IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 294 295 296 297 298 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
Philia
post Mar 8 2007, 08:00 AM
Post #2951

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

geoo felicitari!
te intreb si eu cat a costat lotiunea,pentru ca eu sunt bugetara (a se citi eleva) si vreau sa stiu cat timp trebuie sa stranga banuti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
MonicutzaB
post Mar 8 2007, 09:29 AM
Post #2952

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

geo, ce sa mai zic ... au zis fetele tot ce era de zis ... arati beton, fata! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Zn m-a ajutat si pe mine f mult, si eu zic ca e o sugestie f buna. vezi ca ti-am povestit ceva la topicul despre pudra. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

ami, ai dreptate la faza cu schimbatul doctorilor dar dupa parerea mea dr tau actual te-a lasat sa ajungi intr-o stare prea grava. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) chiar mi-e greu sa cred ca e un dr bun. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
te intrebasem de diagnostic pentru ca ce descri ca ai tu acum nu mai are legatura cu acneea. tot nu inteleg de ce nu ti-a recomandat un antihistaminic gen Zyrtec (la mine a functionat excelent in vara cand am avut o alergie solara nasoala) sau Claritine. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
spuneai ca in afara de zona T tenul tau e sensibil si uscat. probabil tenul tau este mixt si deshidratat. incearca sa bei mai multa apa, chiar ajuta. si ma mai gandeam, pana te duci la un alt doctor, foloseste pe fata un spray cu apa termala pt ca rau nu are cum sa-ti faca si apa termala mai calmeaza tenul. si in final, cea mai mare rugaminte a mea catre tine e sa NU ITIMAI UMBLI LA FATA ORICAT DE GREU ITI ESTE. iti tin pumnii sa-ti rezolvi problema cat mai repede. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
OanaLc
post Mar 8 2007, 12:18 PM
Post #2953

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Arad
Member No.: 711

Buna fetelor si La Multi Ani! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

tenul meu merge inspre bine, dar nu ma pot lauda cu progrese ca in cazul lui geo, dar incer sa fiu perseverenta.

folosesc in continuare dimineata skinoren iar seara crema Epitheliale A.H de la Ducray, desi nu vad minuni parca textura pielii e mai buna. cu ce ma confrunt eu acuma este luciul dizgratios al fetei. incerc sa-l mai estompez cu pudra, dar.. stiti si voi cat e de "eficient"!
am citit ca voi folositi zinc... trebuie prescris de un medic? sau cum luati si pe ce perioada? va rog sa ma ajutati ca as vrea sa incerc si eu, poate mai scap de efectul asta de "bec" al fetei mele.

azi dimineata m-am trezit cu o roseata pe nas si pe frunte, ca si cum as fi avut o arsura de la soare. ce-i drept, ieri am stat cam mult pe afara si era soare puternic... se pare ca am nevoie de o crema protectoare... poate sa imi recomande cineva o creama cat mai putin grasa, poate chiar non-comedogena?

as mai vrea sa va intreb ce faceti cu acei monstri care ies sub piele si la suprafata se vede doar o umflatura rosie? si nu trec cu nici un chip, chiar 2-3 saptamani.... help... am unul de toata frumusetea pe barba in partea stanga, si ma dispera!!!

multumesc mult!

+Quote Post
Ala80
post Mar 8 2007, 01:01 PM
Post #2954

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Am o prietena care scoate monstruletii cu Mibazon. Daca aplica seara un strop, dimineata e numai bun de scos. In plus, nu raman nici semne. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
flavy2ros
post Mar 8 2007, 02:31 PM
Post #2955

Tratabil
**

From: Timisoara
Member No.: 1,215

QUOTE(OanaLc @ Mar 8 2007, 12:18 PM) *
Buna fetelor si La Multi Ani! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

as mai vrea sa va intreb ce faceti cu acei monstri care ies sub piele si la suprafata se vede doar o umflatura rosie? si nu trec cu nici un chip, chiar 2-3 saptamani.... help... am unul de toata frumusetea pe barba in partea stanga, si ma dispera!!!

multumesc mult!

cel mai bine pentru acei `monstrii` e sa ii lasi in pace , nu ai ce sa le faci , cum vin , asa trec , stiu ca dor foarte tare dar e mai bine sa ii lasi , daca il piscalesti faci mai mult rau ...

am auzit si eu de mibazon , e o crema foarte grasa care ajuta la vindecare , dar nu stiu daca in cazul acestor `monstrii`de sub piele merge ... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
adyy
post Mar 8 2007, 03:01 PM
Post #2956

Contaminat
*

Member No.: 1,320

Buna! scuzati ca am dat buzna aici(sunt bajet) dar prin cautari am ajuns sa gasesc acest forum atat de bogat in informatii. As dori sa ma ajutati cu o informatie, si anume cum sa procedez pt a face acel autovaccin de la cantacuzino: unde sa fac analizele(daca se pot face direct la cantacuzino) si normal daca acel stafilococ auriu despre care am citit e ceva specific fetelor(sa nu ma mai stresez atat). Va rog mult sa ma ajutati cu aceste informatii.. A si LA MULTI ANI DE ZIUA VOASTRA ***!@$!$#%$%^^#$^^!!!!!!!!!!!!!!!! Va multumesc...

+Quote Post
Diana.
post Mar 8 2007, 03:10 PM
Post #2957

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ady, s-a vazut mesajul tau, nu e nevoie sa il postezi de mai multe ori. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 8 2007, 03:19 PM
Post #2958

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Stafilococul auriu nu e ceva specific fetelor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) iar in ceea ce priveste vaccinul de la cantacuzino ia nr lor de pe net si intreaba-i cum se procedeaza.

La multi ani fetelor! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Mar 8 2007, 03:57 PM
Post #2959

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

la multi ani, frumoaselor (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

geoo, arati super. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

eu folosesc in continuare hyseaca si imi place mult. nu irita, semnele parca s-au mai estompat si fata e mai luminoasa... abia astept sa vad dupa vreo luna asa cum va fi. si cel mai frumos e ca desi sunt in saptamana dificila nu mi-a iesit nimic urat pe fata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
flavy2ros
post Mar 8 2007, 04:56 PM
Post #2960

Tratabil
**

From: Timisoara
Member No.: 1,215

La Multi Ani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

o solutie care estompeaza semnele , estompeaza si porii ...?!? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post

471 Pages V  « < 294 295 296 297 298 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 31st May 2025 - 09:42 AM