IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 264 265 266 267 268 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
angeldust
post Feb 1 2007, 12:33 PM
Post #2651

Musafir

Miky imi fac cruce...nu pot sa cred ca mai exista si doctori din acestia. Eu cred ca ii faceam un scandal acolo daca imi spunea asa ceva ca ma vedeati pe la stirile de la ora 5 (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) .

Te-ai apucat de tratamentul naturist? Ca si eu vreau sa ma apuc de maine, azi ma duc sa imi cumpar ce imi trebuie.

Eu m-am gandit pentru mine sa imi iau asa :
- capsule de palmier pitic
- tinctura de trei-frati-patati
- tonic feminin de la Dacia Plant (pt ca are mai multe tincturi la un loc)
- ceai de urzica
- echinaceea
- ulei de catina
Go to the top of the page

+Quote Post
roxxanne
post Feb 1 2007, 12:45 PM
Post #2652

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 685

miki dak deja ai bebe, eu sunt de parere ca ar trebui sa iei roacutane pt ca sunt cam singura solutie eficienta in cazul tau , cazul meu este asemanator mai putin chestia cu ovarele si roacutane sunt singurele care au dat rezultate si crede-ma ca sunt f putine creme care sa nu le fi incercat. Iar dak vrei sa faci peeling cu atat mai mult ar trebui sa le iei ca pana atunci sa scapi de cosuri ca dak stai sa o iei logic nu cred ca vrei sa risti sa te supui la chinul unui peeling ca eu asa il vad ca pe un chin ca apoi sa te trezesti cu alte inflamatii si noi semne. of ...eu tot speram in vorba aia ca atunci cand faci bebe ti se curata fata da vad ca...nu sunt sanse nici asa

+Quote Post
miky
post Feb 1 2007, 04:41 PM
Post #2653

Contaminat
*

Group: Membru
From: Galati
Member No.: 1,121

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Angel, nu m-am apucat inca, am zis sa ma duc cu lista la un plafar de aici de langa mine, sa vad daca le au pe toate si cam cat costa...Osa iau si eu capsulele alea de palmier pitic, am inteles ca sunt bune ca tratament hormonal.Cam ce tincturi contine tonicul acela de la Dacia Plant? Ca poate impusc doi iepuri odata!!! Il iau pe ala si nu mai iau alte tincturi separat!!

Roxxane, crede-ma ca m-am gandit serios sa iau Roacutane, dar tot citind pe aici pe forum, si avand in vedere ca acneea mea are cauze hormonale, mi-e cam teama sa iau si apoi sa revina problema pt ca nu am tratat cauza: ovarele polichistice!!
Si eu stiam de chestia aia care spune ca daca faci bebe, scapi de toate problemele!!!Si asa a fost, pe perioada sarcinii, cam in ultimul trimestru aveam tenul mai curat, din cauza cantitatii mari de estrogen(parca..). Dupa ce am nascut a revenit problema si chiar s-a agravat!!Eu am auzit, ca nu dupa primul ci dupa al doilea copil se termina toate problemele astea!! As vrea sa mai fac un copil dar nu acum, peste vreo doi- trei ani.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar sper sa termin pana atunci cu toate problemele astea!!

O zi buna la toata lumea!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
angeldust
post Feb 2 2007, 01:09 PM
Post #2654

Musafir

http://www.naturaplant.ro/produse/1619/Tonic_Feminin

Deci contine : marar, lemn dulce, salvie, telina, cretisoara, traista ciobanului, rostopasca si ceapa.

e bun, eu am mai luat. Singura chestia nasoala cand il luam e ca ma tine ciclul mai mult si era mai dureros. Plus ca simteam un discomfort la nivelul sanilor ca si cum eram inainte de ciclu tot timpul.

+Quote Post
geoo
post Feb 2 2007, 02:28 PM
Post #2655

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Nu am putut astepta sa va spun CA IN SFARSIT as nenorocita aia de Julep Mint mask pe fata!!! Am primit-o azi!!!! Ce pot spune momentan e ca miroase a pasta e dinti si ma ustura al 'draqului!!!!! Mi-am notat fiecare punct negru asa ca voi sti daca s-a intamplat ceva sa nu!!
Va tin la curent.....mamaaaaa ce usturaaaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Feb 2 2007, 04:33 PM
Post #2656

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

geoo ce faci, cum e masca? nu prea e normal sa te usutre... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
miky
post Feb 2 2007, 05:50 PM
Post #2657

Contaminat
*

From: Galati
Member No.: 1,121

Geoo, cred ca masca aia contine menta sau ceva mentolat, daca se numeste Julep MINT si daca zici ca miroase si a pasta de dinti!! Si cred ca de asta te ustura!!Sper sa fac treaba buna totusi!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Angel mi-am luat si eu Tonic Feminin, ca e interesanta compozitia si efectele pe care!! Sper sa fie bun si pentru mine si sper sa ma tin de el...ca e tare amar!!!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Seamana la gust cu Bitterul Suedez...

