![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Arissuca, ca sa evitam orice fel de reclama, te rog sa dai PM fetelor interesate de aceasta crema. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 90 Joined: 18-February 07 From: Timisoara Member No.: 1,215 ![]() |
sa stii ca intradevar transportul e cam mult, dar....sufera baba la frumusete (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eh si la cat de disperata am fost si cati bani in vant am dat pana acum, ma rog, sa fie astia ultimii banuti dati macar pe un produs bun...pana acum nu regret (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Falvy, solutia e la fel ca o apa pe care o aplici pe un tampon de vata si iti stergi fata cu el! pielea ramane umeda iar in 5 min se usuca! Nu se intampla absolut nimic!!!! Nu te inrosesti, nu te iriti, NIMIC, doar ca daca ai cosulete deja inflamate si albe sus, gata gata sa erupa, solutia dizolva stratul cel mai de deasupra de piele si cosuletele se sparg! Dar daca nu ai nimic inflamat nici nu se cunoaste! (eu am avut si am putut obs cum se duce un strat foarte fin de piele, iar cosuletele s-au spart si pana a doua zi s-au cumintit de tot) si in doua zile deja iti poti scoate unele puncte negre slabite, sau unii pori mai urati se cumintesc!!! + nu mai ies cosuri noi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (mie asta mi-a placut pana acum cel mai mult, pe langa faptul ca aveam 3 monstri durerosi de plangeam numai cat deschideam gura, si dupa prima noapte, s-au retras de tot, ramanand doar o pata rosie, care acum s-au vindecat!) solutia dizolva stratul de piele , nu se exfoliaza sau trebuie sa cureti cu ceva ...? dupa ea ce folosesti?? eu vreau ceva care sa imi scoata punctele negre si sa inchida porii ... tenul meu e foarte ciudat , e foarte gras dar la suprafata parca e si uscat , eu mai folosesc si acele servetele pentru ten gras si pentru ca absorb toata grasimea tenul ramane uscat un timp ... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) chiar am nevoie de ceva de curatat si o crema buna ... dar momentan chiar nu am nici o idee ... o sa incep sa caut ... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) flavy, eu am luat apa termala Uriage de la Helpnet. am avut si Avene, dar la vremea aceea nu am fost prea impresionata..intre timp mi s-au mai schimbat parerile, asa ca nu as putea face o comparatie exacta intre cele doua..ce mai imi place la Uriage este ca poti sa o lasi sa se usuce..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mersi , cred ca o sa incerc avene ca am cautat pe aici si nu am gasit ... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
mi-am luat pana la urma blossom... sunt foarte fericita de sebium h2o (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) acum am un monstru pe cale de disparitie caci se apropie o anumita perioada. am inceput din nou retinul pentru ca am observat ca revin punctele negre. dar e mult mai ok acum. daca ma demachiez inainte cu blossom, apoi ce ramane cu sebium, dupa 30min dau cu retinul (in weekend) respectiv skinorenul (in celelalte zile), dupa alte 30 min hidratare cu ivadermaseb si parca eu as zice ca am scapat in mare de problemele de anul trecut. am o tona de semne in schimb.......
sweet, ma intereseaza si pe mine daca de la boreade ti-au trecut si gaurelele, sau doar petele? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
mie mi se pare eficient Boreade Exfoliante, mi s-au diminuat semnele si tenul e mult mai luminos. dar mai este pana vor trece de tot..are in compozitie acid glycolic si acid lactic, cei mai eficienti AHA, din cate a fost descoperit pana acum. sunt totusi perseverenta, ofera o exfoliere blanda a tenului. eu nu ma mai pot desparti de el, mai ales ca are si efect hidratant, nu e deloc agresiv. puteti gasi mai multe detalii si pareri pe beaute-test. din cate stiu eu, are si bacardi_girl, poate ne spune si ea o parere actalizata..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bebe_maria spunea ca ei nu i s-a potrivit, dar din cate am observat eu, avem tenuri foarte diferite. eu am citit pe site-ul Paulei Begoun ca retin-ul este mai eficient daca se aplica mai intai o crema cu AHA, puteti sa cititi si voi articolele, sunt foarte interesante..
arussuca sunt curioasa ce concetratie de acid glycolic are Glyconul..scrie pe ea? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 90 Joined: 18-February 07 From: Timisoara Member No.: 1,215 ![]() |
sweet , boreade scoate si punctele negre? cum e cu porii??
