IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 289 290 291 292 293 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
Kitten
post Mar 6 2007, 10:08 AM
Post #2901

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Kronstadt
Member No.: 783

QUOTE(Florina @ Mar 5 2007, 07:23 PM) *
eu am inceput din nou cu Zineryt sper sa fie bine si sa se vada ceva rezultate ca prima data cand am mai folosit sau vazut rezultate.

si pe mine m-a scos zineryt-ul, dar mi-a spus dermato sa dau doar pe cosuri, punctual, nu pe toata fatza. I love it!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Mar 6 2007, 01:55 PM
Post #2902

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

kitten, skinoren, retin-a, zineryt mi se pare cam too much, toate sunt destul de agresive, nu cred ca e bine sa le combini pe toate. daca tot ai inceput si te-ai chinuit atat cu retin, nu cred ca ar trebui sa renunti. in plus este o crema eficienta si folosita constant, este o arma buna atat impotriva cosurilor si punctelor negre, cat si a ridurilor..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

geo, si mie imi place entuziasmul tau! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sper sa iti mearga asa in continuare! mai ales acum vine caldura, soarele si un ten cu imperfectiuni arata inestetic in lumina necrutatoare a soarelui.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

ciresica, asta am observat si eu. cred ca avem un fel de acnee chistica ((IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ), de ne lasa semnele astea..am observat chiar la persoane care aveau probleme mult mai mari ca mine cu tenul si, dupa ce s-au apucat de un tratament mai mult sau mai putin serios, au scapat de probleme fara nici un semn sau pata..

+Quote Post
geoo
post Mar 6 2007, 04:21 PM
Post #2903

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(flavy2ros @ Mar 6 2007, 02:46 AM) *
imi place sa esti super entuziasmata si ne dai sperante ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fa o poza inainde si dupa sa vedem ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
succes ... speram ca va fi din ce in ce mai bine ... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

flavy, poze cu "inainte" imi faceam numai sa ma vad cat de hidoasa eram iar apoi dupa un plans bun, le stergeam!!! insa azi mi-am facut poze pt dupa.....si.....sincer, imi plezneste inima in piept cand ma uit la ele! Asa mi-am dorit sa fiu mereu!!!

(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( nu stiu sa postez pozele pe topic!!!

+Quote Post
MonicutzaB
post Mar 6 2007, 04:35 PM
Post #2904

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

bravo, geo, ma bucur mult pentru tine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
eu zic ca ar fi folositor sa ne zici care este ritualul tau de ingrijire/tratament in momentul de fata. inteleg ca este varianta optima pentru tine ... so far. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
geoo
post Mar 6 2007, 04:54 PM
Post #2905

Membru de Onoare

QUOTE(MonicutzaB @ Mar 6 2007, 06:35 PM) *
bravo, geo, ma bucur mult pentru tine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
eu zic ca ar fi folositor sa ne zici care este ritualul tau de ingrijire/tratament in momentul de fata. inteleg ca este varianta optima pentru tine ... so far. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) multumesc muuuuuult monicutza, imi doresc din suflet aceeasi evolutie si pt voi!!!!
1 - dimineata si seara ma demachiez cu Sebium H2O dar ma clatesc cu apa fiarta si racita, dupa (de teama sa nu reactioneze cu BHA-ul)
2 - dupa ce mi-am sters fata cu un prosop, ma sterg cu un tampon de vata imbibata cu Paula's Choice Liquid 2% BHA
3 - astept 30 de minute seara si aplic Skinoren (destul de generos), dimineata, nu ma dau cu Skinoren ci folosesc de la Ivatherm Crema pt ten cu tendinta acneica apoi folosesc corector+pudra si gata!!!!!!!

Acum nu stiu ce sa cred, parca prea din prima zi s-au vazut rezultatele (mai ales ca sunt si in perioada.....respectiva a lunii) scepticismul din mine se asteapta ca in fiecare dimineata sa am o surpriza neplacuta......cred ca am nevoie de o luna intreaga fara nici un monstru sa incep sa cred in miracole.....

(IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
MonicutzaB
post Mar 6 2007, 05:05 PM
Post #2906

Incurabil

suna bine schema ta. probabil imi voi comanda si eu sol BHA. merci mult ca ai testat-o tu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu chiar ma gandeam ca mi s-a imbunatatit starea tenului prin minune dar se pare ca "minunea" in cazul meu era Cosmic Cosmetic Cream/Kenzoki ajutata si de fdt Sensual Clone/HR. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) mi s-au terminat amandoua cam de 2 saptamani si nu mi-a gasit nici sor-mea la Londra nici un prieten la Paris. si deja tenul meu se resimte. abia astept sa plec sa mi le iau ca deja ma ia disperarea.
p.s. azi toata ziua am stat si am scormonit netul in cautarea unor produse minune asiatice. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) in mod clar vreau sa caut Deep Cleansing Oil de la DHC. mi-a placut ce am citit pe MUA despre el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si mai sunt si alte produse ale lor care suna bine. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
geoo
post Mar 6 2007, 05:53 PM
Post #2907

Membru de Onoare

QUOTE(MonicutzaB @ Mar 6 2007, 07:05 PM) *
suna bine schema ta. probabil imi voi comanda si eu sol BHA. merci mult ca ai testat-o tu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu chiar ma gandeam ca mi s-a imbunatatit starea tenului prin minune dar se pare ca "minunea" in cazul meu era Cosmic Cosmetic Cream/Kenzoki ajutata si de fdt Sensual Clone/HR. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) mi s-au terminat amandoua cam de 2 saptamani si nu mi-a gasit nici sor-mea la Londra nici un prieten la Paris. si deja tenul meu se resimte. abia astept sa plec sa mi le iau ca deja ma ia disperarea.

exact de momentul asta ma tem si eu, si de disperare, ieri am mai dat o comanda de lotiune (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) chiar daca a mea e abia inceputa!!!!! Dar cand am gasit cva atat de bun, macar sa am acces la ea! imi pare tare rau insa pt tine, stiu cum e sa fii frustrata din cauza asta, sper sa gasesti iar produsul tau minune, sau sa gasesti repede un inlocuitor chiar mai bun!

+Quote Post
MonicutzaB
post Mar 6 2007, 05:57 PM
Post #2908

Incurabil

ma, sincera sa fiu produse Kenzoki se gasesc si in Bucuresti dar mi-a intrat mie ideea in cap ca nu le cumpara nimieni si ca se invechesc in raft. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
andreica
post Mar 6 2007, 06:06 PM
Post #2909

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 485

Geo, pina la urma, problema ta care era, punctele negre??? Ca sa stiu exact asupra ce a avut efect lotiunea aia de care zici tu ca e buna.

+Quote Post
geoo
post Mar 6 2007, 06:14 PM
Post #2910

Membru de Onoare

QUOTE(MonicutzaB @ Mar 6 2007, 07:57 PM) *
ma, sincera sa fiu produse Kenzoki se gasesc si in Bucuresti dar mi-a intrat mie ideea in cap ca nu le cumpara nimieni si ca se invechesc in raft. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

si eu am idei de genul asta, + am impresia ca produsele importate la noi nu sunt chiar dupa reteta originala..... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) parerea mea! mai ales ca toate companiile de genul asta au mai multe puncte de productie, si chiar mai multe retete pt acelasi produs (in functie de legile cu privire de medicamente/cosmetice, pt tara in care le importa) un ex. bun ar fi Avon!

QUOTE(andreica @ Mar 6 2007, 08:06 PM) *
Geo, pina la urma, problema ta care era, punctele negre??? Ca sa stiu exact asupra ce a avut efect lotiunea aia de care zici tu ca e buna.

andreica.....nu doar punctele negre erau problema, aveam si destui monstri aparuti ori din vre-un punct ori din senin!!! Am avut o groaza de rani fiindca killaream elefanti care erau in profunzime, oricat as fi incercat, nu iesea nimic din ei!!! Problema mea era un amalgam de cosuri, semne si puncte negre!!! Daca as sti sa pun poze pe forum, as arata o poza mai recenta cu o groaza de semne si urme (desi eram machiata!!) si una de azi.....fara machiaj si fara urme, si fara puncte negre (doar putin cam lucioasa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) dar nu-mi mai pasa)

+Quote Post

471 Pages V  « < 289 290 291 292 293 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 28th May 2025 - 09:42 PM