-a intamplat. azi m-am dat cu skinoren pe fatza cum ma dau de obicei (evitand zonele sensibile). dupa 2 ore m-am dat cu ivadermaseb pe TOATA fatza. si cred ca s-a amestecat cu skinorenul care nu intrase in piele... si asa a ajuns skinoren in zona sensibila... ajutoooor!!! cu ce sa dau???? mentionez ca m-am spalat bine bine pe fatza, am dat cu apa termala - nimic!!! am facut rpd un ceai de galbenele si musetel si mi-am pus comprese - nimic!!!! am dat cu unguent de galbenele - nimic!!! nu cedeaza deloc!!!!! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 2-January 07 Member No.: 922 ![]() |
MissM, medicina alopata = conventionala, cea care trateaza cu pastile care iti fac bine pe o parte, si te nenorocesc pe alta.Homeopatia, de care zicea Kitten e cea care trateaza prin remedii homeopatice, sunt niste bilutze mici si dulci care se tin sub limba, trateaza ce`i drept, ceva mai greu, dar SIGUR!si fara sa`ti afecteze alte organe.Si remediile astea, spre deosebire de medicina alopata, se dau in functie de fiecare persoana in parte, adica la un consult de genul asta esti intrebata tot felul de lucruri, de la ce iti place sa mananci si pe ce parte dormi, pana la trasaturile tale de caracter si cum gandesti tu.Comparativ cu medicii alopati (dermatologi in cazul de fata) care dau tratamente "din ochi".
Kitten, tine cat mai departe Skinoren si orice alta crema anti-acneica departe de zona ochilor!! daca tot ti s`a intamplat nefericirea asta, ai putea sa pui niste comprese reci, cu ceai de musetel si galbenele, si eventual sa te dai in continuu cu crema de galbenele.am patit`o si eu, chiar acum cateva seri, ca mi s`a subtiat pielea de la atatea exfolieri, si mi se innrosise, tot asa de la Diacneal, si m`am dat cu crema din asta de galbenele si mi`a trecut pana dimineatza.Te pup si succes sa scapi cat mai repede de problema! |
|
|
![]()
|
|
mersi!!! chiar acum mi-am pus din nou compresele pe fatza... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sper din tot sufletul sa aiba efect... ca daca nu, nush ce fac!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
kitten am patit si eu ceva de genul ala de la retin si am folosit unguent cu ihtyol de la plafar, e vreo 30.000. mie mi-a trecut de seara pana dimineata
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 16-December 06 From: Constanta Member No.: 851 ![]() |
Multumesc mult, Adelina. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) De aici trag concluzia ca Roaccutane-ul este considerat medicament alopat si nu cred ca ar trebui sa tin o cura de dezintoxicare atata timp cat il administrez, ptr ca nu si-ar mai face efectul. Ma insel? Pupici !!
kitten, si eu am patit la fel pe gat, stai linistita o sa treaca- eu nu m-am dat cu nmk, dar e bine ca folosesti unguent de galbenele, doar evita sa mai dai cu Skinoren pe ele. Atat ai consumat dintr-un tub de skinoren in 3 luni?? Nu stiu ce sa zic, eu ma duc lunar la dermatoloaga si nu a parut niciodata mirata ca mi se termina asa repede. Sincer, eu cand puneam mai mult Skinoren, cu atat parca imi treceau mai repede. La inceput ma manca fata si ma ustura de-mi venea sa bat pe toata lumea,a urmat explozia (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si pe urma adevaratele efecte. Dar asta a fost in cazul meu, tu poate ai fata mult mai sensibila decat a mea. Cat de frecvent il folosesti? Eu ma dadeam si seara si dimineata, poate de asta s-a terminat asa repede, si in a doua luna cateodata ma dadeam doar seara. Pupici! |
|
|
![]()
|
|
mersi fetele. parca s-a mai linistit un pic, dar tot se vede. sper ca maine sa pot merge la servici.
MissM, intr-adevar, eu folosesc ziua skinoren si seara retin. Acum nici vorba sa ma dau mai mult, chiar voi lua o pauza de 2 zile cu nenorocirea care mi s-a intamplat. (IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) In legatura cu alopatia, da, orice medicament pe care noi il cunoastem ca "medicament" este alopat. Prin contrast cu homeopatia (care sustine ca "trateaza omul si nu boala" prin "remedii" nu medicamente) alopatia a fost definita ca medicina care trateaza mai mult efectele sau simptomele decat adevarata cauza (ex: pentru febra - medicamente care scad febra, etc.). De fapt e medicina clasica, asta pe care o stim toti. Aici e o mare controversa intre cele doua... fiecare cu parerea lui (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Kitten, ia-ti ihtyol; te face de parca esti din fortele speciale, zici ca pleci cu bazooka pe undeva, insa da rezultate! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th May 2025 - 11:15 AM |
|