IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 263 264 265 266 267 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
miky
post Jan 31 2007, 09:03 PM
Post #2641

Contaminat
*

Group: Membru
From: Galati
Member No.: 1,121

Bebe maria, multumesc pt primire!!
In legatura cu crema hidratanta o sa incerc sa o iau pe cea de la Ivatherm, sper sa fie buna, ca nu prea imi plac cremele, mai ales daca sunt grase, eu avand tenul gras.
Chiar voiam sa te intreb, bebe maria, ce fel de acnee aveai inainte de peeling?Eu am chisturile astea care sunt prea adanci si cred ca orice as face, tot nu o sa treaca decat scoase, si mie groaza ca o sa-mi ramana cicatrici!!Deja am o gramada de cicatrici!!!Ma gandesc ca ar trebui sa fac si eu un peeling, atat pentru chisturi cat si pentru cicatricile lasate de foste chisturi...numai ca aici in Galati nu stiu unde o sa pot sa fac un peeling bun!!

Florina, spune-mi si mie cum luai gemoderivatele(inainte de masa, dupa masa, de cate ori pe zi..)?

Multumesc mult si pupici la toata lumea!! :iloveelady:
Go to the top of the page

+Quote Post
geoo
post Jan 31 2007, 09:19 PM
Post #2642

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(Kitten @ Jan 31 2007, 07:08 PM) *
eu am vazut la city pharma.

Amaratii astia de la mine din Gl (Helpnet) nu aveau pe stoc si o cucoana tot incerca sa-mi bage pe gat altceva.......nesuferita treaba! Kitten multzam de ideea cu city pharm acolo nu am incercat!

(IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Miki
Eu una nu stiu ca sa spun, doar ca pana acum la partea fizica a tratamentului faci tot ceea ce trebuie....mai putin la faza cu crema hidratanta....e bine sa te hotarasti rapid asupra uneia, si eu recomand Ivadermaseb e indicata tenurilor supuse tratamentelor!
Cat despre problema interna....cred ca asta e cauza inrautatirii formei de acnee pe care o ai! fugi la un doctotr bun si cere un tratament adecvat pentru chisturi....
in rest....ce pot spune, suntem aici sa te sustinem moral macar!

QUOTE(miky @ Jan 31 2007, 11:03 PM) *
Bebe maria, multumesc pt primire!!
In legatura cu crema hidratanta o sa incerc sa o iau pe cea de la Ivatherm, sper sa fie buna, ca nu prea imi plac cremele, mai ales daca sunt grase, eu avand tenul gras.
Chiar voiam sa te intreb, bebe maria, ce fel de acnee aveai inainte de peeling?Eu am chisturile astea care sunt prea adanci si cred ca orice as face, tot nu o sa treaca decat scoase, si mie groaza ca o sa-mi ramana cicatrici!!Deja am o gramada de cicatrici!!!Ma gandesc ca ar trebui sa fac si eu un peeling, atat pentru chisturi cat si pentru cicatricile lasate de foste chisturi...numai ca aici in Galati nu stiu unde o sa pot sa fac un peeling bun!!

(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) hm....Galati.....din cate am auzit si personale cu care am avut eu de-a face .....nu recomand pe nimeni!
Cam in urma se situeaza orasul nostru din punctul asta de vedere!!!!

+Quote Post
bebe_maria
post Jan 31 2007, 09:28 PM
Post #2643

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Miky eu am avut acnee (acum nu o mai pot numi acnee pentru ca sunt 2-3 cosulete din cand in cand) de la 11 ani si mi s-au pus diverse diagnostice nici eu nu mi le mai amintesc pe toate: polichistica, polimorfa etc. De chisturi am scapat in proportie de 60% cu skinoren dar dupa vreun an de utilizare parca nu mai avea nici un efect asa ca am renuntat la el. Peelingul l-am facut pentru aspectul denivelat al pielii (chisturi + semne) si pentru porii mariti si sa stii ca mi s-a curatat f frumos pielea dupa el, pacat ca efectele nu sunt permanente

+Quote Post
miky
post Jan 31 2007, 10:36 PM
Post #2644

Contaminat
*

Geoo, multumesc pentru sustinere!!!
Sper sa nu fiu off topic!!!Pt chisturile de la ovare mi s-a recomandat sa fac o operatie de ,,curatire" a chisturilor, dar pt ca acestea pot reapare, trebuie sa fac tratament cu anticonceptionale(Yasmin si Androcur).Deocamdata am spus ca ma mai gandesc!!!
O sa incerc tratamentul naturist si daca nu da rezultate, nu stiu ce o sa fac, dar parca anticonceptionale nu vreau sa mai iau!!

Chiar vroiam sa te intreb, Geoo, ca am vazut ca esti din Galati, daca ai fost la vreun dermatolog bun, cat de cat...Ca eu am fost cam la toti, dar sunt dezamagita!!As vrea sa ma duc si la Tatu Alin, sa vad daca ma poate ajuta cu ceva...

