IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 293 294 295 296 297 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
flavy2ros
post Mar 7 2007, 11:21 PM
Post #2941

Tratabil
**

Group: Contaminat
From: Timisoara
Member No.: 1,215

geo arati supeeeeeeeeeeeeeeeeeer , nu mai ai nimic pe fata ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
TINE-O TOT ASA (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
si eu vreau solutia aia minune ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
a-mi
post Mar 7 2007, 11:22 PM
Post #2942

Contaminat
*

Member No.: 1,313

Geoo iti multumesc de raspuns.....am fugit la baie si am luat skinorenul este gel oare cum am eu tenul ff sensibil sa o fi fost f puternic ?.....mai mult de 10 zile nu am putut sa ma dau pe toata fata pt ca imi usca fata rau si incepuse sa ma usture si am inceput sa insist mai mult pe unde aveam nevoie.....
eu am si un ten idiot mix unde eram mai "grasa" era zona T ca in rest o piele f sensibila si uscata asa cum spuneam si in alt mes. reglarea ph ma interesa mai mult...........
m-am gindit si la analizele de care vb tu , chiar i-am propus dr sa le fac sau sa imi dea o trimitere si sa ceara ce vrea ea sa afle dar a zis ca intii sa scoatem mixtura si skinorenul ca nu ar fi de natura hormonala.....dar nu ma las voi merge si pe partea asta.......analize la singe am facut colesterolul il aveam cam mare dar acum sunt si la un regim de slabire (pt 5kg) si nu mai maninc prajeli dulciuri ar trebui sa se cam duca........

Dr. ce sa zic am auzit ca-i buna....cine mi-a recomandat-o chiar se vindecase de o acnee si asta m-a facut sa ma duc mai cu incredere......primaoara a fst sotul cu o problema pe talpa piciorului pe care i-a rezolvat-o din prima .....ceea ce alt dermato nu reusise si mai era si de la o clinica cit de cit renumita.......voi merge si la altul poate chiar miine cel tirziu luni.....dar ma tin si de asta ......nici sa-i schimbi nu e bine ......am o ex neplacuta cu fiica-mea intro iarna am mers la vreo 5 dr. in interval de o luna si ceva si toti puneau diagnostice diferite de inebunisem de spitale si clinici....ea nu era decit f racita o bronsita pe care o dr. din mai multe tatamente a vindecat-o de atunci ii suntem fidela....daca nu eram f obosita si dezamagita ,si satula de stat pe la cabinete cred ca nu ma opream la asta......dar dupa un timp s=a dovedit f buna.....

+Quote Post
flavy2ros
post Mar 7 2007, 11:22 PM
Post #2943

Tratabil
**

QUOTE(sweet_girl @ Mar 7 2007, 10:55 PM) *
geo, esti foarte frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) imi place mai ales nasul tau mic si parul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) spuneai ca mai ai probleme cu lucitul tenului, poti sa incerci sa iei zinc. eu iau intr-o concentratie mai mare (35 g), folosesc si o crema care matifiaza destul de bine si chiar nu mai imi luceste pielea pe parcursul zilei. am fost surprinsa si eu, de obicei mai trebuia sa folosesc pudra pt mici retusuri (in special zona T). cam asa arata si semnele mele si cam in aceeasi zona..
andreica, cum ti s-a parut Boreade?

sweet i-ei in concentratie asa mare ... e ok???
la mine e 10mg si scrie una pe zi ... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 7 2007, 11:26 PM
Post #2944

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

andreica, asa mi s-a intamplat si mie cu cativa dermatologi, chiar una, cand am inceput sa ii spun ce foloseam, a ras cam ironic si a zis sa nu mai folosesc toate prostiile.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (mentionez ca atunci foloseam brevoxyl, ducray..) si probabil voia si sa te incurajeze sa faci peeling la clinica dermastyle..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oricum, sa ne tii la curent! si pe mine ma tenteaza foarte tare un peeling!

