![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 12 Joined: 25-January 06 Member No.: 164 ![]() |
Angelito...poti sa imi recomanzi si mie o crema ...pentru fata mea CARE SE COJESTE raauu? Ma refer la vreo crema hidratanta special recomandata in urma tratamentelor pt. acnee care usuca fata excesiv...parca auzisem ca exista!
Te rog ajuta-ma ca imi cade fata!!! Va pup pe toate exevele :P si elady-urile :-X |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
:welcome: gagarina :floricele: :floricele:
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE Angelito...poti sa imi recomanzi si mie o crema ...pentru fata mea CARE SE COJESTE raauu? Ma refer la vreo crema hidratanta special recomandata in urma tratamentelor pt. acnee care usuca fata excesiv...parca auzisem ca exista! nu sunt angelito, dar iti pot spune ca mult laudata Ictyane de la Ducray este intr-adevar super-emolienta si necomedogena, precum si Sebium crema tratament de la Bioderma.ambele indicate pentru un ten cu probleme (prima este in special pentru ten uscat, dar compozittia este buna si pentru tenul acneic). |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
gagarina, incearca ictyane de la ducray...pana acum o crema mai hidratanta ca asta nu am descoperit...succes si :welcome:
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
eu am sebium si sunt super multumita. emolienta si necomedogena. :)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 12 Joined: 25-January 06 Member No.: 164 ![]() |
GATA la farmacie cu mine dupa ictyane....cat costa? nu ca ar mai conta ..la cati bani arunc pe moaca mea :))
Totusi...Ictyane sau Sebium? ??? Uff..ce greu e pt noi..si ce usor e pt unele care au tenul frumos de la natura..si nu folosesc nimik deosebit... >:( |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
ictyane costa cam 370.000-380.000...asa e la help net...sebium este de la bioderma si de la ei am hydrabis, care e special destinata pielii foarte uscate...chiara sa scrie si pe ea....hydrabis e foarte buna ca si baza de machiaj, sa nu luceasca nimic in timpul zilei dar in acelasi timp sa nu te stranga deloc fata, insa ictyane este mai puternica...asta e impresia mea, drept pt care o folosesc seara, la culcare..dupa ce scapi de arsuri si cojite poti incerca skincode, au creme foarte bune..tot la help net le gasesti..pretul variaza intre 400.000 si 500.000 , in functie de potentialul fiecarei creme
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
:welcome: gagarina
|
|
|
![]()
|
|
vin si eu sa intaresc afirmatia kalei cu privire la skincode: am emulsia hidratanta cu spf 10 si o folosesc de vreo 2 ani. in schimb m-a dezamagit demachiantul lor pentru ca are alcool. :(
:-* ariana |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE Totusi...Ictyane sau Sebium? ??? ictyane - are mai putine ingrediente sebium-este special destinata tenului cu probleme, in perioada de refacere. ambele sunt hidratante si pielea isi revine repede la normal in skimb, daca stai prost cu monetaru', poti opta pentru gama Bioten (eventual ceva spirulina+ miere - eu am nuc+miere si tot mie personal nush de ce dar elmiplantu' asta nu-mi prieste, oricat as insista eu...dar fetele sunt tare multumite de produsele elmi...) daca vede delphi postul asta,. poate-ti da mai multe detalii despre bioten-elmi, ca ea e fan inrait elmi :P |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th June 2025 - 10:17 PM |
|