IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 284 285 286 287 288 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
geoo
post Mar 2 2007, 11:36 PM
Post #2851

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(Kitten @ Mar 2 2007, 11:19 PM) *
... nu mai stiu... e voie si pt ochi sau nu???

Felicitari......din cate stiu eu, nu e indicat pt ochi sau buze..... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) eu l-am mai folosit si la buze....dar am dat cu apa dupa!

Flavy, secretul este o exfoliere normala a tenului, in felul asta nu se mai ingrasa, si nu mai apar puncte negre, stiu ca folosesc solutia asta doar de 2 zile jumate, dar observ ca ma ajuta foarte mult, nu mai am tenul gras, e mai luminos, si punctele negre au devenit mai evidente si usor de scos!!! Sper sa fiu pe drumul al'bun, ca nu mai pot!
Go to the top of the page

+Quote Post
Kitten
post Mar 2 2007, 11:44 PM
Post #2852

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

ooffff, acum tre sa imi mai iau unul pt ochi .... damn! pe buze mi-am dat deja seama ca este ceva wrong... ca ma cojesc dupa o ora dupa ce m-am dat.... deci pe ochi mi-e frica! ata ete raman cu rimelu' pe mine pana maine daca nu ma duce capu'! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
flavy2ros
post Mar 3 2007, 12:06 AM
Post #2853

Tratabil
**

Group: Contaminat
From: Timisoara
Member No.: 1,215

QUOTE(geoo @ Mar 2 2007, 11:36 PM) *
Felicitari......din cate stiu eu, nu e indicat pt ochi sau buze..... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) eu l-am mai folosit si la buze....dar am dat cu apa dupa!

Flavy, secretul este o exfoliere normala a tenului, in felul asta nu se mai ingrasa, si nu mai apar puncte negre, stiu ca folosesc solutia asta doar de 2 zile jumate, dar observ ca ma ajuta foarte mult, nu mai am tenul gras, e mai luminos, si punctele negre au devenit mai evidente si usor de scos!!! Sper sa fiu pe drumul al'bun, ca nu mai pot!

geo , cu ce faci exfolierea?

+Quote Post
Kitten
post Mar 3 2007, 12:22 AM
Post #2854

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

Gata, am gasit o postare mai veche de-a delphinei si concluzia e ce NU este sub nicio forma pt oki. deci, tre sa-mi iau inca unul. poate elmipant... poate nivea - cel pt ochi (imi placea mai demult) nush. vad eu maine.

+Quote Post
geoo
post Mar 3 2007, 02:46 PM
Post #2855

Membru de Onoare

QUOTE(flavy2ros @ Mar 3 2007, 02:06 AM) *
geo , cu ce faci exfolierea?

Cu o lotiune cu 2% BHA de la Paula's Choice!! O folosesc de trei zile jumate si e prea tare!!! Nu-mi mi luceste tenul, mi-am scos cam 50% din punctele negre de pe fata, nu s-a mai inflamat nimic, iar tenul este SUPERRRRR fin!!!! Incep sa iubesc senzatia asta care ma face sa simt ca scap de probleme..... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Abia astept sa treaca 2 saptamani sa vad rezultatul!!!! Flavy, ti-o recomand cu maaaaare caldura....eventual peste 2 sapt iti spun daca merita sau nu cei aprox 50 lei lotiunea si aprox 50 lei transportul!!!! (cat despre produsele ei, deja am incredere si am mai comandat o masca si un corector + pudra!)

Kitten, eu pt buze folosesc de la Lóreal Demachiantul dublu pt ochi si buze, e o lotiune formata dintr-un lichid albastru care sta deasupra unui lichid alb, trebuie agitat si apoi se poate folosi! Eu asta folosesc de 3 luni si e fain pt buze pt ca hidrateaza, la ochi il folosesc rar, pt ca rimelul meu se ia doar cu apa si nu ramane nici urma de el!

+Quote Post
flavy2ros
post Mar 3 2007, 03:41 PM
Post #2856

Tratabil
**

Group: Contaminat
From: Timisoara
Member No.: 1,215

QUOTE(geoo @ Mar 3 2007, 02:46 PM) *
Cu o lotiune cu 2% BHA de la Paula's Choice!! O folosesc de trei zile jumate si e prea tare!!! Nu-mi mi luceste tenul, mi-am scos cam 50% din punctele negre de pe fata, nu s-a mai inflamat nimic, iar tenul este SUPERRRRR fin!!!! Incep sa iubesc senzatia asta care ma face sa simt ca scap de probleme..... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Abia astept sa treaca 2 saptamani sa vad rezultatul!!!! Flavy, ti-o recomand cu maaaaare caldura....eventual peste 2 sapt iti spun daca merita sau nu cei aprox 50 lei lotiunea si aprox 50 lei transportul!!!! (cat despre produsele ei, deja am incredere si am mai comandat o masca si un corector + pudra!)

