![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
fetelor azi am luat si eu skinoren.
dar arde rau.ar trebui la inceput sa folosesc doar 1 data pe zi? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
fetelor azi am luat si eu skinoren. dar arde rau.ar trebui la inceput sa folosesc doar 1 data pe zi? Pokemon, eu l-am folosit din prima de doua ori pe zi, dar tenul meu este foarte rezistent!!! Simteam doar niste furnicaturi si piscaturi cam 15 min dupa! dar cu timpul, nu mai simt nimic! Vezi si tu in functie de cum reactioneaza pielea ta, daca se inroseste, nu te mai da....sau fa pauza! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
geo multumesc!
eu mai folosesc si zyneriy si am simtit arsura mai ales pe locurile respective.osa incerc sa dau pentru inceput decat o data pe zi ca nu vreau sa ma trezesc arsa... (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
geo cand faci urmatoarea comanda,k vreau si eu lotiunea.ast rasp tau.de data asta chiar ca o iau rara.intr-un timp chiar eram multumita k nu mai aveam probleme cu cosurile si doar semne iar acuma ...........offfff (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
va pup pe toate. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 90 Joined: 18-February 07 From: Timisoara Member No.: 1,215 ![]() |
geoo, ce produs ai 2%BHA Lotion sau 2%BHA Liqiud ?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 37 Joined: 19-February 07 Member No.: 1,220 ![]() |
fetelor azi am luat si eu skinoren. dar arde rau.ar trebui la inceput sa folosesc doar 1 data pe zi? mm..si eu m-am dat cu skinoren..aseara..(era deja noapte noapte..nu seara (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) )..si azi dim...nici nu m-a usturat...nici mancarime..nu mi-a provocat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ..ori ..am exagerat cu vinu' de 8 martie si nu ..am simtit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) a si geoo are Liquid |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
geo, complexul de vitamine se numeste Vita Platinum, este de la Sprint pharma, o marca elvetiana, ale carei produse spun ei ca sunt 100% de origine naturala. zincul este de la Wallmark, asta se gaseste peste tot, a fost si singura varianta pe care am gasit-o ce continea numai zinc.
angelito, mi-am luat crema din gama Aknorm, de la Plante System, mie mi se pare ca matifiaza tenul bine, am pielea mata aproape toata ziua. Normaderm de la Vichy mi se mai parea ca matifiaza destul de bine, dar la sfarsitul zilei nu mai arata atat de bine. am auzit pareri bune despre crema matifianta de la Galenic, din gama Cauterets. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
geo, complexul de vitamine se numeste Vita Platinum, este de la Sprint pharma, o marca elvetiana, ale carei produse spun ei ca sunt 100% de origine naturala. zincul este de la Wallmark, asta se gaseste peste tot, a fost si singura varianta pe care am gasit-o ce continea numai zinc. Sweet, le iei cum scrie in prospect? Katy, comanda mai dureaza putin pt ca am intrat un pic la apa cu finantele, mai ales ca am impresia ca suntem multe care vrem lotiunea si va trebui sa fac o alimentare destul de serioasa sa pot comanda pt toata lumea (si mai am si prietene care o vor)! Cred ca mai dureaza doua sapt (voi fi plecata din tara) Cum a spus flavy, eu am Liquid 2% BHA. (e varianta cea mai buna, pt ca lichidul dizolva si curata, ramanand totul pe discheta de vata!) PS. dupa cum am promis, imediat ce o pot face, voi anunta si face o listuta cu toate fetele care o vor! Apoi va mai dura 5 zile lucratoare pana ajunge la mine. Presupun ca noi ne vom intalni undeva in oras, iar pt celelalte fete probabil o voi trimite prin posta (va trebui sa ma documentez ca nu prea stiu cum sta treaba cu posta asta romana! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
ok geo,sper sa imi treak pana atunci. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
fetelor m am dat si in dimineata asat si nu mai arde....doamne ajuta,ca ma cam speriasem
(IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st June 2025 - 08:11 PM |
|