Bebe maria, dupa cate imi spui, si am mai citit si in postarile tale despre peelingul facut de tine, cred ca e singura solutie!!! Mi s-a propus acum vreo trei ani un peeling, de catre o doctorita de aici, dar m-am cam speriat, atat de procedura cat si de pret ( studenta fiind...)

Va pup pe toate!!Noapte buna!! :iloveelady:

+Quote Post
geoo
post Jan 31 2007, 11:17 PM
Post #2645

Membru de Onoare

QUOTE(miky @ Feb 1 2007, 12:36 AM) *
Chiar vroiam sa te intreb, Geoo, ca am vazut ca esti din Galati, daca ai fost la vreun dermatolog bun, cat de cat...Ca eu am fost cam la toti, dar sunt dezamagita!!As vrea sa ma duc si la Tatu Alin, sa vad daca ma poate ajuta cu ceva...

Eu am fost la Tatu in primavara trecuta!
am dat 50 lei pe consultatie iar apoi cand m-am dus din nou dupa o luna sa vada rezultatele am dat parca 30 lei, nu mai stiu sigur.... acum trei luni as fi zis ca face minuni, tratamentul dat de el....antibiotice orale + un preparat si brevoxyl (care nu m-a ajutat) m-a vindecat complet in 5 zile....si a ramas asa pana de craciun cand m-am trezit cu un obraz sufocat la propriu de cosuri!!
Nu m-am mai dus la el am intrat aici si in urma sfaturilor primite de la fete, am luat Skinoren + folosesc crema hidratanta de la Ivatherm si cutaden pe nenorocitii noi.....sincer acum arat destul de ok, s-au dus din semne (cu putin corector si pudra nu se mai cunosc deloc) iar activ am un singur monstrulet pe care mi l-am facut singura zgandarind un punct negru.....
Dar cred ca m-as intoarce la tatu daca situatia s-ar inrautati!!!!
Din cate am auzit si eu ....el ar fi cel mai bun.....acum nu stiu ce sa zic, dar cred ca merita o incercare!
Cat despre peeling, tot el imi propusese si mie o varianta foarte moale de peeling dupa ce scap de probleme si daca raman cu semne......nu a fost cazul, la mine problema cea mai mare e cu punctele negre pe care nu ma pot abtine sa nu le zgandar! Stiu ca peelingul e foarte bun in cazul lor, dar mi-e teama, pana una alta folosesc alte remedii (am observat ca Skinorenul e foarte bun, acum am muuuult mai putine puncte negre decat aveam cand am inceput sa-l folosesc) Nu cunosc pe nimeni sa fi facut peeling la el!!!

+Quote Post
Kitten
post Jan 31 2007, 11:35 PM
Post #2646

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

fetelor, eu nu mai stiu ce sa zic despre fatza mea... ca nu mai intzeleg nimic. dupa cele doua episoade de nenorocire cu skinorenul (ma iritasem si ma inrosisem de numa numa) am jurat ca nu ma mai dau in viatza mea..... eh, da ce... credeti ca m-a tzinut?? azi m-am dat din nou si sunt ok!!! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
singurul moment cand am simtit ceva iritatie pe fatza a fost la dus (cu apa fierbinte). mi-am amintit ce-mi zisese MissM... ca aburii fac rau, deci am lasat-o mai moale cu apa fierbinte.

miky, si eu te sfatuiesc sa mergi la un medic bun... neaparat (si ginecolog si dermatolog). incearca sa faci un sacrificiu si cand mai ai treaba prin bucuresti (sau alt oras pe unde mai treci) intra pe la un centru medical.... doar e vorba de sanatatea ta!!!

+Quote Post
bebe_maria
post Jan 31 2007, 11:46 PM
Post #2647

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

miky eu stateam in craiova si am mers sa fac peeling la bucuresti tocmai pt ca vroiam la un doctor bun... te duci faci peelingul, te urci in tren si vii inapoi acasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
geoo
post Jan 31 2007, 11:52 PM
Post #2648

Membru de Onoare

QUOTE(Kitten @ Feb 1 2007, 01:35 AM) *
fetelor, eu nu mai stiu ce sa zic despre fatza mea... ca nu mai intzeleg nimic. dupa cele doua episoade de nenorocire cu skinorenul (ma iritasem si ma inrosisem de numa numa) am jurat ca nu ma mai dau in viatza mea..... eh, da ce... credeti ca m-a tzinut?? azi m-am dat din nou si sunt ok!!! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
singurul moment cand am simtit ceva iritatie pe fatza a fost la dus (cu apa fierbinte). mi-am amintit ce-mi zisese MissM... ca aburii fac rau, deci am lasat-o mai moale cu apa fierbinte.

