![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 185 Joined: 8-December 05 From: Bucuresti Member No.: 27 ![]() |
Salut, am citit si recitit ce ati scris voi pe aici...Am 18 ani...si de vreo 2-3 ani sufar de acnee juvenila in zona spatelui..E vesnic mai rau, pe fata nu stau asa de rau, mi-e tenul gras numai in zona T, iar cosuri pe fata am, in general, numai in perioada ciclului... Cu spatele, insa, e filosofie mare...am incercat sa iau zinc..am incercat numeroase spirturi recomandate de dermatolog...am incercat produse naturiste, pe baza de catina si galbenele, produse Avon, Clearasil, Vichy, gama pentru ten acneic si pt imperfectiuni...de ceva vreme, cineva mi-a recomandat un unguent...Reviken, corespondentul Cutadenului...cu unguentul asta le mai controlez cat de cat, parca nu mai sunt atat de multe...am, insa o groaza durme pe spate..cicatrici si etc-uri... Am aflat, datorita forumului acestuia de cremele Retin-A si Glycon...am inteles ca Retin-A-ul il gasesc la farmacie la putin peste o suta de mii. Am nevoie de reteta pentru acesta? Crema Glycon unde as putea sa o gasesc si cam la ce preturi? Voi ce imi recomandati? Va multumesc anticipat! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) paranesia, pentru spate e buna crema de tuia.. sora mea a avut cosuri multe pe spate si e foarte multumita de crema asta.. initial, am cumparat-o pentru fata, dar nu e buna asa ca am lasat-o in dulap pana am incercat-o pe sora mea.. si chiar a avut rezultate.. poti sa o incerci si pe asta ca nu ai nimic de pierdut.. si e vreo 60 de mii |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 4 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,330 ![]() |
Baby_nfs, iti multumesc pentru promptitudinea raspunsului tau...as mai avea cateva intrebari> Unde gasesc aceasta crema si cum ar trebui sa o folosesc?
Merci din nou:) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
kitten, asa este, AHA ofera o exfoliere mai blanda. dar oricum si cremele cu AHA sunt eficiente si ofera tenului stralucire, un aspect mai fresh..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ciresica, ma gandeam eu ca tu intrebai, dar nu am vrut sa fac o confuzie..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu am vazut Exfoliacul la City Pharma la Victoriei, iar crema pe care o vazusem eu cred ca era 40ron. ar mai fi de la ei o crema interesanta, cu AHA (acid glycolic, lactic, malic) si BHA in concentratii destul de mari, dar nu stiu daca se gaseste la noi.. ioanat, vezi ca ti-am trimis eu acum catva timp un link cu niste produse bune care se gasesc in strainatate..si de asemeni poti sa te uiti dupa produsele Paulei Begoun, pe care le lauda geo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tu unde anume esti in strainatate? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 185 Joined: 8-December 05 From: Bucuresti Member No.: 27 ![]() |
eu am cumparat crema de la farmacia de pe decebal in statie la 70,79,92.. nu stiu pe unde se mai gaseste..
de aplicat, o aplici normal.. cel putin sora mea asa a facut..o intindea pe spate si ma punea pe mine sa o dau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ca ea nu ajunge |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 90 Joined: 18-February 07 From: Timisoara Member No.: 1,215 ![]() |
Am auzit de la o tipa , cosmeticiana , de produsul asta NeoSTRATA SMOOTHING LOTION AHA 10 care cica e bun pentru exfoliere , eu nu am mai auzit pana acum si eram curioasa daca a vazut cineva sau folosit asa ceva ?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Am gasit si un link pe net - http://www.complexioncenter.com/nesmloaha10.html[/url] ZENO MD ACNE CLEARING DEVIDE (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) http://www.complexioncenter.com/zeno.html |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 4 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,330 ![]() |
Ce n-am apucat eu sa adaug la profilul meu este ca sunt din Cluj...dar o sa caut ep la farmaciile naturiste si sper sa ii dau de capat.
Merci frumos!;) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
flavy, am mai scris eu despre Neostrata, sunt produse foarte bune, dar din pacate nu se gasesc in ro..
|
|
|
georgias |
![]()
|
Musafir ![]() |
felicitari geoo!
arati superb! chiar in seara asta ma duc sa -mi cumpar skinoren. dar am o intrebare:am inteles ca ma pot da cu el si dimineata.dar peste el pot aplica fond de ten? si cam ce efecte are?scoate la suprafata, sau usuca? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si mai pot folosi si vreo lotiune tonica sau sa fac vreun peeling(acasa bineinteles)? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 90 Joined: 18-February 07 From: Timisoara Member No.: 1,215 ![]() |
flavy, am mai scris eu despre Neostrata, sunt produse foarte bune, dar din pacate nu se gasesc in ro.. sweet , ai si folosit ? aici le aduce cineva care le aduce lor produsele acolo la salon (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
sweet, am gasit gama la centrofarm in carrefour orhideea. insa m-am uitat pe beaute test si parca e mai apreciat Hyseac decat Exfoliac... deocamdata astept sa termin Hyseac si vad cum decurge, ce mai spune si dermato... si asa acum nu mai am banuti si e pacat sa fac stive de creme fara sa le folosesc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
paranesia, eu am folosit retin-a ceva vreme si mi-a facut foarte bine. atat ca eu nu am un ten sensibil si am tolerat-o bine. iar la farmacie nu mi-a cerut nici o reteta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) cu toate ca in afara am inteles ca nu se da fara... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd June 2025 - 10:31 AM |
|