![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 37 Joined: 19-February 07 Member No.: 1,220 ![]() |
si eu am idei de genul asta, + am impresia ca produsele importate la noi nu sunt chiar dupa reteta originala..... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) parerea mea! mai ales ca toate companiile de genul asta au mai multe puncte de productie, si chiar mai multe retete pt acelasi produs (in functie de legile cu privire de medicamente/cosmetice, pt tara in care le importa) un ex. bun ar fi Avon! andreica.....nu doar punctele negre erau problema, aveam si destui monstri aparuti ori din vre-un punct ori din senin!!! Am avut o groaza de rani fiindca killaream elefanti care erau in profunzime, oricat as fi incercat, nu iesea nimic din ei!!! Problema mea era un amalgam de cosuri, semne si puncte negre!!! Daca as sti sa pun poze pe forum, as arata o poza mai recenta cu o groaza de semne si urme (desi eram machiata!!) si una de azi.....fara machiaj si fara urme, si fara puncte negre (doar putin cam lucioasa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) dar nu-mi mai pasa) geoo m-ai convins...vreau si eu lotiunea asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ..totusi ..mai spuneai ceva de un corector tot de la paula begoun..un link please..daca e sa comand..macar sa ma aprovizionez bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eventual si un pret ..daca se poate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
geoo m-ai convins...vreau si eu lotiunea asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ..totusi ..mai spuneai ceva de un corector tot de la paula begoun..un link please..daca e sa comand..macar sa ma aprovizionez bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eventual si un pret ..daca se poate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) nici o problema......faza e ca daca mai astepti o saptamana, voi primi eu corectorul si pudra, si iti spun daca merita investitia sau nu. Eu pana acum nu garantez decat pt lotiunea asta (mi-am mai luat si un ruj, dar nu sunt incantata de el......astept celelalte variante de ruj, pt ca am mai comandat ceva rezistent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) pana una alta uite link-ul corectorului comandat de mine (costa cam 30 lei): http://www.paulaschoice-eu.com/shop/product.asp?pid=87 |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 37 Joined: 19-February 07 Member No.: 1,220 ![]() |
nici o problema......faza e ca daca mai astepti o saptamana, voi primi eu corectorul si pudra, si iti spun daca merita investitia sau nu. Eu pana acum nu garantez decat pt lotiunea asta (mi-am mai luat si un ruj, dar nu sunt incantata de el......astept celelalte variante de ruj, pt ca am mai comandat ceva rezistent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) pana una alta uite link-ul corectorului comandat de mine (costa cam 30 lei): http://www.paulaschoice-eu.com/shop/product.asp?pid=87 Mercic (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Atunci mai astept .. cu lotiunea minune m-ai convins...am vazut ca este si Paula's Choice Liquid 2% BHA si Lotion ...tu ai liquid nu? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Fetelor, acum m am intors de la consultatie de la Dermastyle (la dr. Rosca).
A inceput prin a spune ca, asupra cicatricilor retin a, nu are nici un efect (chipurile, ca musai tre sa le dau lor bani sa mi faca peeling ca altfel degeaba ma cremuiesc eu de zor... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ). Dar eu i am zis ca m am dat vreo 3 luni cind am stat numai in casa cu retin si apoi toata lumea ma intreba ce mi am facut la fata si a inceput si ea sa o dea la intors ca da, de fapt, retinul face totusi un peeling foarte superficial. In fine..... Ea spunea ca am fie posibilitatea de a face un peeling mai profund cu fenoli, dar perioada de recuperare e mai mare sau mai multe peelinguri moderate cu TCA, cica se cheama peelinguri de weekend, adica te refaci cam in citeva zile, maxim o saptamina, mai ramine doar un pic pielea rosie. Insa intre astea tre lasat minim 6 luni intre ele. Si am intrebat o cine mi ar face peelingul si a zis ca dna Leventer, ca dinsa are mai multa experienta. Acum a ramas sa ma hotarasc zilele astea cind sa ma programez pt peeling. Sincer am emotii, mi e frica sa nu dureze recuperarea mai mult decit saptamina asta de care zicea doctorita, ca chiar nu am cum sa lipsesc de la birou. Careva din voi a mai facut peeling din asta cu TCA, nu f profund? In cit timp ati putut sa iesiti din casa fara sa aratati ca Frankenstein (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ??? A, si ca preturi, consultatia (vreo juma de ora) a fost 700 de mii, iar peelingul a zis ca e in jur de 200 de euroi. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
