IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 26 27 28 29 30 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
Ciresica
post Jan 25 2006, 03:12 PM
Post #271

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

berbe, ai grija ca malaiul nu e f bun. e prea agresiv. incearca niste tarate.  :)
Go to the top of the page

+Quote Post
berbecutza
post Jan 25 2006, 03:17 PM
Post #272

perpecenia sa

From: berbeceni
Member No.: 49

o sa incerc si tarate cire, ms pt pont  :-* . eu folosesc malaiul mai ales pe frunte unde imi mai apar niste elefantei mici de tot in piele (si numai cu malai scap de ei)

+Quote Post
angelito
post Jan 25 2006, 03:25 PM
Post #273

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 82

Oaaauuu, Elle, traseu de 10 ore  :o!!!!

Eu cred ca e posibil ca monstrii sa fi aparut ca urmare a combinatiei perioada premenstruala cu transpiratia cauzata de efort si haine groase, prin care pielea nu respira. Ma gandesc de ex., pe spate, pielea transpirata, haine si rucsac lipite de ea...

Acum cred ca ar trebui sa reiei tratamentul si sa eviti pe cat posibil astfel de situatii...

:-*

+Quote Post
elle_ni
post Jan 25 2006, 03:44 PM
Post #274

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 107

angelito, stii ce-i curios?inainte de sarcina faceam asemenea trasee saptamanal...si nu aveam mari probleme cu tenul.

pe spate e ok...sa zice...da, am trasnpirat, hainele nu erau groase, k altfel nu ai cum urca (un tricou subtire de bbc cu maneca scurta si o geaca memebrana goretex, care lasa pilea sa respire, permite transpiratia sa iasa, dar nu permite intrarea apei prin memebrana si nici a a vantului)...dar sa zicem pe spate poa' sa iasa toti elefantii din lume....dar de ce  mama tocmai  pe fata, ce ce  :evil:?

si nu prea am cum sa evit asemenea situatii, ca abia asteptam sa creasca bebe sa-l mai pot lasa cu mama tocmai pentru a ne relua hobby-ul  :(...

dar e posibil sa fie faza cu premenstrualul + transpiratia + lipsa de igiena (desi un demakiant lasat pe fata 24 de ore nu mi s-ar parea neigiena....)

's tare deprimata, k am iar moaca de pubertate, cu pete rosii suculente  :- :- :-

+Quote Post
angelito
post Jan 25 2006, 04:01 PM
Post #275

Incurabil

Te inteleg, Elle, e foarte greu sa vezi cum se curata tenul si esti in sfarsit si tu linistita si multumita, si dintr-o data revii la vechile probleme  :(! Adevarul e, cum spunea o fata mai demult, cand nu mai ai probleme nu poti sa stii foarte clar din ce cauza nu mai ai, iar cand ai din nou iar nu-ti poti da seama de ce  :'(!

+Quote Post
elle_ni
post Jan 25 2006, 04:26 PM
Post #276

Incurabil

stii care-i paradoxu'?zilele trecute ma gandeam ca sapt.aviatoare tre' sa meg la homeopat sa-i spun ce face bebe si sa-mi dea si mie ceva pentru acnee...si ma gandam in sinea mea: bine, bine, da' io nu mai am acnee, si sa vezi ce-o sa-mi infloreasca fatzau'..k doar m-a atentionat doctorul....si parca mi-era ciuda k-o sa-mi stric moaca....eeeeeeeeee, na, acum nu mai am ce strica, si ma duc cu inima imapacata k tot buboasa sunt, si daca imi da el remedii care in prima faza imi agraveaza starea...asta e....oricum 3 cosuri mari pe moaca ori unul singur in floritor...tot aia e.... :-

+Quote Post
angelito
post Jan 25 2006, 04:36 PM
Post #277

Incurabil

Asa ti-a spus homeopatul, Elle, ca intr-o prima faza se va agrava acneea? Off, da' nu exista tratament antiacneic, alopat sau de alt fel, care sa nu aiba acest minunat efect?! Grrrr...

+Quote Post
Ciresica
post Jan 25 2006, 05:14 PM
Post #278

V.I.P.

fetelor, dar voi v-ati uitat pe ingredientele demachiantului de la elmiplant? pentru ca e totusi un demachiant pentru ochi, nu pentru ten gras, acneic. iar daca il mai si lasi toata ziua pe fata si transpiri...  :-X
si eu cred ca e mai bine initial sa se agraveze acneea, iar apoi sa se vindece. ma gandesc, ca in felul asta elimini ce e rau si din organism.

:-*

+Quote Post
elle_ni
post Jan 25 2006, 07:30 PM
Post #279

Incurabil

Asa ti-a spus homeopatul, Elle, ca intr-o prima faza se va agrava acneea?
da, angelito...asa mi-a spus homeopatul, ca in prima faza, la unele persoane (in mod sigur la mine va fi asa...si gemoderivatele alea au scos la suprafatain cateva zile o mizerie de toata frumusetea...) se agraveaza acneea.si iarasi cred ca asa este, concludent fiind si cazul bebelului meu, dermatita atopica agravandu-se in prima faza.

dar repet, imi pun mari sperante in homeopatie atat la bebe cat si la mine.

fetelor, dar voi v-ati uitat pe ingredientele demachiantului de la elmiplant? pentru ca e totusi un demachiant pentru ochi, nu pentru ten gras, acneic. iar daca il mai si lasi toata ziua pe fata si transpiri...  :-X

fetele care au folosit acest produs mai de multicel au spus ca e necomedogen, asa ca m-am gandit eu ca pentru 240 de ore n-o fi bai...acu'...nush ce sa zic...sa nu dau iar vina pe elmiplant, ca nu el o fi de vina...acu'poate si menstruatia o fi de vina....

dar pot spune ca in trecut, cand nu aveam probleme cu acneea, mi se intampla frecvent ca de oboseala sau de lene sau cumulate, sa nu ma demakiez, si oricum nu respectam etapele ingrijirii tenului cu aceeasi rigurozitate ca acum, si pot spune ca tenul arata foarte bine, ceea ce nu pot spune de acum...

am avut iesiri pe munte de cateva zile bune, pana la 2 saptamani, timp in care nu ma spalam decat cu apa de la rau si ma dadeam cu crema grasa, in mod sigura comedogena, si ma intorceam cu un ten iarasi frumos...

mi-e asa o ciuda...in fiecare zi ma uitam si ma minunat de "ce bine arata tenul meu pe zi ce trece"...iar acum astea 3 bube imi stau pe creier, de parca ar fi girofare, nu alta....

+Quote Post
Ciresica
post Jan 25 2006, 08:36 PM
Post #280

V.I.P.

in primul rand nu stiu daca e comedogen elmiplantul.  :ametit: eu una il folosesc numai daca ma machiez (in rest sebium h2o) si dupa ce il folosesc nu il las pe fata, ci il clatesc, cu apa in loc de tonic.
si tu spui ca inainte nu ti se intampla...  :-X poate ti s-a schimbat organismul, mai ales ca l-ai avut si pe bebe, si acum se comporta altfel + ca erai si inainte de menstruatie + ca inainte nu aveai probleme cu acneea.

oricum sper sa rezolvi cat mai repede si daca nu-ti prieste elmiplantul lasa-l. noi aici am facut un adevarat fan-club pentru el  :P , dar asta nu inseamna ca e bun pentru toata lumea. bafta multa!  :-*

+Quote Post

471 Pages V  « < 26 27 28 29 30 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th June 2025 - 10:24 PM