geo, eu iau un complex de vitamine, pt ca daca iei o concentratie mai mare de Zn trebuie sa iei si alte vitamine, cum ar fi Cu si mai iau si Zn separat de 2 ori pe zi. am citit ca pentru a fi eficient Zn in problemele pielii, trebuie sa se ia intr-o concentratie mai mare (parerile sunt impartite: unii spun 25-30, altii 50-60, dar totusi mi se pare cam periculoasa ultima varianta)

+Quote Post
geoo
post Mar 7 2007, 11:27 PM
Post #2945

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(a-mi @ Mar 8 2007, 01:22 AM) *
.am fugit la baie si am luat skinorenul este gel oare cum am eu tenul ff sensibil sa o fi fost f puternic ?.....mai mult de 10 zile nu am putut sa ma dau pe toata fata pt ca imi usca fata rau si incepuse sa ma usture si am inceput sa insist mai mult pe unde aveam nevoie.....

Nu stiu sigur, dar parca si kitten se plangea tot de la GEL, insa asa cum a spus si ea, era mai mult o arsura decat o infectie. Dar cine stie, e posibil sa se manifeste altfel, dar din aceeasi cauza!!! Nu-l mai folosi!! In cel mai rau caz, daca tot trebuie skinoren, treci pe cel crema....e foarte blanda! Sper ca si pentru tine! Dar mai inainte cred ca trebuie sa te vindeci si sa echilibrezi pH-ul sa nu mai ai probleme...

+Quote Post
andreica
post Mar 7 2007, 11:28 PM
Post #2946

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 485

Geo, cit de repede ti a ajuns lotiunea de peste mari si tari...?

+Quote Post
geoo
post Mar 7 2007, 11:31 PM
Post #2947

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(flavy2ros @ Mar 8 2007, 01:21 AM) *
geo arati supeeeeeeeeeeeeeeeeeer , nu mai ai nimic pe fata ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
TINE-O TOT ASA (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
si eu vreau solutia aia minune ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

flavy....mai sant cateva denivelari, si mai am 3 semne, doua pe un obraz, unul pe altul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar ce sa mai! A cazut din cer! Nu fac mofturi! Daca te pot ajta cu ceva sa intri si tu in posesia lotiunii, sau sa te ajut sa alegi varianta cea mai buna pt tine......CU MARE PLACERE!

QUOTE(andreica @ Mar 8 2007, 01:28 AM) *
Geo, cit de repede ti a ajuns lotiunea de peste mari si tari...?

in sapte zile o aveam acasa.....mai mult, e doar din UK, asta inseamna ca s-a dus si vama! Si a venit la Oficiul postal de care apartin....

+Quote Post
flavy2ros
post Mar 7 2007, 11:54 PM
Post #2948

Tratabil
**

[quote name='geoo' date='Mar 7 2007, 11:31 PM' post='86334']
flavy....mai sant cateva denivelari, si mai am 3 semne, doua pe un obraz, unul pe altul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar ce sa mai! A cazut din cer! Nu fac mofturi! Daca te pot ajta cu ceva sa intri si tu in posesia lotiunii, sau sa te ajut sa alegi varianta cea mai buna pt tine......CU MARE PLACERE!

mersi geoo !!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
cred ca o i-au si eu pe aia de 2% , porii de pe obraji si frunte sunt IMENSI (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) si multeeee puncte negre , daca ma uit undeva la lumina intr-o oglinda, lesin ... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
eu am nevoie de ceva sa scoata punctele negre si dupa sa inchida pori ... o sa ma mai uit la ea pe site sa vad si alte produse (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 8 2007, 12:41 AM
Post #2949

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

geo felicitari, arati super! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
katy87
post Mar 8 2007, 07:00 AM
Post #2950

Incurabil

From: galati
Member No.: 1,242

geo nu am cuvinte chiar arati super.cand o sa fac si eu rost de mai multe "resurse".sper sa mai ramana valabila oferta care mi-ai facuto.k eu nu prea ma inteleg sa fac comanda pe net.multi pupici.si sa aiba rezultate in continuare."LA MULTI ANI!" de ziua femeii. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post

471 Pages V  « < 293 294 295 296 297 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 31st May 2025 - 08:20 AM