![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 40 Joined: 7-November 06 Member No.: 685 ![]() |
missM ma bucur ca-ti merge asa bine cu tratamentul , sper sa ajung sa spun si eu acelasi lucru despre mine, cat despre chestia cu roseatza mie medicul mi-a prescris pastile detralex si crema roseliane de la uriage sau metroruboril poate ii faci o sugestie dermatoloagei sa vezi ce zice.. oricum astea trebuiesc luate lcateva luni ca sa aiba efect sau cel mai simplu la cateva luni dupa ce termini tratamentul cu roaccutane si faci peeling , la mine e mai nasol ca am si gaurele destul de inestetice pe o parte
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 16-December 06 From: Constanta Member No.: 851 ![]() |
Multumesc ptr sugestie! Mi le notez pe ceva si kiar o sa-i spun dermatoloagei, ptr ca a devenit o problema ptr mine. Iti urez multa bafta si sper sa auzim numai de bine. Pupici!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Sweet,
mi am luat si eu masca aia de la Plante System, mi am dat aseara prima data, dar deocamdata nu pot sa ma pronunt. Stii cumva daca interactioneaza cu retinul? Tu mai folosesti retin? Mi am cumparat si fondul de ten de la Lancome, pe care il lauda Walpu, Teint Idole Ultra. Miine il voi folosi prima data, sa vedem. Am dat 1mil 500 pe el, de la Ina Center. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
andreica, cum ti s-a parut? mie chiar mi-a diminuat niste cosulete persistente.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) eu folosesc retin-a o data la 2 zile si masca o aplic intr-una din zilele in care nu ma dau cu retin-a..sa ma asigur ca nu mi se usuca excesiv pielea..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sa ne spui cum ti se pare fdt (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
georgias, eu ti-am spus sa nu folosesti retin-a sau smooderm..daca ai cosuri, foloseste brevoxyl sau zineryt..daca esti intr-o situatie mai grava, poate nu ar fi o idee rea sa incepi sa iei roaccutane, cred ca e cel mai eficient..dar bineinteles, trebuie sa te duci mai intai la un dermatolog.. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 185 Joined: 8-December 05 From: Bucuresti Member No.: 27 ![]() |
o masca super buna e si cea de la lotus herbals, cu tea tree .. e una din mastile mele preferate..si chiar spunea si angelito mai demult ca are o compozitie super .. si e vreo 180 de mii
in alta ordine de idei, am primit de ziua mea un fond de ten de la chanel, teint innocence - teint compact creme universel spf 10.. aveti idee daca e comedogen? sa nu am surprize.. pana una alta, mi-e frica sa il folosesc |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
andreica, sper sa-ti fie bun cum imi e si mie teint idole; nu uita diseara sa-ti faci un scrub ca sa prinda uniform cand te dai cu fondul.
baby, si eu am masca aceea +una restructuranta tot de la ei; e ok, dar nu ceva impresionant. vezi ca la sectiunea "azi e ziua ta" noi te-am cam felicitat de ziua ta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) fondul de ten nu cred ca e comedogen dar e cu pigmenti de lumina, nu stiu daca acopera prea mult, e destinat tenurilor fara probleme. Incearca-l, cosuri de la el nu o sa-ti iasa dar sa vezi daca se potriveste texturii tenului tau. mi-am luat de ceva vreme neutrogena 2in 1 masca si face wash, e ok ca-i cu ceva camforat si acid salicilic; o folosesc ca masca indeosebi. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
'Seara fetele!
