IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 296 297 298 299 300 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
Philia
post Mar 9 2007, 07:06 PM
Post #2971

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

fetelor azi am luat si eu skinoren.
dar arde rau.ar trebui la inceput sa folosesc doar 1 data pe zi?
Go to the top of the page

+Quote Post
geoo
post Mar 9 2007, 07:23 PM
Post #2972

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(pokemon @ Mar 9 2007, 09:06 PM) *

Pokemon, eu l-am folosit din prima de doua ori pe zi, dar tenul meu este foarte rezistent!!! Simteam doar niste furnicaturi si piscaturi cam 15 min dupa! dar cu timpul, nu mai simt nimic! Vezi si tu in functie de cum reactioneaza pielea ta, daca se inroseste, nu te mai da....sau fa pauza!

+Quote Post
Philia
post Mar 9 2007, 07:52 PM
Post #2973

V.I.P.

geo multumesc!
eu mai folosesc si zyneriy si am simtit arsura mai ales pe locurile respective.osa incerc sa dau pentru inceput decat o data pe zi ca nu vreau sa ma trezesc arsa... (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

+Quote Post
katy87
post Mar 9 2007, 07:57 PM
Post #2974

Incurabil

From: galati
Member No.: 1,242

geo cand faci urmatoarea comanda,k vreau si eu lotiunea.ast rasp tau.de data asta chiar ca o iau rara.intr-un timp chiar eram multumita k nu mai aveam probleme cu cosurile si doar semne iar acuma ...........offfff (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
va pup pe toate.

+Quote Post
flavy2ros
post Mar 9 2007, 08:54 PM
Post #2975

Tratabil
**

Group: Contaminat
From: Timisoara
Member No.: 1,215

geoo, ce produs ai 2%BHA Lotion sau 2%BHA Liqiud ?

+Quote Post
Bebelusa
post Mar 9 2007, 09:35 PM
Post #2976

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,220

QUOTE(pokemon @ Mar 9 2007, 07:06 PM) *

mm..si eu m-am dat cu skinoren..aseara..(era deja noapte noapte..nu seara (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) )..si azi dim...nici nu m-a usturat...nici mancarime..nu mi-a provocat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ..ori ..am exagerat cu vinu' de 8 martie si nu ..am simtit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

a si geoo are Liquid

+Quote Post
Cindy
post Mar 9 2007, 11:13 PM
Post #2977

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

geo, complexul de vitamine se numeste Vita Platinum, este de la Sprint pharma, o marca elvetiana, ale carei produse spun ei ca sunt 100% de origine naturala. zincul este de la Wallmark, asta se gaseste peste tot, a fost si singura varianta pe care am gasit-o ce continea numai zinc.

angelito, mi-am luat crema din gama Aknorm, de la Plante System, mie mi se pare ca matifiaza tenul bine, am pielea mata aproape toata ziua. Normaderm de la Vichy mi se mai parea ca matifiaza destul de bine, dar la sfarsitul zilei nu mai arata atat de bine. am auzit pareri bune despre crema matifianta de la Galenic, din gama Cauterets.

+Quote Post
geoo
post Mar 10 2007, 01:48 AM
Post #2978

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(sweet_girl @ Mar 10 2007, 01:13 AM) *
geo, complexul de vitamine se numeste Vita Platinum, este de la Sprint pharma, o marca elvetiana, ale carei produse spun ei ca sunt 100% de origine naturala. zincul este de la Wallmark, asta se gaseste peste tot, a fost si singura varianta pe care am gasit-o ce continea numai zinc.

Sweet, le iei cum scrie in prospect?

Katy, comanda mai dureaza putin pt ca am intrat un pic la apa cu finantele, mai ales ca am impresia ca suntem multe care vrem lotiunea si va trebui sa fac o alimentare destul de serioasa sa pot comanda pt toata lumea (si mai am si prietene care o vor)! Cred ca mai dureaza doua sapt (voi fi plecata din tara)

Cum a spus flavy, eu am Liquid 2% BHA. (e varianta cea mai buna, pt ca lichidul dizolva si curata, ramanand totul pe discheta de vata!)

PS. dupa cum am promis, imediat ce o pot face, voi anunta si face o listuta cu toate fetele care o vor! Apoi va mai dura 5 zile lucratoare pana ajunge la mine. Presupun ca noi ne vom intalni undeva in oras, iar pt celelalte fete probabil o voi trimite prin posta (va trebui sa ma documentez ca nu prea stiu cum sta treaba cu posta asta romana! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
katy87
post Mar 10 2007, 08:59 AM
Post #2979

Incurabil

From: galati
Member No.: 1,242

ok geo,sper sa imi treak pana atunci. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Philia
post Mar 10 2007, 09:06 AM
Post #2980

V.I.P.

fetelor m am dat si in dimineata asat si nu mai arde....doamne ajuta,ca ma cam speriasem
(IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif)

+Quote Post

471 Pages V  « < 296 297 298 299 300 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 1st June 2025 - 08:11 PM