![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
angelito, asta e poza de pe eva, nu? esti frumoasa rau in ea. :-*
mai, eu prefer ceaiuri pentru ca incerc sa combin efectele plantei cu bautul de lichide. altfel nu prea as reusi. de fapt si asa mai trag chiulul. :P tu stii de argila de la bocan daca am luat bine? eu vreau pentru masti, dar e granule si pe ea sunt indicatii pentru cura interna... ??? [move]:-*[/move] |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Ciresica, parca Delphi zicea ca-i buna argila de la Bocan. Deci eu zic ca o poti incerca cu incredere!
Cat despre ceaiuri, si eu am avut perioade cand am baut, dar acum imi e lene sa tot prepar, prefer capsulele ;), si beau apa. Plus ca ceaiul poate pata dintii (mi-am mai gasit o scuza)... :-* |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Angelito :-* argila pe care o folosesc e Aslavital. Nu as putea zice ca face minuni, dar a mai remediat problema cat de cat ;).
Ciresica_dulce :-* pai mie imi vine sa urlu fiindca pana acum doi ani nu am avut probleme cu tenul - dar de cand a luat-o tiroida pe aratura toate sunt pe dos :'(. Unele au lasat si niste semne mici...ca a fost mai grav decat este acum. Ceaiuri n-am baut niciodata...dau rezultate bunicele? Va pup, fetelor, si va multumesc mult pentru sprijin. :-* |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
cu placere dore. :)
eu am mai baut ceaiuri si inainte, insa nu m-am tinut de ele mai mult de o luna-doua. insa sunt bune pentru ca iti curata organismul + ca au vitamine, minerale. cel putin asa scrie pe prospecte. :P sincer nu-mi dau seama cand lucrurile se imbunatatesc de la ce mi se trage pentru ca am incercat o gramada de lucruri. :-X pentru semne incearca skinoren, retin_a sau produse pe baza de AHA. eu am obtinut rezultate frumoase cu retin_a. sunt fana retin. :D si pentru scruburi eu folosesc taratele de grau. sunt f bune. iar ca masti folosesc argila+apa sau citrice uneori. pana acum o saptamana aveam aslavital, dar acum cateva zile mi-am luat argila de la mircea bocan, ca fetele de aici spuneau ca e mai buna. o sa vad, ca inca nu am incercat-o. :) eu sunt mai bine acum. a trecut o luna de cand am intrerupt anticonceptionalele si in afara de bubele dinainte de menstruatie, cred ca stau destul de bine. sper sa nu ma deochi singura :P da'mi pun funda rosie. dore, eu ma lupt de 8-9 ani cu mizeriile si inca mai sper. am si tenul f gras + pori mari si de astia nu am cum sa scap + puncte negre. si fetele de pe aici tot cam asa sunt: perioade bune si rele. dar noi sa fim sanatoase si sufletul sa ni-l pastram frumos. :-* :-* si pentru fetele mele (stiu ele care :P ) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Dore, si eu am probleme cu tiroida, adica am noduli tiroidieni, medicul endocrinolog mi-a spus ca e ok (dupa ce am urmat un tratament). Nu stiu exact cum se leaga problemele tenului de tiroida, dar merita investigat subiectul...
Ciresica, bafta cu ceaiurile! Va :-* :-* pe toate! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
de sambata am schimbat argila, in sensul ca am renuntat la aslavital-ca nu vedeam nici un efect cu ea- si am trecut pe una de la genna...este un borcanel de plastic, iar argila e mixta, se foloseste atat intern, cat si extern...imi fac masti zilnice-sau cel putin asa incerc- cu apa plata...o singura data am facut cu suc de portocale si mi s-a iritat tot tenul...din cand in cand, amestec argila cu lotiunea tonica si atunci iese o masca hidratanta..ma bate gandul sa incerc argila cu ulei de masline
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Imi iasa un monstru in mijlocul fetei, intr-un loc unde chiar nu mi-au iesit niciodata. Acum e in plina crestere, s-a nascut noaptea trecuta. :'( I hate this life!
Oare e si din cauza ca nu am mai luat anticonceptionale luna asta? Sper ca nu mi se umple fata acum, ca tocmai mi-am propus sa nu mai iau pastile. |
|
|
![]()
|
|
Didi, repede cu Zineryt sau Brevoxyl pe el!!!!
Bafta multa! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
angelito, lumineaza pls un strop: am fost week-endul trecut la munte, am avut de facut un traseu de aprox 10 ore (de urcat) in care, evident, am transpirat extrem de mult.ajunsi in refugiu, doar m-am demakiat cu elmiplantul ala nashpa de oki si buze si am ramas asa cu el (am zis ca nu-l mai iau dupa moaca k nu am cu ce, ca daca luam tot tratamentul cu mine mi se ingreuna rucsacul cu 3 kile...
a doua zi spre seara, cand am ajuns acasa, tot spatele imi era plin de cosuri cum n-am avut in viata mea, coapte toate, iar pe moaca 3 cosuri (unul kistic, 2 inflamatorii).faza e ca in ziua in care am plecat la munte trebuia sa-mi vina menstruatia (neregulata de altfel, dar atunci era data)....e posibil din cauza efortului menstra sa intarzie acum, si totusi cosurile sa fie un semn evident cum ca menstruatia trebuia sa vina atunci?ma ingrjoreaza aparitia acneei dupa o perioada de aprox.2 luni inc are nu ama vut nii macar un singur cos (ci crede-ma in perioada asta le-am cautat la lumina, si nu le-ma gasit, iara cum se vad de la o posta :evil:...) |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
QUOTE Programul de masti este cam SF si functioneaza dupa urmatorul model: - luni - masca cu argila si apa minerala plata, 10 minute - marti - masca filmogena cu citrice, 10-15 minute sau pana se usuca - miercuri - masca hidratanta cu fructe proaspete, de obicei mar sau pepene galben - joi - masca purificatoare cu busuioc, 10 minute - vineri - masca cu namol si minerale, 5 minute - sambata - scrub cu varec, sau in caz de lene absoluta, cu tarate, 5 minute - duminica - pauza - dar daca ajung sa calc in gura lacomiei si pap ciocolata, pot simti cum imi cresc monstrii la loc :D. :o masti pt fiecare zi? :o eu pe saptamana folosesc cel mult 3 (in general de argila, nu le suport pe cele exfoliante), daca nu folosesc abraziv (si cand lenea e mare, folosesc malai :fluierat:) cu ce exagerez eu...... cu gelurile spumante (am vreo 4 :fluierat: da ... stiu... mansarda...) pt hidratare folosesc o crema de noapte de la avon care se potriveste tenului meu ca o manusa, sau o masca cu miere (si argila bineinteles) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th June 2025 - 09:44 AM |
|