IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 261 262 263 264 265 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
Cindy
post Jan 27 2007, 07:42 PM
Post #2621

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

te inteleg, geo, si eu eram la fel.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sa ne spui cum ti se pare..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
personal, nu stiu pe nimeni care l-a folosit, dar am citit review`uri pe site`uri, parerile erau in general bune, foarte bune.. pe mine ma enerveaza ca trebuie sa renunti la tratamentul bazat pe retinol, acizi de fructe cu 10 zile inainte si nu cred ca pot sa fac asta..trebuie sa imi tin tenul in frau..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) altfel, eu l-as fi luat..ma mai enerveaza si ca la noi este mult mai scump decat in strainatate, ar trebui sa fie cam la fel preturile acum, dar in fine, suntem in romania...
Go to the top of the page

+Quote Post
geoo
post Jan 27 2007, 10:20 PM
Post #2622

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

ufff.....alt crater in devenire......nenorocit de punct negru.....daca era mai la suprafata il scoteam fara sa fie nevoie sa se infecteze si sa scobest in piele......si tare am impresia ca nici acum nu l-am scos de tot...inca mai simt o umflatura pe locul ala....... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) imi vine sa urluuuuuuu
nu stiu ce sa mai fac!!!!

+Quote Post
Ciresica
post Jan 28 2007, 12:54 PM
Post #2623

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

kitten, pe ala ptr ten sensibil mi l-am luat. mi se pare ok. l-am luat ca are cam toate ingredientele din demachiantul ptr ochi si buze care nu se mai fabrica. numai ca fata de ala mi se pare mai cremos. in fine, sper sa nu-mi faca nici un cos mai ales ca nu il las pe fata dupa demachiere, mereu clatesc cu apa. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
geoo
post Jan 29 2007, 05:00 PM
Post #2624

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Fetelor mama, da'ce e cu voi....fiti si voi mai vioaie...! Ce va mai fac mocutzele?!
Apropo, voi ce demachiant/spuma/gel necomedogenic si buuuuun folositi pt demachiere?! eventual si unul care sa dea in capul monstrilor!
va pup

+Quote Post
Florina
post Jan 29 2007, 08:21 PM
Post #2625

Dependent

Group: Dependent
From: Baia Mare
Member No.: 491

Salut fetelor, eu parca is mai bine cu tenul (debea acuma am scapat de perioada vesela a lunii). Eu pe fata acuma ma dau doar cu preparatul ala de care vam mai spus si din cand in cand cu cele 2 creme Antiacnee gel with basil si Crema antiacnee cu ulei de salvie si sulf. Mia facut un batranel ceva ceai dar nu ii chiar ceai ca contine si fructe fierte. In fiecare dimineata beau cate 50ml din ceaiul asta. Va mai tin la curent cu rezultatele pe care le obtin
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
michellemary
post Jan 29 2007, 08:32 PM
Post #2626

Dependent

Group: Membru
Member No.: 296

Ufffffffff, cand lucrurile parea mai bune am alta problema. Nu mai scap de roseata din obraji si cu asta ma impacasem ca arat mai sic si mai cu viata asa (eu sunt cam palida de fel), dar azi dimineatza am observat ca mi-au aparut in jurul ochilor, pe barbie, deasupra buzelor un fel de brobonite marunte, mai marunte ca punctele albe, ca un soi de iritatie si se inmultesc si parca se si inrosesc un pic. Ce poate fi? Sa fie de la roaccutane, de la frigul de afara? A mai avut cineva astfel de probleme? Cu alta crema antiaccneica nu ma dau.

+Quote Post
andreica
post Jan 29 2007, 09:47 PM
Post #2627

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 485

Sweet, vad ca acum esti mult mai optimista decit erai acum ceva timp (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Asta inseamna ca retinul aplicat constiincios chiar si-a facut efectul asupra petelor si cicatricilor?
Doamne, ce m-as duce sa fac un peeling - si miine!!! - dar, din pacate, recuperarea dureaza prea mult si nu am atita timp la dispozitie.

+Quote Post
angelito
post Jan 29 2007, 10:05 PM
Post #2628

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 82

Michelle, din pacate eu am si acum roseata in obraji din cauza tratamentului cu Sotret, desi am renuntat la tratament acum vreo 6 luni (ca sa nu mai spun ca oricum a fost un tratament scurt si cu dose infime)... Dar pe mine ma deranjeaza, desi sunt palida, prefer sa am pielea alba si uniforma, decat asa, cu obrajii "rozalii". In orice caz, ai grija, ca s-ar putea agrava, mie asa mi s-a intamplat, am inceput sa am si hot flushes (obraji rosii cu senzatie de arsura), si asta cu timpul poate duce la cuperoza.

Cat despre brobonelele respective, e vorba de o iritatie probabil. Poti s-o tratezi cu apa termala (pulverizata pe fata in cantitate mai mare sau comprese), sau cu antihistaminice - oricum s-ar putea sa treaca de la sine.

+Quote Post
Kitten
post Jan 30 2007, 02:29 AM
Post #2629

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

cire, mersi pt. raspuns. mi-am adus aminte ca am avut acum ceva timp un demachiant super tare de la Yves Rocher si cand se termina elmiplantul ma duc sa vad exact ce contine. daca nu e ok, ma dau si eu pe bioderma ca vad ca toate sunteti multumite, si raman si la elmiplant ca imi place.

eu am patit din nou aceeasi nenorocire de la skinoren (crema ca gelul l-am aruncat), dar de data asta muuuult mai grav si in alta zona (in jurul gurii si al nasului). deci, cred ca am ceva alergie la el si nu ma mai dau deloc. de fapt, nici cu retin nu m-am mai dat de o saptamana, ca mor de frica. m-am dat doar cu zineryt si as putea sa zic ca sunt multumita in ceea ce priveste monstrii: cu toate ca sunt in perioada "delicata", am avut doar unul.... de fapt, la cat de rosie (arsa) si iritata era saraca pielea mea de la skinoren, unde sa mai iasa si cosuri?? pana una-alta, traiasca galbenelele ca m-au salvat de la moarte din nou!!

+Quote Post
Ciresica
post Jan 30 2007, 11:05 AM
Post #2630

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

geo, incearca Sebium H2O (bioderma) ptr demachierea fetei, mai putin a ochilor. este ptr ten gras si nu usuca, dar nici nu este comedogen.

eu continui cu skinoren. dar acum dau mai mult. si imi place ce vad, are rezultate. mi-a mai albit fata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sper sa scap mai repede de semnele astea ca ma dispera. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post

471 Pages V  « < 261 262 263 264 265 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd May 2025 - 09:53 PM