![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica |
![]()
|
Musafir ![]() |
mersic.....si ca demachiant ce mi recomanzi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
roxanica muta-te la totul despre acnee si citeste pe acolo, sunt multe tratamente postate (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
in primul rand, nu stiu exact ce inseamna acnee mixta.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
intr-adevar, retin-a s-ar putea sa iti scoata niste chestii mai urate la suprafata, dar nu, daca nu ai nimic.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ci puncte albe, cosuri mai micute etc.. asta pana se obisnuieste pielea ta cu el si scoate tot ce era de scos la suprafata..la inceput, te sfatuiesc sa te dai o data la 2 zile, pt a nu ti se usca si exfolia fata intr-un mod neplacut..crema hidratanta, daca ai tenul gras, foloseste una adecavata tenului..de exemplu keracnyl de la ducray e si crema tratament pt cosuri, dar e destul de hidratanta in acelasi timp..eu prefer sa folosesc astfel de creme paralel cu retin-a, nu imi placea, de exemplu, cum arata pielea dupa ce aplicam machiajul peste clean-ac de la avene, aveam tenul lucios.. daca mai ai si alte intrebari, go ahead! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) mi-am luat masca Aknorm de la Plante System si mi se pare foarte buna! tenul arata mult mai bine dupa ce am folosit-o, imi place mai mult decat cea Keracnyl. ei spun ca inlatura imperfectiunile persistente, nu pot sa spun acum ca le-a eliminat, dar in mod cert, le-a diminuat..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
cum ti se pare? mai, sincer, imi place, mai ales ca fata mea a inceput in sfarsit sa se calmeze! Probabil si Sebiumul are ceva de-a face cu asta! Dar cel mai mult masca Julep usuca foarte repede si bine, imi iesisera doua cosuri dureroase nevoie mare (nu era o umflatura definita cu o parcela mare de piele rosie si dureroasa) si le-am acoperit non stop timp de o zi cu masca si s-au dus!!!! Eu m-am apucat iar sa fac tratamentul cu antibiotice orale dat acum un an de doctor (mai exact Lekoklar), iar ca demachiere folosesc Sebium apoi Skinorenul! Nu mai pot folosi totusi crema hidratanta pt ca tenul meu in ultima perioada e foarte gras, nu ma mai cojesc si cam pe la mijlocul zilei lucesc de mama focului....la faza asta chiar nu-mi vine sa mai folosesc si crema! Acum astept lotiunea pt exfoliere 2% BHA am nevoie sa scap de punctele negre!!!! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
geo tu parca ai zis ca folosesti acid acetilsalicilic? mie de la asta mi s-a ingrasat fata ingrozitor... la inceput imi usca binisor cosurile apoi folosindu-l zilnic (conform indicatiilor dermatologului) mi-a ingrasat pielea rau de tot (uscare excesiva care transmite glandelor sebacee mesajul ca nu produc destul sebum)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
geo tu parca ai zis ca folosesti acid acetilsalicilic? mie de la asta mi s-a ingrasat fata ingrozitor... la inceput imi usca binisor cosurile apoi folosindu-l zilnic (conform indicatiilor dermatologului) mi-a ingrasat pielea rau de tot (uscare excesiva care transmite glandelor sebacee mesajul ca nu produc destul sebum) SERIOS?!?! pai foloseam aspirina pt exfoliere!!! Super bestial! Stii cumva, ce se intampla daca nu mai folosesc?! revin la normal?! inca ceva, tu il foloseai local, sau pe toata fata? eu mastile cu miere si aspirina le aplic pe toata fata, apoi imi fac exfoliere, asta pt ca pana acum nu am gasit nici un produs bun pt asa ceva! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Eu mi-am dus azi fatzada la masaj.Mi-a placut mult cosmeticiana pentru ca a tratat destul de profi problema tenului meu.Am povestit cu ea despre creme si acnee si mi-a spus o chestie pe care dupa toate experientele mele cu cremele am ajuns sa o aprob...ca fara un tratament cosmetic pot sa folosesc o mie de creme...
Acum...nu stiuc e sa zic...eu nu am mai fost la scos elefanti la cosmetica de vreo 10 ani...si sunt legendele acelea coform carora daca te apuci sa mergi la cosmetica elefantii se inmultesc... Ce am observat e ca sunt cosuri care imi ies in acelasi loc...erup ,sunt urate si peste o luna ,doua, trei apar exact in locul ala... Deci...ce parere aveti despre mersul la scos de elefanti? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
mersic.....si ca demachiant ce mi recomanzi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu folosesc elmiplant, dar vreau sa incerc si eu Sebium H2O....... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Sweet, unde se gaseste masca aia de care spui tu ca e buna, sa mi iau si eu...
Si cit de des o folosesti? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 28-January 07 Member No.: 1,102 ![]() |
Stiti cumva daca Sebium H2O este demachiant sub forma de ..facewash? sau demachiant lichid? Mie dermatologul mi-a recomandat Sebium sau Ivapur (l-am luat azi si este gel pt spalat, si in paranteza miroase GROAZNIC). As fi vrut sa stiu daca sa mai dau banii pe Sebium sau nu.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th May 2025 - 09:53 AM |
|