![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 37 Joined: 19-February 07 Member No.: 1,220 ![]() |
Multumesc mult ami, daca te ajuta cu ceva sa stii ca totusi prima poza......e prea buna! Am avut momente criminale!!!! Aveam toata fata facuta varza, mai ales ca preferam sa-mi fac leziuni imense decat sa las in pace un elefant!!!! Ajunsesem sa nu mai ies din casa zile intregi!!! Culmea dar dupa perioada aia, cand ma uitam in oglinda si vedeam ceva asemanator primei poze.....eram incantata!!!! Si apropo, eu nu ma dau cu fond de ten (nu stiu sa-l folosesc + aveam foarte multe scuoame pe fata si mai rau faceam) asa ca singura metoda de acoperire era corectorul + pudra.....si nu acopera prea mult.....aveam momente cand imi era rusine sa ma uit in chii oamenilor cu care vorbeam.....ce mai, pe mine m-a marcat rau de tot! Din cauza asta sunt atat de inversunata, si din cauza asta vreau sa ajut si eu la randul meu pe cine pot, pt ca sincer, consider ca nimeni nu merita boala asta nenorocita!!!! ufa ..abia astept sa-mi iau lotiunea asta..geo daca nu e cu suparare ..momentan ce corector folosesti?..ma bate si pe mine gandu' (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ma mai gandeam ca pt petele astea rosii ..ramase in urma cosurilor.... killaritului, sa folosesc o crema depigmentanta.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ..ce ziceti?..sau daca ati folosit ...poate imi spuneti si mie ...de care..rezultate.. s.a.m.d (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
ufa ..abia astept sa-mi iau lotiunea asta..geo daca nu e cu suparare ..momentan ce corector folosesti?..ma bate si pe mine gandu' (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) eu folosesc o crema impotriva cosurilor colorata de la SEBAMED si o combin cu corectorul verde de la radiant!! Dar astept corectorul de la Paula B. si pudra tot de la ea!! Sunt foarte multumita de ceea ce am acum, dar parca as vrea ceva mai bun! nu e idee rea pt semne....dar sa stii ca mie foarte multe semne deja mi-au disparut folosind doar lotiunea + skinoren! iar ce a mai ramas acopar cu putin corector si pudra (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 37 Joined: 19-February 07 Member No.: 1,220 ![]() |
eu folosesc o crema impotriva cosurilor colorata de la SEBAMED si o combin cu corectorul verde de la radiant!! Dar astept corectorul de la Paula B. si pudra tot de la ea!! Sunt foarte multumita de ceea ce am acum, dar parca as vrea ceva mai bun! astea se gasesc la farmacie nu?..ceva preturi..sa ma inarmez bine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) eu folosesc o crema impotriva cosurilor colorata de la SEBAMED si o combin cu corectorul verde de la radiant!! Dar astept corectorul de la Paula B. si pudra tot de la ea!! Sunt foarte multumita de ceea ce am acum, dar parca as vrea ceva mai bun! nu e idee rea pt semne....dar sa stii ca mie foarte multe semne deja mi-au disparut folosind doar lotiunea + skinoren! iar ce a mai ramas acopar cu putin corector si pudra (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) of lotiunea ..abia ASTEPT (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am auzit multa lume cu skinorenu' asta..nu prea stiu despre el..am mai ctit pe aici..dar avand in vedere cate pagini sunt (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ..nu am apukat sa le citesc pe toate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ..ceva idei ..si un pret (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
astea se gasesc la farmacie nu?..ceva preturi..sa ma inarmez bine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) of lotiunea ..abia ASTEPT (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am auzit multa lume cu skinorenu' asta..nu prea stiu despre el..am mai ctit pe aici..dar avand in vedere cate pagini sunt (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ..nu am apukat sa le citesc pe toate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ..ceva idei ..si un pret (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) crema colorata am luat-o de la Sensiblu aprox 30 lei, e intr-un tub, destul de micut, cam cat degetul mare de la mana, iar cel de la radiant l-am luat de la mall din Buc. nu mai stiu cat am dat pe el....cred ca in jur de 20 lei. Cel de la paula e in jur de 30 lei, si cica e special pt zonele cu probleme....din cauza asta imi surade atat de mult!! Cred ca luni voi primi produsele de la ea!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) pacat ca voi fi plecata pana joi...... Abia atunci voi putea sa le incerc....abia astept !!! Cat de skinoren, il am de la Helpnet, il cam gasesti la toate farmaciile eu am dat 25 lei pe el (e varianta crema). E intr-un tub! Aici gasesti detalii despre produs! www.schering.md Pe mine m-a ajutat destul de multicel, dar sa stii ca desi ma dadeam cu sfintenie si dimineata si seara, tot mai aveam monstri....in schimb textura pielii era mai buna si mai luminoasa! Insa cred ca daca nu-l foloseam in tot acest timp, as fi aratat muuuuuuult mai rau! Eu il folosesc din 25 dec anul trecut! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 17 Joined: 7-March 07 Member No.: 1,313 ![]() |
Geoo , te inteleg perfect. De la ultima consultatie care nu cred ca au trecut 2 saptamini, de cind chestiile aste se inmultesc imi este rusine sa ies pe strada evit sa fac unele treburi unde trebuie sa intru in contact cu oameni......astazi am atins apogeul si cind m-am vazut in oglinda din hol de und e lumina naturala ,mi-au dat lacrimile si m-am pus fara sa ma mai gindesc pe stors.........le-am kilarit de le-a gasit toate alea parca m-am racorit ca de cind fusesem la dr. de pe 16 ian. nu le mai zgindarisem. indicatiile ei au inceput cu "NU STOARSE" e si chiar reusisem sa ma abtin.........dar pina azi cind urma sa ies din casa sa iau fata de la gradi. ..........stiam ca voi fi rosie ca un rac pe fata dar si cu alea tot cu capul in jos pe strada mergeam de la un timp si tot cu sapca pe ochi ca o infractoare.........am impresia ca toata lumea se uita la mine....ca atrag privirile numai asupra lor.......evit sa vb cu cineva sau sa privesc pe cineva in ochi......imi doresc sa fie o iritatie sau ceva care sa treaca eu stiu cu un antibiotic cu ceva.....dar sa nu fie acnee..........acum daca a-si avea fata dinainte de a mrge la dr a-si fi multumita........
