![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
ma tenteaza sweet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) defapt ma tenteaza peelingul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si cum unul chimic nu pot face acum, m-am orientat catre cele care se pot face acasa. aici este cel pe care l-am vazut eu http://www.cvs.com/CVSApp/cvs/gateway/deta....x=0^SEARCH.y=0 si eram destul de hotarata sa-l cumpar dar am zis sa incerc un produs mai ieftin de la RoC sa vad cum ma inteleg cu ele si am fost dezamagita.. mi-am luat un sapun lichid pt piele sensibila care spun ei ca nu usuca deloc deloc si chiar hidrateaza pielea.. de unde! mi s-a uscat pielea ingrozitor dupa el, l-am trecut imediat la produse de corp.. asa ca acum ezitam putin mai ales ca eu am pielea anapoda
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Bebelusa, e ok daca nu ai ten pretentios. Singura problema ar fi ca are alcool in compozitie.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
bebe, nu stiam de kitul de peeling, cel pe care l-am vazut eu in farmacii este pt dermabraziune..nu stiu care o fi diferenta dintre ele.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) hmm..eu m-am inteles foarte bine cu produsele Roc..
andreica, pai mai am cateva semne mai accentuate care se vor estompa in catva timp, plus niste mici cosulete pe care mi le-a scos retin-a cu intarziere din niste puncte albe..kitul vreau sa mi-l iau cand o sa imi treaca toate chestiile astea ciudate..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mai ales ca atunci o sa trebuiasca sa renunt la cremele exfoliante si retin-a si sa ma axez pe produse mai hidratante. vreau sa imi iau atunci si Cicactive de la Uriage.. daca nu merge nici programul asta, nu stiu ce o sa ma mai fac... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am constatat ca imi fac bine curele astea cu diverse tincturi si suplimente : trei-frati patati, marar, lemn-dulce, echinaceea, palmier pitic. Chiar trebuie sa ma tin odata serios de o cura din asta, ca asa tot tin cate o saptamana si intrerup...apoi iar ma apuc si tot asa.
Acum, faza e ca acneea mea are legatura cu testosteronul in exces pe care il produc, deci poate de asta imi fac bine chestiile mai sus mentionate, pt ca au fitoestrogeni unele din ele. De vreo 2 saptamani mi-e destul de ok fatza(asta in conditiile in care am folosit in timpul asta numai Keracnyl dimineata si Cleanance K seara + Ictyane pt hidratare deci o schema cam dubioasa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) , in schimb am facut o alergie pe gat...niste bubuite asa mici mici care ma mananca de innebunesc. Am pus cutaden pe ele ca nu am stiut ce altceva (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 16-December 06 From: Constanta Member No.: 851 ![]() |
Hello girls! A folosit cineva Crema pt ten gras cu tendinta acneica(piele sensibile) de a Ivatherm? POOOP
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 90 Joined: 18-February 07 From: Timisoara Member No.: 1,215 ![]() |
A incercat cineva ACTIVA de la FAVISAN , pentru puncte negre ??? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 37 Joined: 19-February 07 Member No.: 1,220 ![]() |
'Seara fetele..cine imi poate recomanda o crema nutritiva ..pentru ..ten normal spre uscat?..mai sensibil asa de felul lui..nu stiu spre ce sa ma indrept.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
aa si inca ceva..daca am inceput sa beau ceai de 3 frati patati (stiu ca elimina toxinele)...acum in primele zile imi vor aparea multi monstruleti pe fata??..se intampla ceva in ultima vreme i-au apucat pe toti (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 181 Joined: 8-April 06 Member No.: 296 ![]() |
