IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 283 284 285 286 287 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
Ciresica
post Mar 1 2007, 04:12 PM
Post #2841

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

fetelor, mie dermato mi-a zis ca sensibio h2o e atat de bun incat spre ex. curata pixul de pe maini. si totusi bland cu tenul...
Go to the top of the page

+Quote Post
katy87
post Mar 1 2007, 06:19 PM
Post #2842

Incurabil

From: galati
Member No.: 1,242

merci geo.sa inteleg k si tu esti tot din galati.nici eu nu am acnee severa,mie imi apar cateva in perioada aia a lunii,adevarul e ca acum mi-au iesit mai multe,dar ma simt si cam rau.si puncte negre nu am(rar imi mai apare cate unu).sincer nici nu stiu dc am asa de multe gaurele(k am exact in locurile in care nu imi ies cosuri),cred k e si ceva genetic k si mama are.eu cand am fost la dermato,numai tin minte numele doctoritei mi-a dat pt fata skinoren si mie imi mai apar iarna cosuri si pe spate si mi-a dat zineryt.pe spate park se cunostea efectul,dar pe fata nici un efect.mie nu prea imi luceste fata.sincera sa fiu fondul de ten pe care il folosesc nu stiu dak este sau nu comedonic,dar e singurul fond de ten care nu am avut probleme si sper sa nu am.o sa imi iau si eu produsele alea.si intru acum sa ma documentezde pe site-ul dat de tine.te pup.:* (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
andreica
post Mar 1 2007, 07:53 PM
Post #2843

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 485

Fetele,
am sunat acum la Dermastyle sa incerc sa ma programez la dna dr Leventer, pt o consultatie (in ideea de a face un peeling). In prima faza, mi s a spus sa revin peste 2 saptamini ca sa ma programez pt luna iunie. Apoi, mi a zis tipa care a raspuns "daca nu vreau sa vin saptamina viitoare la dna dr. Rosca la consultatie, care e o doctorita f buna". Asa ca m am programat la Rosca.
Voi stiti ceva de doctorita asta Rosca? A zis ca consultatia este 700.000 si peelingul intre 200 si 300 de euro.

+Quote Post
andreica
post Mar 1 2007, 10:25 PM
Post #2844

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 485

La un moment dat, lauda Aura o crema pt microdermabraziune-gomaj de la la Estee Lauder, era f incintata. Oare o fi buna pt cicatrici?

+Quote Post
wanda
post Mar 1 2007, 10:33 PM
Post #2845

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 740

QUOTE(andreica @ Mar 1 2007, 07:53 PM) *
Fetele,
am sunat acum la Dermastyle sa incerc sa ma programez la dna dr Leventer, pt o consultatie (in ideea de a face un peeling). In prima faza, mi s a spus sa revin peste 2 saptamini ca sa ma programez pt luna iunie. Apoi, mi a zis tipa care a raspuns "daca nu vreau sa vin saptamina viitoare la dna dr. Rosca la consultatie, care e o doctorita f buna". Asa ca m am programat la Rosca.
Voi stiti ceva de doctorita asta Rosca? A zis ca consultatia este 700.000 si peelingul intre 200 si 300 de euro.

Eu cand am fost la consultatie in noiembrie la Dermastyle in afara de d-na dr. Leventer mai era in cabinet si o alta doctorita mai tanara care lua notite, dar nu stiu cum o chema. D-na Leventer spunea ca vor mai fi si alti doctori care vor da consultatii incepand cu 2007. In ianuarie cand m-am dus la control era alta doctorita, tot tanara, dar nici pe ea nu stiu cum o chema. Oricum eu una nu am fost prea incantata de Dermastyle cu toate ca pe mine m-a consultat d-na dr.Leventer. Nu m-a ajutat cu nimic tratamentul prescris, ba din contra, parca mi-a facut mai mult rau. Plus ca am dat o gramada de bani pe medicamente, creme, iar consultatia pe mine m-a costat 1 milion si la control am mai dat inca 500.000. Macar daca ar fi fost cu folos...Probabil ca sunt eu mai ghinionista, nu stiu ce sa zic, ca am vazut aici pe forum ca multe fete s-au dus la Dermastyle si au fost multumite (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Eu una am ramas cu impresia ca de fapt e vorba doar de f.multa publicitate in spatele acestor doctori asa zisi celebri si ca nu sunt cu nimic mai buni decat alti doctori care nu au aparut la tv si care practica tarife mai mici. Asta e parerea mea. Se poate, asa cum am mai zis, sa fii fost eu ghinionista...Bafta multa, oricum! Si o primavara de vis tuturor! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
flavy2ros
post Mar 2 2007, 01:51 PM
Post #2846

