![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
geo, daca vrei un kit pentru dermabraziune, nu te tenteaza renewex de la roc? am citit pareri bune despre el, eu am folosit produse de la roc si sunt bune..si eu as vrea sa imi iau, dar trebuie sa intrerupi cu o saptamana inainte tratamentul antiacneic si nu prea ma indur in momentul asta.. Sweet, sa stau in baza netului....nu mai vad in veci kittul ala! Cred ca o sa pun ochii pe altceva! Oricum tocmai am ridicat un colet de la posta, pt ca am facut comanda de pe cosmeticenaturale.ro de masca purificatoare si o crema purifianta de la erbasol.....pe hartie promit multe, dar las ca vad eu cand o dau jos de pe moaca, pt ca momentan sunt verde.....miroase cam puternic sincer (asta e prima impresie) A....nu vreau sa pocesc momentul dar cred ca mi-au acceptat comanda la renumita masca "sugativa de puncte negre" MINT JULEP MASQUE! eu am sorbit fiecare cuvintele de pe makeup alley!!! SPER SA FIE MACAR JUMATE ADEVARAT!!! Si o sa ma informez cu privire la renewex....se gaseste in Ro, nu? ca altfel......... Feletor, o intrebare VA ROG mult.....care ati folosit skinoren crema.......scotea la suprafata cosulete?!?!? nu stiu care-i faza dar nu-mi place deloc calitatea pielii mele in ultima perioada semnele sunt parca mai evidente, imi apar cosulete, umflaturi mici rosii..... câh.....nu stiu ce e de vina, skinorenul (am 0 luna) sau perioada aia tampita a lunii!!!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
A....nu vreau sa pocesc momentul dar cred ca mi-au acceptat comanda la renumita masca "sugativa de puncte negre" MINT JULEP MASQUE! eu am sorbit fiecare cuvintele de pe makeup alley!!! SPER SA FIE MACAR JUMATE ADEVARAT!!! bai, de cand visez si eu la masca aia!!! daca reusesti tu sa o comanzi siiti si vine o iau si eu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
geoo, cred ca de la perioada lunii. oricum de cand tot cred ca folosesti tratamente a fost scos cam tot ce era de scos (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) eu una de la skinoren nu-mi amintesc sa fi avut astfel de probleme. am cam 3 saptamani de cand il folosesc acum si l-am mai folosit si acum vreun an...
baby, pe mine m-ar interesa demachiantul. sunt in cautare de un demachiant bun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nici eu nu suport senzatia de lipicios, dar nu il las pe fata. il folosesc strict sa imi curat fata si apoi indepartez cu apa sau sebium H2O. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 185 Joined: 8-December 05 From: Bucuresti Member No.: 27 ![]() |
pai atunci spune cum facem si ti-l pasez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
aa.. masca aia si eu o vreau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) daca vine si e buna e clar k iau mai multe..macar sa merite transportul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 16-December 06 From: Constanta Member No.: 851 ![]() |
geoo, eu am folosit Skinoren 2 luni, exact la inceputul tratamentului si am avut pur si simplu o explozie; mi-a scos la suprafata aproape tot. Eu aveam si f multe puncte albe si pe toate le transforma in " vulcani" durerosi, pe care doar daca ii atingeam un pic "erupeau". A fost o perioada oribila, cand ma durea toata fatza, iar noaptea nu stiam cum sa mai dorm sa nu-mi ating obrajii cu ceva. Dupa 2 luni cu Skinoren am inceput cu Sebiun AKN, moment in care am si inceput sa vad rezultate bune. Asta a fost in cazul meu, la tipul meu de acnee. Pupici.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
baby, sar'na, dar mi-am luat elmiplant in seara asta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mercic oricum (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) am verificat daca mi-au trimis comanda shi scrie shipped!!!!!!!!!!!!! acuma vedem cum sta cu vama.....daca trece si de hopu'asta, m-am scos!!!!!!
Am folosit cremele alea de la Erbasol de care va spuneam si cred ca sunt ok.....pana acum (pe langa un vulcan nou-nout pe care mi l-am provocat singura zgandarind un punct negru care nu vroia sa ias de sub piele!!!) toate celelalte s-au calmat! Faza cea mai naspa e ca sunt preaaaa parfumate dar cred ca datorita faptului ca sunt 100% naturale ma ajuta mult.....cat de skinoren, cred ca si mie imi cam provoaca cosulete..... dar o sa ma mai dau doar seara cu el....inainte il foloseam de doua ori pe zi + acum crema naturala e chiar hidratanta + antibacteriana + calmanta + de control a sebumului desi am folosit-o 3 zile sunt foarte multumita de efect, mai putin de miros! Asta e .... Monicutza...o sa te tin la curent! oricum, cred ca daca imi vine si e macar la jumatate dupa cum scrie acolo, am multe prietene care o vor, si cred ca o sa pot face o comanda mare ~ 6 asta inseamna ca ne va costa mai putin pe fiecare (asta fiindca transportul e cam mare...22 usd) daca te intereseaza, atunci te anunt cat te poate costa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (pe mine in total comanda + transport ma ajuns 26 dolari) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
cire, tu pe care ti l-ai luat? ca mie o sa mi se termine asta in curand (il am pe ala cu capac verde deschis cu noua formula, pt ten uscat/sensibil) si ma gandesc poate incerc altul... asa, din curiozitate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
michellemary, crema se numeste cicactive, este de la uriage. am vazut-o in helpnet. este o crema pentru cicatrizare, ar trebui sa fie buna si pentru micile cicatricile de la cosuri, nu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
geo, sa stii ca si eu m-am gandit la masca aceea..costa totusi mult taxele, sper totusi sa merite! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) kitul de la roc se gaseste si la noi, e in jur de 2,5 mil |
|
|
![]()
|
|
geo, sa stii ca si eu m-am gandit la masca aceea..costa totusi mult taxele, sper totusi sa merite! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) kitul de la roc se gaseste si la noi, e in jur de 2,5 mil (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) stii cumva pe cineva care a folosit kittul? e bun? cat despre crema....stau cu sufletul la gura, crede-ma sper sa merite!!! totusi din 1400 de oameni cam 1300 erau FOARTE incantati de ea....sincer la cat de disperata sunt si 5 oameni mi-ar fi ajuns! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd May 2025 - 10:59 PM |
|