Sweet, crema Aknorm e ok, matifiaza destul de bine, eu n-am folosit-o prea des pentru ca aveam o gramada de produse si le tot alternam. Mirosul e destul de ciudat (dar nu e foarte puternic si se duce repede) pentru mine si din cate imi amintesc face si "scuame" cand o aplici pe fata, pentru ca e foarte lichida si intra foarte repede in piele. Oricum am auzit ca si crema calmanta Aknorm ar fi foarte matifianta, si am mai auzit si persoane care au scapat de probleme folosind emulsia normalizanta, tot de la Plante System. Pentru fetele care iau Roaccutane/Sotret, v-as sfatui sa fiti extrem de atente si prudente, eu am intrerupt tratamentul acum multe luni si tot mai am probleme cu obrajii rosii, mai bine zis cu petele rozalii din obraji (ca sa nu mai pomenesc de petele brune de sub ochi, pe care le-am capatat tot din cauza Sotretului, si impotriva carora fac tratament de mai bine de jumatate de an si tot nu s-au dus de tot). De altfel la un moment dat am studiat bine petele astea la lumina naturala puternica si mi s-a parut ca seamana bine cu un inceput de cuperoza (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . De aceea sfatul Roxxannei e bun de retinut, adica sa folositi un produs intern care sa actioneze ca protector venos si antiinflamator (Detralex, Troxerutin, Rutinoscorbin etc.), si un produs extern anti-cuperoza (Ruboril, Roseliane, Diroseal de la Avene, Rosaliac de la La Roche Posay), creme calmante (de ex. Toleriane sau Nutritic de la LRP), apa termala (in special Avene, e cea mai potrivita pentru tenurile extrem de sensibile), si neaparat un demachiant cat mai bland (de ex. lotiunea pt ten intolerant de la Avene, sau solutia micelara Avene, sau demachiantul Roseliane de la Uriage) si crema fotoprotectoare. Am inteles ca impotriva acestor probleme e foarte util un gel anticuperozic, se numeste Aesthetico gel anticouperose si se gaseste in magazinele Deuteria Cosmetics - magazinele apartin doctorului dermatolog Ioan Nedelcu, care se pare ca e printre cei mai buni din tara. Unul dintre magazine e la intrarea in magazinul Victoria, altul la cabinetul doctorului. Oricum am de gand sa merg la o consultatie la dl Nedelcu, si sa-mi cumpar si gelul respectiv, o sa va tin la curent. Sper sa nu ma duc iar cu sacul la pomul laudat... A propos de Sotret, e produs intr-adevar de o companie indiana, dar nu vad de ce ar fi asta un motiv care sa va impiedice sa-l luati?! Contine exact aceeasi molecula activa ca si Roaccutane, doar ca este mai ieftin (ceea ce se numeste "medicament generic"). In plus, Ranbaxy, compania producatoare, colaboreaza cu Smithkline Beecham, una dintre cele mai mari si cunoscute companii farmaceutice, pentru cercetarea si dezvoltarea medicamentelor... Cat despre petele rosii, functioneaza destul de bine impotriva lor cremele depigmentante (de ex. Fade Out sau Unitone cu hidrochinona). A, si vroiam sa va intreb ceva, pe fetele care folosesc Ivamat, matifiaza intr-adevar bine? Sunt in cautarea unei noi creme matifiante si nu stiu ce sa aleg... Vreau ceva foarte eficient, care sa matifieze foarte bine dar sa nu agreseze... Va pup, noapte buna si o saptamana excelenta! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 28-January 07 Member No.: 1,102 ![]() |
Angelito eu folosesc Ivatermul de 1 sapt si pana acum sunt foarte multumita de el. Ma dau dimineata si e ok pana seara (nu mai trebuie sa sterg sebumul de pe fata in timpul zilei!!)....cel putin pana acum isi face toti banii.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 12-February 07 From: Bucuresti Member No.: 1,182 ![]() |
Ce bine ca v-am gasit !! Am citit o parte din mesajele postate de voi aici si imi pare bine ca am cu cine sa ma mai sfatuiesc. Urmez si eu un tratament cu Roaccutane, 2 pastile/zi, Sebium AKN si anticonceptionale Yasmin. Yasmin mi-au fost prescrise luna asta ( a 3-a de tratament cu Roaccutane) si inca nu am inceput sa le iau ptr ca nu am avut inca menstra. Sunt atat de obosita psihic si atat de contrariata, dar optimista pe de alta parte, ptr ca am impresia ca mie nu mi se poate intampla asa ceva si cred, ca la un moment dat o sa ma trezesc cu fata curata asa cam o aveam inainte de nefasta luna septembrie ( a.c. ) cand a inceput cosmarul.Sunt cam visatoare, stiu, dar trebuie sa ma autocontrolez intr-un fel ptr ca altfel nu as mai avea curajul sa ies din casa, deci ar trebui sa ma las de munca si nu as mai avea bani de tratament. Eu am abia 3 luni de tratament si am inceput cu cate 3 pastile de Roaccutane pe zi, sapun Eucerin si Skinoren in prima luna, 2 pastile de Roaccutane pe zi , Skinoren, gel spumant Ivapur si crema Ivahidra, iar acum in a 3-a luna v-am spus mai sus ce mi s-a prescris, ptr ca doctora a ajuns la concluzia