andreica eu am facut peeling de-ala superficial mediu si da in 5-6 zile s-a luat pielea...am fost tot acolo si mi-a pus o masca regeneranta si a fost ok, am iesit din casa imediat (eu innebunesc inchisa in casa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) si am dat doar cu crema de protectie solara. dar pielea sa stii ca este rosie mai mult timp, am gasit o poza facut exact dupa o sapt de la peeling si e ca si cum as fi adormit la soare si m-as fi ars (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar nu e atat de rosie incat sa nu poti iesi din casa... eu asta vara vedeam multe fete asa rosii la fata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
apropo de peeling ooffffffffffff vreau si euuuuuu, vreau pielea de bebe rozalie pe care o aveam dupa |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
kitten, skinoren, retin-a, zineryt mi se pare cam too much, toate sunt destul de agresive, nu cred ca e bine sa le combini pe toate. daca tot ai inceput si te-ai chinuit atat cu retin, nu cred ca ar trebui sa renunti. in plus este o crema eficienta si folosita constant, este o arma buna atat impotriva cosurilor si punctelor negre, cat si a ridurilor..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) deh... daca astea mi le-a prescris dermato... si eu m-am enervat cand mi-a dat zinerytul ca si-asa mi se pareau destule. dar dupa ce l-am folosit mi-am dat seama ca avea dreptate. imi mai iese cate un cos (de obicei in profunzime) si dau cu zinerytul doar pe el, dar in ziua respectiva nu mai fol retin si skinoren si se rezolva repede si fara urme. cu skinorenul am avut ceva probleme acum o luna (pete rosii si arsuri) si de atunci ma dau la 2-3 zile. cu retin ma dau doar vineri-sambata... ca sa am timp sa ma cojesc bine bine pana luni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ma gandeam sa trec si eu pe altceva (boreade sau purif-ac) pt ca nu am rabdare.... stiti si voi cum e! acum ca mi-au trecut cosurile in mare, vreau sa scap repede si de semne. dar nu o sa fac nimic fara sa o intreb pe dermato.... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Maria, si tu cite peelinguri din astea superficiale ai facut, mai multe? Tipa asta zicea ca oricum se vad rezultate dupa primul peeling. La tine s au vazut?
A, si ce mi a mai zis tipa asta, doctorita, ca cica Smoodermul are cea mai mare concentratie de trentinoin, mai mare ca Retin a, deci ar fi mai eficient la exfolierea pielii mai rapida si la indepartarea cicatricilor. Dar, spre surprinderea mea, nu stia de crema Glycon (parca asa se cheama, nu?). |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 90 Joined: 18-February 07 From: Timisoara Member No.: 1,215 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
flavy, poze cu "inainte" imi faceam numai sa ma vad cat de hidoasa eram iar apoi dupa un plans bun, le stergeam!!! insa azi mi-am facut poze pt dupa.....si.....sincer, imi plezneste inima in piept cand ma uit la ele! Asa mi-am dorit sa fiu mereu!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( nu stiu sa postez pozele pe topic!!! arata-ne si noua ... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ma bucur ca fericita si ai rezultate ... (IMG:style_emoticons/default/322.gif) m-ai facut super curioasa cu solutia aia de la Paula`s Choise ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) langa smiley in parte dreapta e Insert Image , acolo cred ... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
geoo, crezi ca ar avea efect si asupra acneei un pic mai severe? adica si la cosuri, semne, nu doar la puncte negre?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Andreica eu ar fi trebuit sa fac decat unul mediu dar dupa ce a aplicat un strat de solutie ma ardea fata rau adica fizic n-am mai suportat sa aplice decat 2 straturi ditre care al 2 lea nici n-a fost pe toata fata (ar fi trebuit sa fie vreo 4-5 straturi de solutie ca sa fie mediu) asa ca nu s-a vazut o diferenta prea mare si prin urmare dupa o luna m-a programat la alt peeling si de data asta a aplicat solutia in 3 straturi pt ca nici de data asta n-am suportat mai mult si a zis ca si pielea se inrosise mai mult decat e normal si ca risc depigmentare sau arsuri pt ca am eu tenul fffff sensibil si ca sa aleg daca risc sau ne oprim... si normal am zis ca ne oprim. dar dupa al 2 lea s-a vazut diferenta, cine stie poate daca suportam mai multe straturi asa cum ar fi trebuit eram si mai bine. a 2 a oara cand am facut peeling a fost inaintea mea o tipa care a facut tot peeling mediu si la ea a mers super sa aplice 5 straturi, n-a durut-o decat putin si cand am intrebat-o pe dna dct cum este dupa o luna a zis ca e fff bine, mai bine decat mine... am vb si eu cu ea dupa peeling, cat stateam cu gheata pe fata si a zis ca a durut-o suportabil, pielea ei nu era nici pe jumatate atat de rosie cat eram eu.. deci totul e relativ
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th May 2025 - 11:45 PM |
|