![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
geoo, esti super tare!
ami si geoo, as vrea sa lamuresc problema skinorenului: geoo, nu e adevarat ca skinoren crema e mai "blanda" cum ai zis tu. este exact invers: skinoren gel=15%acid azelaic; skinoren crema=20%acid azelaic. eu am avut reactia aceea urata de arsura prima oara la gel, dar apoi mi-a aparut si la crema. acum cand ma dau imi cam tremura mana... ca nu stiu exact de ce doar uneori imi arde pielea si nu tot timpul. dermato mi-a spus si ea ca nu intelege de ce mai mult pacienti au reactionat urat la gel, pentru ca e mai slab. atentie cu mibazonul... in afara de cele 3 antibiotice pe care le contine, mai are si cortizon / prednisona (poate crea o infectie mai grava sau poate crea dependenta). deci a nu se folosi pe toata fata, sau mai mult de 2 zile! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 17 Joined: 7-March 07 Member No.: 1,313 ![]() |
La multi ani , fetelor!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Monicutza cred ca ai dreptate cu tenul deshidratat.Si eu mi-am pus problema asta pt ca nu pot bea multa apa, desi sunt constienta de urmari.......abia de cind cu dieta asta a mea incerc sa ajung la 1,5-2l de lichide, dar nu in toate zilele uneori ma simt inundata.......cred ca mai mult de 1l nu prea pot sa beau fara sa ma fortez......in perioadele astea cind ma tin de baut apa parca si hainele le trag mai usor pemine........organismul nu mai are tendinta de a depune apa in corp daca eu ii dau..........promit ca am sa umblu cu sticla de 2l dupa mine prin casa (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Si mai promit ca nu mai killaresc monsti, ma fac fata cuminte .............dar crede-ma ca ieri nu am avut curajul sa ies din casa ........... Kitten ciudata faza cu skinorenul gel e mai slab dar pisca bine.......pe cind crema e mai concentrata si fetele o folosec de numa........om fi noi defecte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eiiiiiii, si acum sa va pov ce am facut azi la dr. Am sunat si raspunsul promt nu va putem primi.......bun....m-am imbracat si m-am afisat la usa...........asistenta, dar avem f multi pacienti veniti in alta zi .........eu nu si nu............cind am ridicat o data tonul si i-am zis sa se uitemai bine la mine cum arat , ca nu am venit sa o vad pe ea m-a poftit sa iau loc.............o cretina.............. I-am pov. la dr. cum ca, am urmat intocmai indicatiile ei......de la sensibio, a spuns ca nici nu se pune problema............am intrerupt tot ce aveam si mi-a dat 7zile Klerimed 500 contine clarihromycin (antibiotic) Zineryt si spray cu apa termala( l-am cumparat de la uriage)..............vreau sa spun ca m-am dat cum am ajuns acasa cu zineryt si pina spre seara roseata se mai dusese........chiar daca trebuia sa ma dau doar seara azi am facuto exceptie si m-am dat de 2 ori...........voi ce parere aveti de tratament????..........eu m-am gindit sa-l incep, pina marti cind m-am programat la dr. de la Romgermed poate mai scap de ele..............am pus problema din nou cu endocrinologia , eco la ovare si alte analize.....a fost de acord, chiar vroia sa imi propuna ea si a zis sa ma duc cu trimitere de la med. de fam. ca sa pot face unele compensat sau gratuit, ca cele de la endo sunt mai scumpe, ca si asa am cheltuit mult...........eu zic ca la faza asta a fost draguta , cu toate ca eu am insistat ca nu-i problema ..........s-o fi gindit ca mi-a schimbat de 3 ori tratamentul in scurt timp si m-a costat ceva....ha ha ha va pup .......si sa stiti ca nu veti scapa de mine.... (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Fetelor....LA MULTI ANI!!! Sa fim de 8 ori mai frumoase si fericite (cel putin! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
Va pup dulce pe toate, sunteti niste scumpe (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !! Katy, oferta ramane valabila! Eu mai astept luni o comanda de la Paula.....dar sigur lotiunea asta o voi mai vrea, asa ca ne putem grupa si transportul sa ne ajunga mai putin! (eu mai facusem comanda de inca o lotiune (de siguranta) dar deja am o prietena care m-a deposedat de ea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) geoo felicitari! te intreb si eu cat a costat lotiunea,pentru ca eu sunt bugetara (a se citi eleva) si vreau sa stiu cat timp trebuie sa stranga banuti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pokemon.....nu stiu ce sa-ti spun, mie nu mi se pare scumpa, avand in vedere milioanele pe care le-am aruncat in vant pe promisiuni! Lotiunea e 15.95 euro iar transportul 15 euro (deci in jur de 100 lei amandoua!) In cazul meu as da si de doua ori mai mult, pt ca stiu ce rezultat am avut!!!! ami si geoo, as vrea sa lamuresc problema skinorenului: geoo, nu e adevarat ca skinoren crema e mai "blanda" cum ai zis tu. este exact invers: skinoren gel=15%acid azelaic; skinoren crema=20%acid azelaic. kitten, am fost inculta la faza cu skinorenul, mi-am dat si eu acum seama de concentratie.....corect, e taman pe dos, numai am ramas cu impresia ca mai multe fete s-au plans de gel.....de aici confuzia mea ca ar fi mai dur! Eu am fost norocoasa (am impresia ca tenul meu este destul de rezistent) dupa 3 luni, pot folosi inca fara probleme crema! Am mai facut o sedinta de killareala in seara asta! Ma bucur enorm cand vad puncte negre IMENSE iesite fara nici o problema de sub pielea sub care au salasluit ani de zile....mai am cateva si se curata si tenul meu de toate nenorocitele astea!!!! Daca scap si de brobonelele (din cauza punctelor negre) de pe pometi, zau daca ma mai deranjeaza micile cratarele ramase.....se duc ele in timp...... va pup fetelor, si imediat ce mai descopar lucruri noi va tin la curent (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) sweet, sorry ca insist, dar chiar as vrea sa stiu de la ce firma si cum iei tu Zn, sau cu ce complex de vitamine l-ai cuplat.....as vrea sa fac si eu o cura de genul asta, nu strica nici pt ten, nici pt sanatatea mea interioara! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 37 Joined: 19-February 07 Member No.: 1,220 ![]() |
Ufa..imi pare rau..ca n-am reusit sa intru ieri ..sa va zic La Multi Ani (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ..dar a fost o zi foarte incarcata...asa ca La Multi Ani cu intarziere (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ..