ca am o dereglare hormonala si mi-a dat anticonceptionale. Nu stiu ce sa zic, daca im e mai bine sau nu...pt ca eu am avut cateva coshuri pe obrazul drept mai spre gat si pe urma au inceput sa se urce si sa-mi apara si pe celalalt obraz...de cand am inceput tratamentul a avut loc o explozie si unele se usuca si imi apar altele, multe pete si puncte albe). Imi mai fac si masti cu argila si ma mai spal cu apa de tarate uneori cand nu ma simt prea obosita. Sunt multe medicamente pe care le-ati mentionat si pe care eu nu le cunosc, dar nu cred ca as putea sa le folosesc daca medicul nu mi le recomanda. Daca aveti comentarii sau sfaturi, va rog, nu ezitati sa le postati. Va pup si va doresc numai bine! Ai fost la endocrinolog sau la dermatolog? Daca ai cosuri la o varsta la care nu mai este chiar obisnuit, probabil ca e vorba de o dereglare hormonala, caz in care Diane este solutia cea mai buna. Diane este anticonceptional si sfatul meu este sa vezi ce zice un ginecolog. Eu asa am scapat de cosuri. Si eu am fost intai la dermatolog si cand am vazut ca nimic nu mi-a ajutat m-am gandit sa "lucrez" la cauza. Asa am ajuns la endocrinolog si asa mi-am rezolvat definitiv problema. Diane si tratament cosmetic de curatare o data pe luna, pentru mine au facut minuni. Succes! Eu mi-am dus azi fatzada la masaj.Mi-a placut mult cosmeticiana pentru ca a tratat destul de profi problema tenului meu.Am povestit cu ea despre creme si acnee si mi-a spus o chestie pe care dupa toate experientele mele cu cremele am ajuns sa o aprob...ca fara un tratament cosmetic pot sa folosesc o mie de creme... Acum...nu stiuc e sa zic...eu nu am mai fost la scos elefanti la cosmetica de vreo 10 ani...si sunt legendele acelea coform carora daca te apuci sa mergi la cosmetica elefantii se inmultesc... Ce am observat e ca sunt cosuri care imi ies in acelasi loc...erup ,sunt urate si peste o luna ,doua, trei apar exact in locul ala... Deci...ce parere aveti despre mersul la scos de elefanti? Eu mi-am dus azi fatzada la masaj.Mi-a placut mult cosmeticiana pentru ca a tratat destul de profi problema tenului meu.Am povestit cu ea despre creme si acnee si mi-a spus o chestie pe care dupa toate experientele mele cu cremele am ajuns sa o aprob...ca fara un tratament cosmetic pot sa folosesc o mie de creme... Acum...nu stiuc e sa zic...eu nu am mai fost la scos elefanti la cosmetica de vreo 10 ani...si sunt legendele acelea coform carora daca te apuci sa mergi la cosmetica elefantii se inmultesc... Ce am observat e ca sunt cosuri care imi ies in acelasi loc...erup ,sunt urate si peste o luna ,doua, trei apar exact in locul ala... Deci...ce parere aveti despre mersul la scos de elefanti? Eu mi-am dus azi fatzada la masaj.Mi-a placut mult cosmeticiana pentru ca a tratat destul de profi problema tenului meu.Am povestit cu ea despre creme si acnee si mi-a spus o chestie pe care dupa toate experientele mele cu cremele am ajuns sa o aprob...ca fara un tratament cosmetic pot sa folosesc o mie de creme... Acum...nu stiuc e sa zic...eu nu am mai fost la scos elefanti la cosmetica de vreo 10 ani...si sunt legendele acelea coform carora daca te apuci sa mergi la cosmetica elefantii se inmultesc... Ce am observat e ca sunt cosuri care imi ies in acelasi loc...erup ,sunt urate si peste o luna ,doua, trei apar exact in locul ala... Deci...ce parere aveti despre mersul la scos de elefanti? Eu cred ca faci foarte bine ca te duci la tratament cosmetic. Daca ai gasit o cosmeticiana buna, ea stie cum sa ajute tratamentul medical. Trebuie sa iti scoata doar punctele negre care sunt sursa de cosuri si daca s-ar putea abtine de la a umbla la cosuri ar fi perfect. O fata cu cosuri nu este bine sa fie masata, asa ca propune-i sa amane masajul pentru cand se vor vedea efectele tratamentului cosmetic...Daca scapi de cosuri este bine sa continui sa te duci regulat la cosmetica ( o data pe luna, la 4-5 zile dupa ce s-a terminat menstruatia) si atunci poti face si masaj. Succes! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
nu stiu de ce am ceva care ma cam tine de folosi o crema cu factor de protectie, in general se bazeaza pe comonente foarte chimice sau grase, eventual comedogenice! Daca gasesti crema ideala care sa aiba si FP ma intereseaza si pe mine!!! Eu intre timp ma dau cu cremele astea doua si folosesc corector si pudra (care are FP)! Pana acum nu am avut probleme eu inca nu ma preocup sa gasesc o crema cu fps... mai la vara s-ar putea sa am nevoie. de regula fondurile de ten au fps... Pokemon, nu te sfatuiesc sa incerci hidrocortizon, deoarece acneea devine dependenta de el, si apoi se dubleaza numarul cosurilor. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th May 2025 - 08:27 PM |
|