Imi spuneai in primul mesaj ca nu am nevoie de parerile voastere ba am mare nevoie ca mai invat si eu care creme sunt bune ce efecte au avut la voi etc......nu ti-am citat tot mesajul ci doar aceasta fraza"Din cauza asta sunt atit de inversunata, si din cauza asta vreu sa ajut si eu la rundul meu pe cine pot......." eu sunt deschisa si la sfaturi nu numai la pareri............. pupici si esti o frumoasa cred ca-i o bucurie imensa in sufletul tau Geoo fiindca te-am pris iti mai pun o intrbare: cum te dadeai cu skinorenul pe toata fata dupa demachere? zi-mi exact cum procedai tu.............. de ce vin cu intrebarea asta pt ca eu dupa ce ma demachiam evident, cu sensibio, dimineata ma dadeam cu skinoren dar nu peste mult timp imi simteam fata f uscata parca ma stringea.....de aici cred ca mi se trag chestiile astea........ |
|
|
![]()
|
|
crema colorata am luat-o de la Sensiblu aprox 30 lei, e intr-un tub, destul de micut, cam cat degetul mare de la mana, iar cel de la radiant l-am luat de la mall din Buc. nu mai stiu cat am dat pe el....cred ca in jur de 20 lei. Cel de la paula e in jur de 30 lei, si cica e special pt zonele cu probleme....din cauza asta imi surade atat de mult!! Cred ca luni voi primi produsele de la ea!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) pacat ca voi fi plecata pana joi...... Abia atunci voi putea sa le incerc....abia astept !!! Cat de skinoren, il am de la Helpnet, il cam gasesti la toate farmaciile eu am dat 25 lei pe el (e varianta crema). E intr-un tub! Aici gasesti detalii despre produs! www.schering.md Pe mine m-a ajutat destul de multicel, dar sa stii ca desi ma dadeam cu sfintenie si dimineata si seara, tot mai aveam monstri....in schimb textura pielii era mai buna si mai luminoasa! Insa cred ca daca nu-l foloseam in tot acest timp, as fi aratat muuuuuuult mai rau! Eu il folosesc din 25 dec anul trecut! Merci mult.. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) arati super...si abia astept sa folosesti treburile care tb sa ajunga (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ... |
|
|
![]()
|
|
ami, ceea ce am spus in primul mesaj, a fost mai mult sa te incurajez in primul rand sa te duci la alt medic!!! Cred ca un medic bun nu ar lasa sa evolueze atat de violent o problema!!! Cat despre pareri si incurajari, din tot sufletul ti le ofer, si stiu ca si fetele vor face la fel, pt ca si eu am intrat aici plangand, si a avut cine sa ma asculte si sa ma ajute! Diferenta e ca eu stiam sigur ca la mine e acnee....si fetele mi-au impartasit pataniile lor, asa am reusit sa invat despre o gramada de produse...si uite asa, sper ca am iesit la mal!!!!