Ahh, mi-am luat rezultatele de la analize si am trigliceridele 204. Tare mi-e teama de ce o sa zica d-na Leventer. Sper sa nu imi micsoreze doza de roaccutane, in prezent am 2/zi. Ultima oara in septembrie cand mi-a micsorat doza am avut o explozie de monstri. Ii promit ca o sa tin un regim drastic (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Mi-am luat Avene Hydrance Lejere, cea fara factor de protectie, si este o crema hidratanta usoara f buna pt un ten gras sensibil. Eu am nevoie de f multa hidratare pt ca am avut si o iritatie de cat de deshidratat era tenul in combinatie si cu frigul de afara. Acum este totul OK. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 27 Joined: 16-November 06 From: Arad Member No.: 711 ![]() |
buna fetelor,
am mers ieri sa-mi cumpar ceva de la Sensiblu pt petele care mi-au ramas de la cosuri si cosmeticiana de acolo mi -a recomandat Epitheliale A.H de la A-Derma - Ducray. Cica multa lume e foarte multumita de ea, si se vinde foarte bine. am citit ceva comentarii la ea pe net si se pare ca e buna pt pete in general, pt afectiuni ale pielii, nu neaparat pt urmele de la cosuri. oricum e non-comedogena, asa ca am luat-o... va spun cum este, dc vad ceva ameliorari... si daca cineva a folosit-o si e multumita sau nu... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
geoo,am 20 de ani si am probleme cu tenul de vreo 3-4 ani si de atunci folosesc si fdt in fiecare zii.(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (.mie imi mai iese si pe spate(in general iarna),dar cum ma bronzez imi si trec.am folosit skinoren,dar nu a avut nici un efect si zynerit(care a avut foarte putin),masti cu argila care nu are nici un efect.o masca care mi-a placut acum a fost una cu namol de la avon(nu ma omor dupa avon) si mibazon acre a avut efect,doar la inceput.stii care mai e faza k eu vara nu prea am,dak ma prinde un pic soarele.dar iarna imi iese niste"vulcani" si am mai folosit si dove exfoliant.acum zii si mie cam ce folosesti si preturile si cam pe unde le gasesc.tu de unde esti?eu sunt din galati.merci.:* sorry ca raspund asa tarziu, iar am fost plecata, de data asta nu m-ma mai intors cu fatza de papausa de pe meleaguri straine ci m-am intors cu o veselie de puncte negre inflamate sub piele (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ! Ferice eu! Sa o ia naiba de perioada tampita a lunii!!!!!! OK. deci: Katy: si eu am probleme de cand ma stiu, nu am acnee severa, doar cosuri (3-4) pe care le kilaresc si fac ditamai bubele! Ideea e ca atunci cand mi se treceau astea, imi pareau altele, deci nu am avut nici o perioada de respiro! Iar cand aveam, ma scobeam eu de punctele negre, care nu faceau inca nazuri, dar le trezeam eu! Deci pe scurt, de cand ma stiu am fost complexata de bubele pe care mi le faceam sau care imi apareau pe fata! Anul trecut am fost la dermato (aici in GL, la Tatu, cica cel mai bun) si mi-a dat antibiotice orale, brevoxyl, ivatherm pt piele cu tendinta acneica! juma de an am fost bestiala! Scapasem si de puncte negre si cosuri TOT! ma indragostisem de mine, dar de Craciun, m-am trezit cu un obraz inundat de cosuri!!! Am fost disperata, am intrat pe site-ul acesta, fetele m-au ajutat cu ce au stiut ele, si eu am pus mana si m-am informat cat de mult am putut despre acnee iar intr-o luna mi s-a imbunatatit considerabil aspectul! Problema mea cea mai mare este faptul ca am tenul gras si nu se produce exfolierea aceea normala a dermului de la sine, ba chiar mai mult, din cauza sebumului mi se blocheaza porii, rezultand ori puncte negre ori puncte negre care se si inflameaza = cosuri = cratere! Normal ca nefiind capabila sa ma abtin de la kilarit, m-am pricopsit si cu semne! Sa fac totul si mai scurt: iata ce am aflat eu: FOARTE important: nici un produs pe care il pui pe fata ta NU trebuie sa fie comedogenic!!! (Ai o lista postata, scoate-o) apoi, in fiecare zi, dimineata si seara TREBUIE: - sa cureti tenul cu un produs care nu altereaza PH-ul pielii (5.5) si care nu te irita, dar care curata bine (nu trebuie sa folosesti nimic cu alcool, pt ca acesta nu face decat sa determine pielea ta sa produca si mai mult sebum! (aici fetele au recomandat de la Bioderma lotiunea H2O, e super!!!! si in jur de 30 lei, o