![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 37 Joined: 19-February 07 Member No.: 1,220 ![]() |
fetelor m am dat si in dimineata asat si nu mai arde....doamne ajuta,ca ma cam speriasem (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) ce bine...iti tin pumnii (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
huh...si inca ceva.voi peste skinoren aplicati crema hidratanta?
ca eu ma decojesc ca o serpoaica de la zynerit si skinorenul usuca si el pielea... cate intrebari.... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 37 Joined: 19-February 07 Member No.: 1,220 ![]() |
huh...si inca ceva.voi peste skinoren aplicati crema hidratanta? ca eu ma decojesc ca o serpoaica de la zynerit si skinorenul usuca si el pielea... cate intrebari.... Geoo...spunea ca la ...15-20 de min..(probabil in functie de cum intra skinorenu' in piele)...aplica o crema hidratanta...cam asa si eu.. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
geo, nu le iau cum scrie cum pe prospect. zn iau de 2 ori pe zi, iar complexul o data. cum am mai spus, zn trebuie luat intr-o concentratie mai mare pentru a da rezultate asupra problemelor pielii..
am vazut Exfoliac la City Pharma, stiu ca intreba cineva..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) par interesante produsele, a incercat cineva? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 90 Joined: 18-February 07 From: Timisoara Member No.: 1,215 ![]() |
sweet , la mine zincul e de 10mg si am luat cate 2 , mi-e cam frica sa i-au mai mult ... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
de cat e la tine ...? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
fetelor, eu m-am luat dupa cire si mi-am cumparat hyseacul (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
mi s-a pus pata ca vreau neaparat ceva aha sau bha... ca nu mai am rabdare cu retinul, zinerytul si skinorenul! deci, m-am documentat bine in prospectul de la retin-a, si scrie destul de clar ca este interzis orice BHA. deci lotiunea de la paula's choice sau orice chestie cu acid salicilic cade din start in cazul meu. am cautat initial boreade, dar nu am gasit si, dupa cum ziceam, mi-am luat hyseacul azi dimineata (e cu AHA), si m-am dat imediat ca muream de curiozitate, si deja observ acelasi lucru pe care l-a observat si geo! toate punctele negre ies super usor... cred ca am scos vreo 30! trebuie sa strang numai un pic si se curata toti porii (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) oare AHA si BHA au cam acelasi efect? eu din cate stiu AHA actioneaza mai bland, mai superficial, BHA exfoliaza mai profund... ciresica, la tine e la fel? ca eu sunt super multumita de crema! imi place si textura, si mirosul, ce mai (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
si m-am dat imediat ca muream de curiozitate, si deja observ acelasi lucru pe care l-a observat si geo! toate punctele negre ies super usor... cred ca am scos vreo 30! trebuie sa strang numai un pic si se curata toti porii (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Bravo kitten, acum ma intelegi?! Ma ucur nespus pt tine......si sper sa ai cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp.....KILL the bastards....mama lor de puncte nenorocite (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
sweet, eu intrebam de exfoliac. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dermato mi-a zis sa o incerc deoarece este f buna. mercic, azi ma duc sa vad despre ce este vorba. dar nu ai vazut si un pret? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
kitten, ma bucur ca iti place (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si mie imi place mult. mai, eu am puncte negre pe nas si si nu mi se pare ca le scoate cine stie ce... in rest imi place ca face fata mult mai luminoasa si fina. si semnele s-au mai estompat (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 27-April 06 Member No.: 314 ![]() |
Fetele, va citesc, si recitesc,ma bucur pt cele care reusesc si nu mai au pb.Geoo,te-am vazut,esti o frumoasa.
Acum vin si eu la coi cu intrebarenu ca nu as face asta de fiecare data cand intru aici si anume, voi va confruntati cu monstruleti pe gatßEu nu-i mai spuport,sunt undeva sub maxilar,pe partea dr se intind mai jos spre gat,sunt niste chestii unflate si dureroase dar nu purlente.nu stiu ce sa le mai fac. LA sf lunii vine cineva din tara,am zis ca am sa-i cer sa-mi aduca Retin-A. Poate ar tb sa incep si o cura de dezintoxicarea organismului,nu stiu.Acum am inceput sa iau zinc dar e in combinatie cu vit C si contine doar 5mg zinc si tb sa iau doar una /zi. Ce-mi mai recomandati din creme si tot ce fl voi ca vad ca pe aici nu gasesc.M-am uitat dupa hyseac si nici pe asta nu l-am gasit.Iarasi intru intr-o stare de depresie din cauza pb de pe fata. Va doresc o primavara frumoasa |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 4 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,330 ![]() |
Salut, am citit si recitit ce ati scris voi pe aici...Am 18 ani...si de vreo 2-3 ani sufar de acnee juvenila in zona spatelui..E vesnic mai rau, pe fata nu stau asa de rau, mi-e tenul gras numai in zona T, iar cosuri pe fata am, in general, numai in perioada ciclului... Cu spatele, insa, e filosofie mare...am incercat sa iau zinc..am incercat numeroase spirturi recomandate de dermatolog...am incercat produse naturiste, pe baza de catina si galbenele, produse Avon, Clearasil, Vichy, gama pentru ten acneic si pt imperfectiuni...de ceva vreme, cineva mi-a recomandat un unguent...Reviken, corespondentul Cutadenului...cu unguentul asta le mai controlez cat de cat, parca nu mai sunt atat de multe...am, insa o groaza durme pe spate..cicatrici si etc-uri...
Am aflat, datorita forumului acestuia de cremele Retin-A si Glycon...am inteles ca Retin-A-ul il gasesc la farmacie la putin peste o suta de mii. Am nevoie de reteta pentru acesta? Crema Glycon unde as putea sa o gasesc si cam la ce preturi? Voi ce imi recomandati? Va multumesc anticipat! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd June 2025 - 06:52 AM |
|