![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
gagarina ..din partea mea raspunsul la intrebarea ta cu scamutele este DA . pe vremea cand ma dadeam cu fond de ten mai pateam asa insa numai atunci cand aveam tenul mai uscat adica nu foarte hidratat.
nu stiu cat de ontopic este ce am eu sa va intreb dar are legatura tot cu tenul asa ca... :P mi-am cumparat de la Avene masca aceea ...instant soothing mask ( cred ca asa ii spune) dar nu stiu cum sa o folosesc....am aflat de ea tot de pe forum si d-asta va rog daca stiti luminati-ma. pe ea scrie in felul urmator ...se aplica ( e ca si o crema) se lasa 15-20 minute si surplusul se indeparteaza pulverizand apa termala. buuuun...la farmacie cand am intrebat mi-a spus ca o indepartez complet. si atunci pe ea de ce zice doar "surplusul"?? deci pana la urma ce fac? o spalcu totul de pe fata si ma dau cu crema cu care ma dau eu de obicei zilnic sau iau "grosul" si raman cu ea pe mutrita ca si cu o crema normala? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Si eu cu bubitele la orizont!!!!! :'(
Am inceput sa folosesc Zineryt (parca parca vad o ameliorare, dar de abia m-am dat de 2 ori). Dar oare pot folosi fdt daca urmez tratamentul cu zineryt? Am un examen oral duminica si parca nu as vrea sa apar chiar asa buboasa (ca mi s-a umplut fruntea de cosuri :'( ) in fata profesorului! Ce parere aveti? :-* |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
:offtopic:
:o ce examen ai?? si on topic: foloseste fdt, dar nu toata sticlutza.. e naspa taaare sa se vada ca ai uitat sa te opresti ... :- |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Deci nu e nici o problema daca ma dau cu fdt? Ce bine ca nu trebuie sa ma vada ala asa! ::)
:offtopic: Sunt la 2 facultati, Meg! Vezi ca ai privat! :-* |
|
|
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
:'( eu am inceput tratamentul cu retin-a si nu vad nici o ameliorare :'( :'( :'( :'( ba chiar imi apar mai multe cosuri, si din alea mari dureroase :ametit: :ametit:
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
bebi_mic, asa si trebuie sa se intample. :) retinul scoate tot ce e dedesubt si abia apoi incepe sa vindece. rezultatele incep sa se vada dupa vreo 6 saptamani. la mine au durat cam 2 luni pana am inceput sa fiu multumita.
si mare grija in continuare sa nu te iriti: nu uita de crema hidratanta seara la 1/2 de ora dupa retin si ziua crema cu spf. :-* |
|
|
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai eu stiam ca la o ora dupa ce dau cu retin sa dau cu cremaSIasa dau. si la jumate de ora dupa ce ma spal dau cu retin. sper sa-mi treaca ::) :-*
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
sa stii ca si eu stau o ora cu retinul pe fata si nu patesc nimic...sper numai sa treaca mai repede faza asta cu scosul la suprafata si sa se vindece tot..am mai facut o data tratamentul cu retin si un na de zile nu mi-a aparut nici macar un punct negru pe fata
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE .sper numai sa treaca mai repede faza asta cu scosul la suprafata si sa se vindece tot.. offfffffffff, fetelor, cred ca tre' sa scoatem nu numai cu ajutorul cremelor mizeria "dinauntru"...numa' ca zau ca nu stiu ce cura miraculoasa de purificare sa incerc....tot mai convinsa sunt pe zi ce trece cum ca acneea asta e un tzipat al organismului intoxicat si, cum ne-am intoxicat in ani de zile, banuiesc ca tot ani de zile ii trebuie organismului si pentru purificare, poate chiar mai bine...dar asta in final cred ca presupune o skimbare in modul usual de viata, de alimentatie, si de ce nu, de gandire.........ce usor de zis, ce usor de scris........ |
|
|
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
asta in final cred ca presupune o skimbare in modul usual de viata, de alimentatie, si de ce nu, de gandire.........ce usor de zis, ce usor de scris........
QUOTE :D :D :D asa e!!!!! sunt total de acord cu tine, dar totusi mi se pare cam greu de realizat asa ceva :-X mai ales cu gandirea, eu abia astept sa mai cresc putin sa-mi schimb felul de a gandi ca m-am cam saturat de statutul de copilita :fluierat: :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th June 2025 - 06:36 AM |
|