![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
mai, am renuntat momentan la skinoren. folosesc doar hyseac. ce sa-ti spun, parca mi-a mai luminat fata. vreau sa continui cu el. si costa doar 30 de ron. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
fetelor pentru ce e buna hyseac?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 26-September 06 Member No.: 587 ![]() |
Salutare fetelor....Hyseac de la Uriage l-am avut si eu si la inceput nu mi-a placut pentru ca facea "scamutze" insa dupa aceea ori pt ca ma dadeam mai putin ori pt ca se obisnuie tenul nu mai facea atat de rau. Un lucru imi este clar insa ...nu merge fdt dupa sub nici o forma. Contine AHA. Eu ma dadeam seara pt k aveam pielea super dimineata, in sensul k nu imi mai lucea atat de tare. Am folosit-o in combinatie cu Zynerit si mi-au mers f bine. Acum am mai ramas doar cu punctele negre fir-ar sa fie (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) dar macar nu am cosuri mari si cu fdt nu se vad nesuferitele. Pe prospect la Hyseac spune k este buna pt puncte negre dar sincer eu nu am observat imbunatatiri
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
andreica, cum iti mai merge cu Mama Lotion? eu mai astept putin si o sa imi iau kitul acela pt dermabraziune de la Roc..pe beaute-test spuneau unele fete ca elimina semnele de la cosuri.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
geo, nu stiu daca ti se ingrasa pielea de la acidul acetilsalicilic..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si eu ma dau aproape zilnic (dar nu cu miere) si nu am probleme in sensul asta..asta ar insemna sa nu folosesti nici lotiunea cu BHA pe care ti-ai comandat-o pt ca o sa iti luceasca tenul de la ea..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) oana, nu stiu ce probleme ai putea avea de la cele 2..mi se pare ciudat..oricum, din cate am observat eu, cremele astea (gen Cleanance K- Avene, Keracnyl-Ducray, Purif-Ac- Roc etc si banuiesc ca si Hyseac ) nu fac minuni, pt asta iti trebuie un tratament..mi se pare ca ele ajuta in cazuri destul de usoare, sunt bune baze de machiaj, matifiaza etc si trebuie folosite paralel cu un tratament..acidul azelaic e bun, din cate stiu eu, si pt exfoliere, deci poti sa continui cu skinoren. nu stiu ce concentratie de acid azelaic are skinorenul.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) in strainatate am vazut ca este destul de popular Azelex.. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Swwet, de unde iti iei kitul pt dermabraziune Roc, ti l ai comandat de pe vreun site sau se gaseste in farmacii?
Eu sunt constiincioasa, ma dau cu retin si cu mama lotion, dar sincer nu vad inca mare lucru. Dar sper sa vad cit mai repede.... Mi am cumparat corectorul ala boots de care ai zis tu si e ok. Nu ma mai dau cu fond de ten, decit cu pudra si cu corectorul. Dar oare crema aia pt microdermabraziune de care zicea Geo o fi buna de ceva? Ati mai citit review-uri legate de ea? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
ma bucur ca iti place..nici mie se pare spectaculos, dar altceva nu am gasit.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) in plus cred ca produsele boots sunt safe..
kitul Roc se gaseste in farmacii, am vazut si la Sensiblu si la Helpnet, e in jur de 2,5 mil. nu prea as vrea sa comand din afara, e complicat..mi-e mai la indemana kitul Roc..deh..comoditatea asta..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
sweet si pe mine ma tenta kitul de la roc, cand il iei sa pui o poza cu el aici (eu am vazut 2, unul in magazine si inca unul pe net (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ) si sa ma tii si pe mine la curent cu rezultatele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... merci
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 37 Joined: 19-February 07 Member No.: 1,220 ![]() |
Buna fetelor..mi-am luat azi..de la nivea un 2 in 1 lapte demachiant si lotiune tonica..l-a mai folosit careva?..e bunicel?
|
|
|
![]()
|
|
2? hmm..eu am vazut doar unul, in farmacii.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) se numeste renewex. mai astept putin, sa se mai estompeze semnele, iar apoi o sa mi-l iau cu siguranta.. tu de ce spui te tenta? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de ce nu te mai tenteaza? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
sweet, de ce spui ca astepti sa se estomopeze semnele, nu asta ar trebui sa faca roc-ul????
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th May 2025 - 08:17 PM |
|