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Ala, imi cer scuze, n-am vrut sa incalc regulile forumului, de fapt, chiar imi trecuse prin cap sa mentionez ca daca se considera reclama sa fie sters, dar vazusem niste linkuri pe topicul asta care nu au fost editate, asa ca m-am gandit ca nu-i problema. O sa trimit pm celor interesate.
Sweet_girl, nu este mentionata concentratia de ac glicolic, m-am uitat cu atentie. Dar ai putea suna la clinica (tipa care raspunde a fost f draguta, eu am intrebat-o despre lanolina si mi-a spus ca nu stie, dar mi-a zis ca poate sa-mi faca legatura cu proful daca doresc si dansul a fost chiar dragut, sincer, imi era teama ca pt o informatie banala ma cheama la clinica, dar n-a fost asa. Acuma...ce sa spun, poate l-am prins eu in toane bune, dar ai putea incerca si tu sa suni, la urma urmelor nu vad de ce ar fi un secret conc ac. glicolic). Pt fetele care sunt interesate de crema, vreau sa mentionez ca in prima parte a trat era cat pe ce sa renunt pt ca mie mi se parea grasa crema si eram destul de sceptica. Daca nu as fi vazut rezultate la prietena mea, poate nu as fi continuat trat, mai ales ca ma trezeam cu tenul uleios. Daca as fi avut si o eruptie acneica, probabil ca nu as mai fi folosit-o (desi pe site scrie ca este f probabil sa se intample si asa ceva). Ceea ce vreau sa subliniez este faptul ca intr-o prima faza este posibil sa fiti tentate sa considerati ca nu e o crema buna si, de asemenea, nu pot garanta ca veti avea si voi aceleasi rezultate ca si mine, pt ca depinde f mult cum reactioneaza tenul fiecareia. De pilda eu nu am avut rezultate bune decat cu Smooderm, iar in privinta cremelor hidratante, aproape toate ma umpleau de puncte negre, desi pe eticheta scria ca sunt non-comedogenice. Eu sunt f multumita de crema, mie mi se potriveste (de asta am si scis atat de entuziasmata despre ea, pt ca am incercat f multe produse si mai toate m-au dezamagit si, in sfarsit am gasit si eu ceva care-mi prieste. Stiu cat de frustrant este sa ai probleme cu tenul si sa nu stii ce sa mai incerci, sa fii dispusa sa dai un ban dar sa stii ca merita, de asta am incercat sa dau un sfat, departe de mine gandul de a face reclama). |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
geo ce produs folosesti de la paula's choice? pare sa faca minuni din ce povestesti tu.. dar totusi am impresia ca la tine a mers atat de bine tratamentul si pt ca nu ai de mult acnee si problema a fost tratata de la inceput Folosesc 2% Beta Hydroxy Acid Liquid! Cat despre problema mea....e foarte veche sa stii, numai ca nu am avut niciodata acnee vulgara, ci cosuri (cate 2,3 o data) pe care le killaream eu de imi faceam semne! Flavy, cam asa e si tenul meu, il simt uneori uscat, dar defapt dupa putin timp incep sa lucesc (sincer, am observat ca de lucit cum luceam in trecut, nu se mai intampla) dar inca imi simt tenul uscat uneori! Cat despre solutia asta, eu o folosesc asa: ma demachiez cu H2O (iubesc inventia asta!) apoi ma clatesc pe fata cu apa fiarta si racita (pt ca imi e teama sa nu reactioneze cu BHA-ul) imi sterg fata, apoi cu un tampon de vata putin umezit cu BHA imi frec usor tenul. Dupa faza asta, tenul ramane putin umed (ca si cand te-ai sters cu ceva umed pe fata) dar in 3 min se usuca! Nu te astepta sa ai bucati de piele care se cojesc, NU BHA-ul intra in