apropo de skinoren crema..am inceput sa o folosesc si eu ..aseara..si vroiam sa intreb....daca vreau sa ma dau cu o crema hidratanta...sau sa-mi fac o masca se poate..?? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) bine nu imediat dupa.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
apropo de skinoren crema..am inceput sa o folosesc si eu ..aseara..si vroiam sa intreb....daca vreau sa ma dau cu o crema hidratanta...sau sa-mi fac o masca se poate..?? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) bine nu imediat dupa.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu ma dau cu crema hidratanta cam la 15-20 de min dupa Skinoren....iar masca e bine sa o pui inainte de Skin.... Adica Skinorenul si crema hidratanta sa fie ultimele produse aplicate, sa isi poata face efectul! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 37 Joined: 19-February 07 Member No.: 1,220 ![]() |
Eu ma dau cu crema hidratanta cam la 15-20 de min dupa Skinoren....iar masca e bine sa o pui inainte de Skin.... Adica Skinorenul si crema hidratanta sa fie ultimele produse aplicate, sa isi poata face efectul! Mercic mult (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Buna, fetelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
Sweet, tu ce crema matifianta folosesti, ca si eu vreau sa-mi iau, dar deocamdata nu m-am hotarat exact ce vreau...?! Cat despre tine, Geo, ma alatur restului fetelor care au spus ca arati super, e incredibil ce rezultate bune ai avut intr-un timp atat de scurt!! Bravo! Si daca va grupati pentru a comanda lotiunea Paula's Choice, count me in (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , ca prea a fost Geo convingatoare, cu ceea ce a tot spus pe forum si mai ales cu pozele! In alta ordine de idei, pe mine ma tenteaza crema pentru ten gras din gama Deuteria Lux, a dr-ului Nedelcu, pentru ca dupa descriere nu pare a fi agresiva. Sau poate un produs de la Phytomer, le-am vazut in niste farmacii, si cum eu am o reducere mai mare in farmaciile astea (datorita jobului), ma gandeam sa le incerc. Si ca o o noutate, am citit zilele astea ca nu e bine sa folosim produse care contin ulei din arbore de ceai in concentratie mai mica de 4%, pentru ca in concentratii mai mici uleiul nu ucide bacteriile, ci doar le stabilizeaza, si le face sa devina rezistente la tratamentul cu antibiotice. Deci, aveti grija cu aceste produse... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
hey, angelito! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ma bucur sa te "vad". (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
probabil ca ideea cu grupatul este cea mai buna asa ca sa-mi spuneti si mie cand va hotarati, pls. de cateva zile tot vreau sa va intreb ceva: am vazut ca au aparut la noi produse La Roche Posay. a folosit cineva? ce stiti de ele? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Si eu ma bucur sa va vad, Moni (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) !
Eu am auzit despre produsele LRP, sunt produse foarte bune, dermatocosmetice, fac parte tot din grupul l'Oreal, ca si Vichy, dar parerile despre LRP sunt mult mai bune decat cele despre Vichy, din cate am vazut. Eu am folosit de la ei, demult, crema pt ten gras Effaklar K, si a fost destul de buna, din cate imi amintesc. Alte produse de mare succes sunt brumizatorul Serozinc, cremele din gamele Hydraphase, Toleriane, Nutritic, si fondurile de ten (Unifiance, corectorul film fin, fondurile de ten Toleriane). Intr-o prima faza cred ca merge sa incerci Serozinc-ul si Hydraphase (creme pt ten deshidratat, pentru fiecare categorie de piele). |
|
|
![]()
|
|
ok, pai atunci ramane sa ne tinem la curent cu momentul in care vrem sa comandam lotiunea! Cum spuneam eu acum astept alt pachet cu o crema matifianta + masca de carbon + pudra si corectorul (sper sa nu mai am nevoie de ele, pana atunci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) iar apoi cand imi regenerez finantele vedem cum facem cu o noua comanda!
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st June 2025 - 06:00 PM |
|