Kitten, eu pt buze folosesc de la Lóreal Demachiantul dublu pt ochi si buze, e o lotiune formata dintr-un lichid albastru care sta deasupra unui lichid alb, trebuie agitat si apoi se poate folosi! Eu asta folosesc de 3 luni si e fain pt buze pt ca hidrateaza, la ochi il folosesc rar, pt ca rimelul meu se ia doar cu apa si nu ramane nici urma de el!

de unde ai cumparat-o ? le poti gasi si dincolo , de ex in uk???
cu porii cum e , ti i-a mai inchis?
sper sa ai rezultate super ... sa folosim si noi dupa ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
o sa caut acum pe net ...

+Quote Post
geoo
post Mar 3 2007, 06:19 PM
Post #2857

Membru de Onoare

QUOTE(flavy2ros @ Mar 3 2007, 05:41 PM) *
de unde ai cumparat-o ? le poti gasi si dincolo , de ex in uk???
cu porii cum e , ti i-a mai inchis?
sper sa ai rezultate super ... sa folosim si noi dupa ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
o sa caut acum pe net ...

pai eu din uk am facut comanda, e mai simplu sa fie de undeva din UE sa nu ai probleme cu vama! iti dau link-ul sa te duci direct la sursa http://www.paulaschoice-eu.com/shop/product.asp?pid=229
momentan porii sunt la fel de largi dar sunt muuuult mai curati, atat de curati incat par ca sunt mai mici! cred ca dureaza mai mult pana se schimba! oricum simt cum lucreaza, si sincer abia astept sa vina seara sau dimineata sa o pot folosi iar....sunt incantata dupa fiecare aplicatie!
Eu cam in fiecare saptamana incercam sa-mi fac o curatare de puncte negre, dar chiar daca nu se inflamau sangele care era in por se transforma in alt punct negru, deci eu nu faceam practic nimic!!! Dateam punct pe punct! Acum am facut iar o sedinta de killareala acum doua zile, porii din care am scos punctele negre s-au umplut de sange, dar dimineata m-am trezit cu locurile respective stranse si putin roz, DAR FARA PUNCTE RE-FORMATE!!! Sunt extrem de entuziasmata!!!!

+Quote Post
katy87
post Mar 3 2007, 07:04 PM
Post #2858

Incurabil

From: galati
Member No.: 1,242

azi am descoperit o masca "noua"pt mine:masca de morcovi si mere
Actiune: hidrateaza foarte bine, curata, regenereaza si revigoreaza epiderma uscata.
Compozitie: se rad pe partea mica a razatorii o jumatate de morcov (mai mare) si o jumatate de mar, apoi se amesteca. Daca amestecul este apos, se ingroasa cu putin lapte praf. Se aplica pe fata, evitandu-se zonele din jurul ochilor, si se acopera cu o bucata de tifon. Dupa 20 minute, cu ajutorul unei batiste de hartie, se indeparteaza masca si se clateste tenul cu apa calduta. Daca ai un ten gras, care straluceste tot timpul, foloseste de doua ori pe saptamana aceasta masca, care indeparteaza excesul de sebum, strange porii, si mai ales, curata pielea. Daca ai un ten mixt, poti aplica masca numai in zonele: frunte, nas, barba.
uitati si linkul unde am gasit masca:
(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

fara astfel de link-uri, te rog.

This post has been edited by ala80: Mar 3 2007, 07:22 PM

+Quote Post
Philia
post Mar 3 2007, 08:13 PM
Post #2859

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

eu nu pot sa pun mar pe fata ca mi se irita (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
iar de la morcov simplu mi e teama ca o sa ma fac portocalie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
space
post Mar 3 2007, 08:49 PM
Post #2860

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,283

Am o mare problema cu cosurile de pe piept si spate si care s-au extins si pe brate..nu pot sa port maieuri..sau rochii..Sunt foarte trista din cauza asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si peste doua luni trebuie sa merg la o nunta si va trebui sa port o rochie.
Am incercat cu eritroacnol..am incercat sa-mi fac acelasi tip de demachiere ca si pe fata..insa..niciun rezultat..de data asta vreau sa ma apuc de un tratament serios si in ceea ce priveste produsele de ingrijire,dar si alimentatia..v-as fi recunscatoare daca m-ati putea da cateva sfaturi legate de problema asta.. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
multumesc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post

471 Pages V  « < 284 285 286 287 288 > » 
Closed TopicStart new topic
9 User(s) are reading this topic (9 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 26th May 2025 - 03:02 AM