pori si dizolva dopurile de acolo, sau de la suprafata pielii dizolva scuamele, insa in timp ce tu te stergi cu tamponul ala cu solutie, tot ceea ce se curata de pe fata ta, ramane in vata aia, si tu nu vezi nimic schimbat! Doar ca dupa ce se usuca tenul tau luceste (nu de grasime, ci de curatenie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Eu seara, dupa 30 de min dupa ce mi se usuca, mai pun si un rand de Skinoren (si BHA-ul are efect benefic asupra semnelor, dar eu incerc sa urgentez putin si cu ajutorului Skinorenului (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) Iar dimineata, dupa BHA folosesc crema de la Ivatherm _crema pt ten cu tendinta acneica! Cam atat! Eu am inceput sa iubesc fiecare dimineata (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
arrisuca , sa ne spui de rezultate , cum e , k ..? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Buna, fetelor (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ! Long time no seen!
Vad ca au aparut o multime de produse noi prin discutiile voastre, si cred ca e momentul sa-mi actualizez si eu colectia de produse... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De fapt as vrea sa-mi cumpar o crema sau o lotiune exfolianta, si o crema matifianta, pe care le voi folosi numai pe zona T. In ceea ce priveste matifiantul, as incerca Ivamat, am inteles ca e eficient, dar sunt in dubii in privinta cremei sau lotiunii exfoliante - ezit intre Boreade 12, Glycon, lotiunea exfolianta de la Roc, din gama Purif-AC, si lotiunea cu BHA de care vorbeste Geo (atat de convingator, ca tare ma bate gandul s-o comand si eu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )... Hmmm, grea alegere... Cat despre mine, eu folosesc in continuare pentru curatare lotiunea pt ten intolerant de la Avene, urmata de apa termala Avene, si crema restructuranta Seaderm. Mai folosesc si produse specifice, pe care le aplic local - de ex. Brevoxyl pe zonele cu imperfectiuni, Skinoren si crema Fade Out sub ochi (unde am acele pete nesuferite aparute in urma tratamentului cu Sotret (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ), si pe obraji mai folosesc Ictyane, pentru ca e mai hydratanta/emolienta decat crema Seaderm. Tocmai mi-am cumparat crema reparatoare Exfoliac, pentru ten cu probleme aflat sub tratamente agresive, am tot citit despre ea pe beaute-test, o sa va tin la curent cu efectele. Iar in legatura cu petele ramase in urma cosurilor, ati putea incerca o crema depigmentanta, care, pe langa efectul depigmentant, uniformizeaza tenul si il face mai stralucitor. De ex. crema Fade Out, pe care o folosesc eu, nu mi se pare deloc agresiva, e hidratanta, deloc grasa (chiar mi se pare ca matifiaza), miroase placut, si are si filtru UV. Singurul defect al cremei e de fapt... ambalajul, care e sub forma de borcanas, ceea ce nu e deloc igienic. Si mai sunt si alte creme depigmentante, de fapt mai fiecare marca are si o gama depigmentanta, asa ca puteti incerca. Va pup pe toate, week-end placut! |
|
|
![]()
|
|
geoo , ma tenteaza si pe mine solutia asta , sunt disperata cu punctele astea negre si porii ... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
in alea 30min , dupa ce ai pus solutia nu ti se usuca tenul ...? ti s-au mai dus punctele negre? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th May 2025 - 06:35 AM |
|