![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Buna, fetelor, si mie imi pare rau ca intru rar, dar acum am un nou job si sunt foarte ocupata, nu mai apuc aproape deloc sa intru pe net, decat pentru lucruri care tin de serviciu...
In alta ordine de idei, a propos de produsele Plante System, din cate am tot citit, se pare ca sunt niste produse foarte bune. Sweet, eu nu am masca, am crema renovatoare Aknorm, despre care am citit pareri bune, dar eu am folosit-o doar de cateva ori si la intamplare, asa ca nu pot sa ma pronunt... Am inteles ca pentru tenurile grase sunt foarte bune si emulsia normalizanta, crema calmanta din gama Aknorm si emulsia Chronoguard. Pokemon atentie mare de tot cu unguentele cu hidrocortizon si alti corticoizi, pot face mai mult rau decat bine - efectele secundare pot fi extrem de neplacute (atrofia pielii, acnee, dermatita periorala, cuperoza, reactivarea herpesului labial, vergeturi etc.). In plus trebuie sa stii ca orice produs care contine hidrocortizon sau alti corticoizi decoloreaza in mod vizibil pielea, deci ai grija cum te dai (si daca chiar vrei sa folosesti un astfel de produs, nu-l folosi mai mult de 2-3 zile). Oricum, mie nu mi s-a parut prea eficient acest unguent... Va pup pe toate, week-end placut! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
stiu ca ai crema, in legatura cu ea te-am intrebat..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cum ti s-a parut, macar prima impresie..de ce nu ai mai folosit-o?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
off..multumesc angelito pt raspuns.
am cateva semne de care nu pot scapa si nu stiu ce sa fac caci sunt tare rosii (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si nu stiu ce sa le mai fac....de asta m am gandit ca ultima solutie la asta (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 16-December 06 From: Constanta Member No.: 851 ![]() |
[quote name='roxxanne' date='Feb 10 2007, 02:15 PM' post='82201']
missM tu iei gratuit sau compensat roacutane? eu iau sotret gratuit dar am inteles ca se vor scoate de pe piata [/quotR Roaccutane-ul il iau compensat 50%, pe 2 cutii dau cam 170 RON. Nu stiu nimic despre Sotret pt ca dermatoloaga mi-a zis sa nu cumva sa iau Sotret in loc de Roaccutane, nu stiu de ce...nu am avut curiozitatea sa intreb. Ms ptr raspuns. Pupici. pokemon, multumesc mult. Asa ziceam si eu...ca nu e bai.(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
georgias |
![]()
|
Musafir ![]() |
buna fetelor!
eu nu am mai fost de cam multicel pe aici. insa am ramas cu o nedumerire: SMOODERM=RETIN? si chiar rezolva problema acneei din "strafundurile ei"? mentionez k l-am mai folosit(smooderm) insa mi-a descuamat fata intr-un fel... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) rezultatele au fost foarte putin vizibile(ei bine, l-am folosit cred ca o luna) si am renuntat. insa acum vreau sa ma apuc iar de el si vroiam un sfat de la cele care l-au folosit si chiar au obtinut rezultate.cat timp trebuie folosit pt a se vedea rezultatele si ce crema hidratanta si noncomedogena imi recomandati? sunt intr-o situatie atat de disperata incat nici nu mai stiu ce produse sa folosesc.am un raft plin si nimic nu ma ajuta. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) m-am saturat sa mai am fata incarcata de fdt.in plus fdt care acoperea excelent si noncomedogen de la revlon nu l-am mai gasit si am auzit k este posibil sa-l scoata de pe piata (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) of, v-am ametit. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) astept un raspuns. v-am pupat |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 40 Joined: 7-November 06 Member No.: 685 ![]() |
ce chestie missM , chiar sunt curioasa dc ti-a spus asa pt ca mie dermatologul m-a intrebat ce vreau sa iau sotret sau roacutane care-s duble la pret
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Vai fetelor miau iesit doua cosuri din alea mari si dureroase de ti mai mare dregu sa le vezi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) cred ca azi o sa dau cu toate cremele de prin dulap numai sa imi treaca. Ma gandesc sa imi fac si o masca cu aspirina.
