IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 274 275 276 277 278 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
georgias
post Feb 16 2007, 01:02 PM
Post #2751

Musafir

of, azi am fost iar la alt plafar si nici urma de crema de tuia. pana la urma mi-am luat vitaminele a si e si un sapun moale de la hofigal.
aa, si mi-am luat si baneocin de la farmacie despre care am auzit ca e bun (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
si deci acum sa ma apuc de teaba si sa vad ce o mai iesi. stau uneori si ma uit pe rafturile din baie si cand vad ca bahaie de atatea tratamente cosmetice ma apuca nervii (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (cu atat mai mult atunci cand stiu ca nici unul nu pare sa ma mai ajute) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) .
Go to the top of the page

+Quote Post
ioanat
post Feb 16 2007, 01:50 PM
Post #2752

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 314

QUOTE(sweet_girl @ Feb 16 2007, 01:36 PM) *
ioanat, daca ai cosuri sub piele, cred ca ti-ar fi bun retin-a, adica o sa ti le scoata la suprafata..s-ar putea sa nu iti placa la inceput ce vezi, dar iti garantez ca retin-a este un tratament eficient..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Retin A, e cumva intr-un tubulet si scrie cu rosu pe el?Am mai folosit la un mom dat o crema,dar nu stiu daca asta e.Oricum, am sa cut prin farmaciile de aici sa vad daca gasesc.MErci de sfaturi
Uitandu-ma acum pe net am vazut ca si AIROL ROCHE , contine tretinoinum ca si Retin A, in cazul in care nu gasesc Retin A, credeti pot folosi ?
Mi-ar fi mai usor daca as fi in Romania, ca acolo se pare ca vin o groaza de produse de peste tot din lume.

+Quote Post
Ciresica
post Feb 16 2007, 02:22 PM
Post #2753

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

ioanat, culmea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) fetele de aici se plang ca nu prea gasesc ce vor si ca sunt de proasta calitate. dar ai grija cu retin, mi se pare ca in afara se ia numai pe reteta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) oricum, subscriu la ce a zis sweet_g, e o crema foarte buna.

+Quote Post
baby_nfs
post Feb 16 2007, 02:33 PM
Post #2754

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 27

georgias, eu am crema de tuia.. stai linistita ca nu e nici o minune .. ba mai mult, nu sunt sigura dar parca unul din ingrediente era comedogenic..eu o am aruncata pe undeva prin dulapul din baie.. a fost vreo 60 de mii si daca vrei neaparat o gasesti la farmacia de pe decebal din statia la 79,92 si 70

+Quote Post
gineta34
post Feb 16 2007, 08:37 PM
Post #2755

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,210

Am 35 de ani si am o acnee ce i-mi apare mai tot timpul numai in jurul gurii. Pana acum 2 ani de zile nu am avut asa ceva nici in copilarie.Care poate fi cauza?Cremele cosmetice ar putea fi cauza?
Ma tratez la un dr.dermatolog dar tot i-mi apar la scurte perioade de timp.Ma poate ajuta cineva?

Eu am folosit aproape toate remediile si nu mi-a trecut acneea.E posibil sa i-imi apara din cauza cremelor cosmetice?

+Quote Post
bebe_maria
post Feb 16 2007, 09:41 PM
Post #2756

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

gineta mie medicul mi-a spus ca acneea din jurul gurii este determinata de dereglari hormonale (e mai intalnita la adolescenti) sau de probleme cu dantura... acum verifica-le si tu pe ambele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Kitten
post Feb 16 2007, 11:12 PM
Post #2757

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

QUOTE(ioanat @ Feb 16 2007, 01:50 PM) *
Retin A, e cumva intr-un tubulet si scrie cu rosu pe el?Am mai folosit la un mom dat o crema,dar nu stiu daca asta e.Oricum, am sa cut prin farmaciile de aici sa vad daca gasesc.MErci de sfaturi
Uitandu-ma acum pe net am vazut ca si AIROL ROCHE , contine tretinoinum ca si Retin A, in cazul in care nu gasesc Retin A, credeti pot folosi ?
Mi-ar fi mai usor daca as fi in Romania, ca acolo se pare ca vin o groaza de produse de peste tot din lume.

Pe Retin nu scrie cu rosu, tubul este cu maro, albastru si alb. e posibil sa ai nevoie de reteta pt. el.

Daca vrei info suplimentare despre el, aici (gasesti si alte denumiri ale lui):

http://www.drugs.com/mtm/r/retin_a.html

http://www.drugs.com/cdi/retin_a_liquid.html

http://www.drugs.com/pro/retin_a.html.

+Quote Post
geoo
post Feb 17 2007, 03:16 PM
Post #2758

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(ciresica_dulce @ Feb 15 2007, 02:59 PM) *
geo, stii care e faza? si eu daca nu am timp cateva zile sa ma uit in oglinda oglinjoara mea care mareste si sa ma crosetez fata mea arata mai bine brusc (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) deci nu o mai omora atat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Mare dreptate ai ciresica......incerc din rasputeri cat stau acasa su nu ma mai scobesc!!! Astept in disperare lotiunea aia cu BHA sa scap si eu de nenorocitele astea de puncte negre!!!

+Quote Post
Cindy
post Feb 18 2007, 01:31 AM
Post #2759

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

ioanat, e bun airol..spunea bubulina (cred) ca e mai putin agresiv decat retin-a, ceea ce e foarte bine..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

eu, saptamana asta, m-am dat in fiecare seara cu retin-a (trebuie sa imi iau boreade, ca mi s-a terminat) si nu prea imi place ce vad..mi-au mai iesit cateva cosulete, cred ca tot de la niste puncte albe si mi s-a inrosit foarte tare pielea. am folosit si eu cu ocazia asta ivadermaseb, mi se pare foarte bun, dar nu prea pot sa ma dau dimineata cu el, ca imi luceste pielea..uff..de ce trebuia sa fie atat de complicat tenul meu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Kitten
post Feb 18 2007, 03:55 PM
Post #2760

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

eu sunt destul de bine, zic eu. m-am indragostit de zineryt. ma dau cam in fiecare zi, cand vad ca sta vreunul sa apara. cu skinoren ma dau doar atunci cand nu sunt data cu zinerytul, iar retin imi mai pun doar o data la 4-5 zile, asa, pentru exfoliere. in fiecare zi dau cu ivadermaseb ca baza de machiaj, si apa termala. cosuri nu prea mai am, nici puncte negre, dar cred ca a venit vremea sa incep si eu lupta cu semnele (ca am o tona, mai ales coji rosiatice, cruste, pete rosii). peste vreo saptamana o sa merg la dermato sa vad ce zice. si am mai observat ca daca e soare si umblu mai mult p-afara, ma cam cojesc, deci trebuie sa incep sa umblu dupa creme cu protectie solara. ceva sugestii?

+Quote Post

471 Pages V  « < 274 275 276 277 278 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 24th May 2025 - 11:06 PM