Kitten incearca sa nu te mai speli pe fata cu apa calda!!! In primul rand, sebumul se curata mult mai bine cu apa rece + produsul de demachiere si in plus, apa rece nu face decat sa calmeze iritatiile! Daca folosesti apa calda sau iti uzi fata cand faci dus, nu faci decat sa iriti si mai mult tenul! Si inca un lucru important, incearca sa folosesti apa fiarta si racita pt a te spala pe fata, eu am deja o luna de cand o folosesc (ma obliga ca dimineata si seara sa folosesc apa rece!) si tenul arata mult mai bine (clorul din apa nu ajuta deloc un ten cu probleme). Stiu ca e ceva mai mult de furca, dar cand esti acasa pune o oala mare la fiert cu apa iar apoi foloseste apa racita....
De cate ori pe zi folosesti Skinoren?! Eu folosesc si dim si seara (sunt chiar generoasa cu cantitatea in ultima perioada) si nu am nici o reactie!

QUOTE(bebe_maria @ Feb 1 2007, 01:46 AM) *
miky eu stateam in craiova si am mers sa fac peeling la bucuresti tocmai pt ca vroiam la un doctor bun... te duci faci peelingul, te urci in tren si vii inapoi acasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

miky, la faza asta sunt total pentru! Si eu ti-as indica sa te duci unde cel putin stii un om care sa aiba feedback pozitiv decat se te duci aici in GL. Cel putin la Buc la o clinica buna, esti sigura ca tratamente de genul asta se fac in permanenta si daca mai stii sau iti spun si fetele unde au fost...e si mai indicat! La urma urmelor, e vorba de fata ta .... iar din punctul meu de vedere, e un lucru FOARTE important!

+Quote Post
Philia
post Feb 1 2007, 07:52 AM
Post #2649

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

neata fetele
la mine parce merge destul de bine zinerytul ....acum am schimbat si antibebele caci din cauza celor pe care le luam aveam eu probleme (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) in prospect la astea scrie ca sunt si pt tratarea acneei...sa vedem ce stiu sa faca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
miky s ar putea sa nu se mai fi vazut efectele dianelor 35 pentru ca se fac cure de 3-6 luni...
multa bafta si sper sa rezolvi probleama...
fetelor...un ten ca de bebe sa avem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sau macar cat de cat frumos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
miky
post Feb 1 2007, 11:51 AM
Post #2650

Contaminat
*

Buna dimineatza fetelor!! Multzumesc pentru sustinere!!
In Bucuresti am fost acum trei ani, la Spitalul de Dermatologie, unde m-a consultat o doctorita care m-a luat de sus, pt ca eram din provincie(cred), si s-a rastit la mine cand i-am zis ca am luat Diane doar 6 luni!!Mi-a zis ca pt problema mea trebuie sa iau mai mult de doi ani!! Si am luat vreo 4 ani... Cand i-am zis ca nu le suport si ca mi-e rau de la ele, mi-a zis ,,nu cumva esti insarcinata?" (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) I-am spus ca nu are cum ca mi-a venit menstruatia... Ea:,, si ce daca!!Poti fi insarcinata si peste mentruatie, si cu anticonceptionale!!!" (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Eu am ramas masca!! Va dati seama ca m-am dus acasa si mi-am facut testul si a iesit NEGATIV!!Asa ca nu mai am incredere in nici un doctor!!Sau poate ii nimeresc eu pe aia mai naspa...
Si in Galati la fel!!!Ma duc la o doctorita, cu recomandare.., se uita la mine si imi spune ca trebuie sa-mi dea Roacutan ca n-o sa scap de acneea asta nici la 40 de ani!!! Eu fiind mai grasuta cu vreo 10 kile de la Diane, aveam un pic de burtica.. Si ea: ,,Ce-i cu burta asta? Nu cumva esti insarcinata? Daca da, te duci, faci AVORT, dupa aia vii si incepem tratamentul!" (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Va dati seama ca am plecat trantind usa!!!
Asa ca eu m-am saturat de toti doctorii astia fara nici un pic de etica!!!
Daca v-as povesti si de toti doctorii ginecologi la care am fost....cred ca asa mai scrie cateva pagini!!!
In Bucuresti as putea sa vin, avem prieteni acolo, rude, dar nu stiu cand... Sotul munceste non-stop, eu trebuie sa stau cu bebele...Stiu ca cel mai bun medic dermatolog e d-na Leventer...si as mai vrea sa stiu si de un medic ginecolog bun...
Skinoren am luat si eu, acum vreo 2 ani, am consumat un tub, dar nu mai tin minte sa fi avut vreun efect...Poate o sa iau iarasi, dar nu stiu daca merge concomitent cu Smoderm...
Va pup pe toate !!!! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post

471 Pages V  « < 263 264 265 266 267 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd May 2025 - 10:34 PM