In rest fata mea parca arata mai bine. Va pupic. Am mai folosit ivamat si mi se para foarte bun. Va pupicesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 16-December 06 From: Constanta Member No.: 851 ![]() |
roxxanne, exact asa mi-a zis...eu nu stiam nimic despre Roaccutane sau Sotret. Mi-a zis doar ca Sotret e un medicament indian si ca farmacistele mi-l vor recomanda in cazul in care nu au Roaccutane, dar sa nu cumva sa-l iau. Am incercat sa-i retin denumirea si kiar am avut surpriza sa imi fie recomandat de farmaciste si eu f fericita ca nu am uitat numele:D l-am refuzat categoric. Tu iei Sotret gratuit? Pupici!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 40 Joined: 7-November 06 Member No.: 685 ![]() |
da il iau gratis, am luat si eu roaccutane acum vreo 2 ani sau mai bine si tot asa compensat stiu ca dadeam destul de mult pe el ca aveam si doza mare la inceput 4 past /zi , eu iau acum sotret de 1 luna si cateva zile s-a mai ameliorat situatia dar nu de tot . la tine cum e de cand iei?
imi mai iesise un monstru dar l-am stors ca nu m-am putut abtine ....si asa tot fac eu peeling in toamna a si era sa uit , mai vroiam sa te intreb ce doza iei/zi si in afara de roaccutane ce ti-a mai prescris dermatoloaga? |
|
|
![]()
|
|
Deja sunt la sfarsitul celei de a 4-a luni de tratament cu Roaccutane. Am luat in prima luna 3 pastile pe zi si din a 2-a pana acum cate 2. Abia la sfarsitul lunii a3-a de tratament am inceput sa vad imbunatatiri ale pielii, adica nu mi-au mai aparut monstrii aia imensi si durerosi, am ramas doar cu semnele. Si, sincer, credeam ca sunt fara speranta. Imi imaginam ca la mine tratamentele nu functioneaza, ca la mine e mult mai grav decat la toata lumea si chiar ajunsesem sa cred ca o sa intrerup tratamentul cu Roaccutane si o sa ma retrag pur si simplu din societate.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eram f disperata, dar cu timpul am inceput sa vad ca nu se mai formeaza nesuferitele de cosuri si am inceput sa fiu mai optimista. Dimineata cand ma trezesc fata arata infinit mai bine decat seara la culcare, dar dupa ce ma spal pe fata, petele devin din nou vizibile si la orice emotie simt ca-mi ard obrajii si ma inrosesc imediat. Asta e cea mai mare problema a mea, faptul ca am ramas cu aceasta sensibilitate. E deja penibil sa ma intalnesc cu cineva, sa ma enervez sau pur si simplu sa rad la o gluma si sa devin stacojie. Marti am programare la dermatoloaga.din nou, sper ca o sa-mi prescrie ceva care sa ma ajute in privinta asta. Pupici!
Pe langa Roaccutane in prima luna mi-a recomandat sa ma spal cu sapun Eucerin si sa ma dau si dimineata si seara cu Skinoren. Din a 2-a luna am inceput sa folosesc gel de spalat fata Ivapur si crema hidratanta Ivahidra de la Ivatherm + Skinoren. In a 3-a luna am continuat sa ma spal cu Ivapur (care ma tine kiar 2 luni), dar in loc de Skinoren mi-a recomandat Sebium AKN si in plus anticonceptionalele Yasmin pt ca a ajuns la concluzia ca am o acnee retentionala provocata de o dereglare hormonala.In a 4-a luna am continuat acelasi tratament, iar marti voi merge iar la dermatoloaga si voi vedea daca tratamentul ramane sa nu acelasi. Pupici. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th May 2025 - 02:41 PM |
|