In cazul tau, sincer cred ca e ceva mai serios ca manifestare, dar mai usor de vindecat!!!! Sigur trebuie sa fie ori o infectie cu stafilococ ori o reactie alergica la vre-un produs ceva...... eventual ar trebui sa faci o ecografie la ovare, tiroida si stomac precum si o verificare hormonala.....daca excluzi cauzele interne, sigur un medic bun (care sa recolteze o proba de tesut) iti va spune care este problema....Si sa stii ca este foarte posibil sa se trateze cu antibiotice, dar e foarte important sa fie administrate corect! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) multumesc muuuuult pt compliment.....lunga a fost perioada in care am tanjit dupa genul asta de incurajari; dealtfel, imposibil de facut la momentul respectiv!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Numai iubitul meu stie saracul prin ce a trecut....cand stateam cu zilele in casa fara sa-l las sa ma vada....si saracu'imi mai servea cate un compliment tras de par cand ne vedeam dupa batalie.....compliment care nu ma facea decat sa ma simt si mai ingrozitor! eu cu skinoren ma dadeam dupa demachiere (apropo, foloseam crema, nu gelul - am inteles ca genul e mai puternic) pe toata fata.....si foloseam destul de multicel! In prima luna, imediat dupa ce imi intra in piele simteam un fel de usturime usoara, dar acum cand ma dau nu mai simt nimic. Si mie imi da senzatia de ten relativ uscat, mai ales ca eu am tenul foarte gras....skinorenul ma facea sa ma simt mai "uscata" (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Kitten mai spunea ca a avut o reactie nasoala la skinoren, dar daca nu ma insel ea sunea de cel gel.....eu nu am avut nici o reactie ciudata....nu stiu ce sa spun |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
geo, esti foarte frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) imi place mai ales nasul tau mic si parul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) spuneai ca mai ai probleme cu lucitul tenului, poti sa incerci sa iei zinc. eu iau intr-o concentratie mai mare (35 g), folosesc si o crema care matifiaza destul de bine si chiar nu mai imi luceste pielea pe parcursul zilei. am fost surprinsa si eu, de obicei mai trebuia sa folosesc pudra pt mici retusuri (in special zona T). cam asa arata si semnele mele si cam in aceeasi zona..
andreica, cum ti s-a parut Boreade? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Geo, mie mie se pare totusi incredibil ca intr o saptamina de folosire a lotiunii de la Paula sa si treaca semnele. Poate ca ai tu un tip de piele care se vindeca mai usor, ca altfel nu mi explic. Mi se pare mult prea repede.
Acum te intreb si eu ce ma doare pe mine. Pe linga petele alea rosii, ti s a parut ca solutia aia a avut efect si asupra denivelarilor, sa le zic asa, ramase dupa cosuri, in cazul in care tu ai avut asa ceva? Eu cred ca totusi miine o sa sun la dermastyle si o sa ma programez la peeling pt vinerea viitoare, ca deja m am saturat sa tot incerc tot felul de tratamente minune si degeaba. Sweet, deocamdata nu ma pot pronunta cu privire la Boreade, m am dat doar de 2 ori. Dar apropo de asta, am intrebat o si pe doctorita ce parere are de Boreade exfoliante si a cam strimbat din nas, ca sunt produse noi, ca nu stiu ce... de fapt, cred ca nu prea stia mare lucru de ea, cum nu auzise nici de Glycon. |
|
|
![]()
|
|
geo, esti foarte frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) imi place mai ales nasul tau mic si parul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) spuneai ca mai ai probleme cu lucitul tenului, poti sa incerci sa iei zinc. eu iau intr-o concentratie mai mare (35 g), folosesc si o crema care matifiaza destul de bine si chiar nu mai imi luceste pielea pe parcursul zilei. am fost surprinsa si eu, de obicei mai trebuia sa folosesc pudra pt mici retusuri (in special zona T). cam asa arata si semnele mele si cam in aceeasi zona.. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) multumesc sweet, cred ca am sa urmez sfatul. Am sa-mi iau si eu zinc, tu de la ce firma iei? Am dat si eu comanda tot de pa paula de o crema cu antioxidanti matifianta.....o astept si pe aceea! Eu pe parcursul zilei trebuie sa mai fac cam doua retusuri cu pudra.....sper sa scap si eu de asta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Geo, mie mie se pare totusi incredibil ca intr o saptamina de folosire a lotiunii de la Paula sa si treaca semnele. Poate ca ai tu un tip de piele care se vindeca mai usor, ca altfel nu mi explic. Mi se pare mult prea repede. Acum te intreb si eu ce ma doare pe mine. Pe linga petele alea rosii, ti s a parut ca solutia aia a avut efect si asupra denivelarilor, sa le zic asa, ramase dupa cosuri, in cazul in care tu ai avut asa ceva? Andreica....semnele alea....deja aveau cam 4-5 saptamani (ideea e ca in fiecare dimineata aratau exact la fel, nici urma de vindecare) dar dupa 7 zile de lotiune, deja s-au decolorat (nu mai sunt rosii) insa, cum vb si tu ....mai sunt denivelari (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cred ca aste se duc in muuult mai mult timp....cred ca trebuie sa se exfolieze tenul de muuuult straturi de piele sa ajunga uniform! Insa, iti dai seama e mult mai ok asa, decat si cu denivelari si cu semne rosii! Si apropo, pe obrazul celalalt....mai am cateva urme (batalia a fost mai mare acolo!) deci nu e chiar perfect! Dar ce D-zeu sa mai vreau, dupa ce ca am gasit ceva care sa-mi opreasca monstrii, mai vreau si sa arat ca o zana in 3 zile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ......am toata rabdarea din lume...mai ales ca imi place destinatia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th May 2025 - 06:45 AM |
|