Tratabil
**

Group: Contaminat
From: Timisoara
Member No.: 1,215

A incercat cineva TRETINOIN , ATRA (capsule) pentru acnee??? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

http://gsm.about.com/compact/showtext.asp?...*ATRA&last=

+Quote Post
geoo
post Mar 2 2007, 02:35 PM
Post #2847

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(flavy2ros @ Mar 2 2007, 03:51 PM) *
A incercat cineva TRETINOIN , ATRA (capsule) pentru acnee??? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

http://gsm.about.com/compact/showtext.asp?...*ATRA&last=

flavy, nu te juca cu focul, din ce am citit eu pe link-ul trimis de tine, am dedus ca e un medicament destul de serios!!!! Derivatele precum si ingerarea unei cantitati mai mari decat cele necesare de vit A duce la cancer! Si pe langa asta iti distruge ficatul! Si inca ceva, pana si ei dau o lista FOARTE lunga cu efecte secundare care nu ar trebui sa te alarmeze, dar care sunt cam neplacute!
Daca vrei pastile, fugi la un dermato si mai mult ca sigur iti va prescrie antibiotice orale (daca, cauzele problemei nu sunt hormonale)! Cel mai bine ar fi sa nu complici situatia, luand medicamente atat de serioase, fara o investigatie FOARTE amanuntita a cauzelor aparitiei acneii! Parerea mea!

+Quote Post
flavy2ros
post Mar 2 2007, 06:22 PM
Post #2848

Tratabil
**

Group: Contaminat
From: Timisoara
Member No.: 1,215

QUOTE(geoo @ Mar 2 2007, 02:35 PM) *
flavy, nu te juca cu focul, din ce am citit eu pe link-ul trimis de tine, am dedus ca e un medicament destul de serios!!!! Derivatele precum si ingerarea unei cantitati mai mari decat cele necesare de vit A duce la cancer! Si pe langa asta iti distruge ficatul! Si inca ceva, pana si ei dau o lista FOARTE lunga cu efecte secundare care nu ar trebui sa te alarmeze, dar care sunt cam neplacute!
Daca vrei pastile, fugi la un dermato si mai mult ca sigur iti va prescrie antibiotice orale (daca, cauzele problemei nu sunt hormonale)! Cel mai bine ar fi sa nu complici situatia, luand medicamente atat de serioase, fara o investigatie FOARTE amanuntita a cauzelor aparitiei acneii! Parerea mea!

am citit si eu ... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
dar vreau ceva care sa nu mai imi faca tenul asa gras , ca asta e si cauza cosurilor si punctelor negre si a tuturor chestiilor care ne apar noua pe fata ... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Kitten
post Mar 2 2007, 09:19 PM
Post #2849

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

fetelor, tretinoin este si retinul, dar este topic... adica pentru uz extern.... pentru aplicare cutanata. daca tot vrei sa folosesti ceva pe baza de vit A (retinol, tretinoin, etc), de ce nu retinul? eu zic ca e mai safe, pentru ca nu se absoarbe in organism si e foarte eficient sub forma de crema.

in alta ordine de idei.... mi-am luat si eu in sfarsit mult laudatul Sebium H2O (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) si ma grbesc sa-l folosesc..... nu mai stiu... e voie si pt ochi sau nu???

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 2 2007, 10:56 PM
Post #2850

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

michelle, cand mergi la dna leventer poti sa o intrebi te rog cat costa umplerea semnelor de la acnee? (injectiile cu grasime despre care ziceai tu) asta doar daca si tu mai vrei sa faci sau ai cums a aduci usor in discutie .. as fi curioasa cat costa pt ca si eu as avea cateva mai mari (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post

471 Pages V  « < 283 284 285 286 287 > » 
Closed TopicStart new topic
8 User(s) are reading this topic (8 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 26th May 2025 - 02:58 AM