Pupici la toata lumea!!!

+Quote Post
michellemary
post Feb 2 2007, 07:15 PM
Post #2658

Dependent

Member No.: 296

QUOTE(miky @ Jan 31 2007, 06:00 PM) *
Ufff, in sfarsit am reusit sa citesc tot!!!

Buna tuturor fetelor de la acest topic!!! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Va citesc demult(am luat chiarsi notite!!!), dar abia acum m-am hotarat sa intru si eu pe aici si sa ma plang! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Am 26 de ani si bineinteles ca problema mea cea mai mare e acneea. Am cosuri de cand ma stiu( de pe la 12 ani..), dar in ultimii ani acneea s-a agravat. Asa ca de vreo 7 ani am o acnee nodulo chistica. Am cosuri de toate felurile, inflamate, negre, sub piele, dar durerea cea mai mare e ca am niste mega-chisturi pe obraji, care nu vor sa treaca sub nici o forma!!!Iar, cand aceste chisturi se inflameaza, dupa ce ca ma tin o luna pana colecteaza, imi raman niste cratere de toata frumusetea!!!

Exact aceeasi manifestare a acneei o am sau mai bine zis o aveam si eu. In perioada adolescentei a fost normala, cum o au toti adolescentii, in schimb de pe la vreo 25 de ani a inceput sa se agraveze cu noduli pe sub piele f durerosi iar dupa un an au inceput sa lase si semne. Toata magaria asta era foarte accentuata pe obraji. Am fost la 2 dermatologi incompetenti si apoi am ajuns la D-na Leventer. In urma analizelor s-a vazut ca nu am nimic la ovare si mi-a recomandat roaccutane. In prezent nu mai am nici cos, doar semnele celor vechi si din cand in cand se mai infecteaza un punct alb si devine cos, dar trece fara crater. Dar nu e totul asa roz cu roaccutate, pt ca obrajii au deveni f iritati si sunt rosii in mod permanent, de curand am inceput sa am o iritatie in jurul ochilor, deasupra buzelor si pe barbie ca niste brobonele mici, ma gandesc ca e si din cauza frigului de afara. Dar peste toate incovenientele asta nu regret ca fac tratamentul cu roaccutane.

+Quote Post
Cindy
post Feb 2 2007, 10:52 PM
Post #2659

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

andreica, nu pot sa spun ca observ o ameliorare accentuata, dar totusi este..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar eu folosesc foarte multe produse, deci nu este numai datorita retina`ului. oricum, eu recomand retin-a, mi se pare eficienta, pielea mea este prea capricioasa..si eu as face maine peeling, dar dupa cum ai spus si tu, nu am timp, iar din pacate, peeling`ul necesita mult timp de recuperare..cu fond de ten si par cu volum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , arat bine, nu se vede ca as avea probleme, dar fara.. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
eu mi-am mai luat niste vitamine vita-platinum si zinc, masca de la keracnyl.

miki, si eu cred ca ar fi indicat pentru tine roaccutane, mai ales la varsta ta..eu zic sa incerci si bineinteles sa vezi ce probleme hormonale ai..
by the way, spunea la o emisiune claudia (ex sexxy) ca si ea a folosit roaccutane in paralel cu alte tratamente si in aproximativ 2 ani a ajuns sa aiba iar un ten perfect..deci, succes si pupici tuturor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Florina
post Feb 3 2007, 11:53 AM
Post #2660

Dependent

Group: Dependent
From: Baia Mare
Member No.: 491

Miky, eu luam Extractul de mladita de zmeur si Extractul de mugur de nuc dimineata pe stomacul gol, cam pe la ora 2 inainte de masa si seara tot inainte de masa cate 25 de picaturi (eu am 16 ani deci ma incadrezi la categoria adolescenti) la adulti se ia cate 50 de picaturi de 2-3 ori pe zi. Eu am luat astea cam o luna jumate dar pe prospect scrie ca maceratele glicerinice se administreaza in cure de 1-3 luni.
Eu incep sa am cosuri ceva mai putine, petele astea numai nu imi trec deja ma dispera .... nu stiu ce sa mai fac cu tenul asta oare cand o sa scap de acnee?. Saptama asta o sa ma duc la alt dermatolog sa vad ce mai imi zice si o sa imi fac ceva analize sa vad dak am ceva bacterii pe fata si cum stau din punct de vedere hormonal.
va pupic (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

471 Pages V  « < 264 265 266 267 268 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd May 2025 - 11:57 PM