gasesti la noi la City Pharma in Centru) - imediat dupa demachiere TREBUIE (daca ai tenul gras cu puncte negre) sa aplici o lotiune de exfoliere blanda (din nou, noncomedogenica, fara alcool, fara ingrediente iritante)- eu am descoperit 2% BHA Liquid de la Paula's Choice, (a venit coletul, si o folosesc de ieri, m-am dat si dimineata si seara si deja tenul e mai luminos, monstrii s-au retras iar micile cosulete pe care le aveam au disparut, ceea ce am observat e ca pur si simplu dizolva ce e la suprafata pielii, fara sa ma irite, am avut cateva puncte negre care se clatinau si cu ocazia asta au iesit de tot) - nu este recomandata concentratia de 2 % daca ai tenul sensibil, in cazul asta iti pot recomanda alceva (am facut comanda de lotiune pe site-ul lor, costa 54 lei iar transportul 56 lei, dar daca o vrei, eu mai fac comanda de niste produse de acolo in curand si putem imparti transportul!) - eu la 30 de min dupa BHA folosesc Skinoren (nici eu nu am observat o schimbare radicala, dar ajuta la disparitia semnelor) - apoi HIDRATARE produsele de la Ivatherm (Sensiblu aprox 30 lei) crema pt piele grasa cu tentinta, si IVADERMASEB (in functie de rezultatul pe care il doresti) sunt foarte bune! http://www.paulaschoice-eu.com/shop/product.asp?pid=229 intra putin pe site-ul acesta si citeste si cateva articole, ai sa inveti mult mai multe! Iar produsele acestei doamne folosesc cele mai indicate ingrediente in functie de problema tenului, si inca ceva.....si ea in tinerete a suferit de "boala" noastra! Eu vreau sa mai comand si pudra si cateva alte produse cosmetice de la ea, sa le inlocuiesc pe cele pe care le am acum. Si inca ceva....incearca sa nu mai folosesti fdt (iar daca nu poti renunta la el, vezi daca nu cumva este comedogenic!!!) Mult succes!!!! geo, nu stiu daca ti se ingrasa pielea de la acidul acetilsalicilic..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si eu ma dau aproape zilnic (dar nu cu miere) si nu am probleme in sensul asta..asta ar insemna sa nu folosesti nici lotiunea cu BHA pe care ti-ai comandat-o pt ca o sa iti luceasca tenul de la ea..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sweet, am folosit doar de doua ori, ce-i drept lotiunea, dar cred ca nu o sa am probleme pt ca efectiv am vazut rezultatul!!! Se vade cum se dizolva stratul de sebum care blocheaza porii!!! si lasa sebumul sa se scurga din por in maniera cea mai normala!! Din cauza ca aveam porii obturati, pielea producea si mai mult sebum pt la se acoperi! si nu faceam sa ma aleg decat cu puncte negre + un ten super lucios, acum (sa dea domnul sa fie asa pana la capat, chiar daca rezultatele tin, doar pe perioada tratamentului!) am tenul mai luminos si nu mai produce asa mult sebum, ci doar cantitatea normala (dar fiindca mai am milioane de puncte negre, mai am locuri pe unde luceste, putin mai tare.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asta, e sper ca o data cu timpul, dispar si nenorocitele astea! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macar nu ma poate acuza nimeni ca nu sunt obtimista (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar oare crema aia pt microdermabraziune de care zicea Geo o fi buna de ceva? Ati mai citit review-uri legate de ea? Andreica, eu am citit atat de multe review-uri bune, incat daca nu aveam probleme cu cardul, o aveam cam de 3 luni! Nu stiu ce sa zic, dar pe mine ma incanta rau de tot!!! Dupa problemele cu cardul m-am concentrat pe alte produse, si acum am apucat drumul cu BHA-ul sa vad unde ma duce asta, dar tare cred ca imi voi lua si crema de la Dr Brandt. macar pentru intretinere lunara! Si inca o chestie, eu am dat in extrema cealalta, nu mai am incredere in produsele din Ro! Am folosit prea multe degeaba! Iar acum toate sperantele mi s-au dus la cele produse si livrate doar in strainatate! A fost greu sa pot intra in legatura cu ele, dar acum am devenit dependenta!!!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th May 2025 - 08:40 PM |
|