![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
cire, sa sti ca si eu plecasem la farmacie cu ideea sa-mi iau exfoliac sau boreade exfoliante. dar n-am gasit si mi-am adus aminte ca tu erai fericita cu hyseac.... si imi place si mie mult de tot. in mare, cred ca principiul e acelasi la cremele astea cu diversi acizi. d-aia ma gandesc ca nici n-ar avea rost sa-ti iei in acelasi timp si hyseac si exfoliac... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) dupa ce termin hyseacul ma gandesc sa incerc si eu boreade, dar nu in acelasi timp.
si in legatura cu punctele negre de pe nas.... eu m-am dat ieri dimineata prima oara cu hyseac (dupa ce seara ma dadusem cu retin) si am observat dupa-amiaza un punct negru care era mai iesit in relief. evident ca m-am legt de el... si am constatat ca iese super usor... deci am continuat si cu restul... si a fost la fel. cred ca mai am doar vreo 10 pe fata care nu au iesit. deci nu pot sa zic ca hyseacul le scoate pur si simplu singur... le-am ajutat si eu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . azi dimineata aveam cateva pete rosii de la razboi, dar niciun cos (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) paranesia, si eu am avut problema cu cosuri pe spate (in cls a 8-a, a 9-a) dar au trecut singure dupa un timp... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
ciresica, si eu zic sa termini hyseacul mai intai. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar sa stii ca nu e o regula daca e mai apreciat un produs sa fie si mai bun, probabil multi dintre cei care au scris despre hyseac nu au folosit exfoliac si invers si depinde si de problemele fiecaruia..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu sunt in continuare multumita de crema Plante System si nici nu a fost scumpa: 40ron. flavy, nu am folosit Neostrata, dar am auzit in general pareri bune si foarte bune despre gama asta. daca te hotarasti sa iti iei, poata ar fi mai bine sa iti iei cu acid glycolic in concentratie de 15%. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) angelito stiu ca a folosit, poate iti spune si ea parerea ei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 90 Joined: 18-February 07 From: Timisoara Member No.: 1,215 ![]() |
da , am vazut acid glycolic in concentratie de 15% si de 20% da cred ca e mai bine sa incepi cu ala mai slab , asa scria si pe site ...
angelito ai mai folosit NeoStrata , cum e ...? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 27-April 06 Member No.: 314 ![]() |
ioanat, vezi ca ti-am trimis eu acum catva timp un link cu niste produse bune care se gasesc in strainatate..si de asemeni poti sa te uiti dupa produsele Paulei Begoun, pe care le lauda geo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tu unde anume esti in strainatate? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sweet, am vazut link-ul dat de tine,dar din pacate nici alea nu sunt.Am vazut in schimb pe la farmacie online produsele de la NeoStrata,desi mi s-au parut cam scumpute. Oricum, acum daca tot am posibilitatea sa iau rezinul din tara am sa incerc astea.In mom de fata folosesc o crema cu extract de arbore de ceai,sa vedem ce face.Ce ma dispera sunt cosurile de pe gat ,sunt niste unflaturi,care oricat mi-as da cu fdt tot se vad. Acum sa va intreb, Retin -A usuca,nu?Ce as putea folosi sa scoata impuritatile la suprafata,adica sa nu se mai fosmeze pusticulele astea sub piele,sa fie si ele niste cosuri normale.Le prefer albe decat niste monstrii rosii. Ma uit la fata mea si efectiv pe partea dreapta sunt mai rosie,acolo imi apar mai mult, acum ma apropii si de ciclu si mi-a aparut unul in barba, tot pe partea dr si normal ca e tot sub piele si nici nu o sa se faca alb. Sa va mai intreb,mai exista cutadenul?mi l-as lua ca sa ma dau pe piept si pe spate,fiinca nu stiu daca v-am zis dar si pe acolo imi ies. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .Nu stiu daca mai am scapare (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Hai ca v-am zapacit de tot cu pb mele. O saptamana excelenta va doresc. |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Cutaden mai exista si e super bun. Mie imi usuca perfect cosurile si imi estompeaza petele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 4 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,330 ![]() |
ioanat, din cate stiu eu, Cutadenul a fost inlocuit de cativa ani cu Reviken...il gasesti cam in orice farmacie la pretul de aprox 65-70 de mii, la mine e singura chestie care functioneaza:)
Numai bine! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Buna, fetelor!
Eu am folosit intr-adevar gelul cu 15% AHA de la Neostrata, acum cativa ani. A fost foarte bun, mi-a estompat mult imperfectiunile si petele, dar e destul de agresiv, asa ca fiti prudente si folositi in paralel o crema hidratanta. In strainatate produsele Neostrata au foarte mare succes, se pare ca intreaga gama e eficienta. In alta ordine de idei, voi ce creme hidratante (bune) folositi? Eu m-am cam plictisit de Ictyane, crema Seaderm e ok dar pt pielea extrem de sensibilizata nu e suficient de hidratanta, crema reparatoare de la Exfoliac e cam prea grasa... dupa cum vedeti, am o gramada de mofturi si fite (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , asa ca acum sunt in cautarea unei noi creme hidratante, care sa hidrateze foarte bine, sa nu irite o piele super-reactiva (ba chiar sa calmeze, daca se poate), sa nu incarce tenul si sa nu fie prea grasa (daca exista asa ceva). Ma gandeam sa incerc una dintre cremele Hydraphase, sau crema cu trandafir salbatic de la Korres, sau balsamul Hydra Chrono de la Lierac, sau o crema Ivatherm (ca sa incurajez productia autohtona)... Va pup, o seara buna! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
stiu despre crema de la korres ca folosea matusa-mea dupa ce a avut o reactie urata la ceva din gama garnier.
dupa cateva zile fata era mult mai bine si hidratata...acum...nu prea stiu ce sa fie....dat fiind ca problemele ei nu erau gen acnee sau piele agresata ci usturime si roseata (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) eu folosesc in continuare zynerit si skinoren si parca parca nu imi mai apar monstruleti asa des.cate unul mititel dupa ce omor eu cate un punct negru (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) in rest sunt foarte multumita.doamne ajuta sa iesim si noi la mal si sa aratam ca oamenii (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Angelito eu tocmai am icnercat Hydra chrono de la Lierac si mi s-a parut super hidratanta, nu mi-a lasat deloc pielea grasa dar mie mi-a facut cosuri (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .. si chiar nu exagerez cu asta adica inainte sa dau cu ea nu aveam deloc nici o bubita si in 3 zile de utilizare aveam cel putin 10 care au trecut imediat ce nu am mai dat cu ea si am folosit intens masca cu argila... o crema care mi s-a parut mie la fel de buna ca Hydra-chrono de la Lierac a fost una de la Biotherm (cea pt ten uscat), nu stiu daca produsele astea se gasesc si in tara dar am impresia ca sunt tot marca L'oreal. le-am vazut pe strawberry si cred ca sunt si mai ieftine decat lierac... mai am o cunostiinta care foloseste Hydra-chrono pt ca are ten uscat si din cand in cand ii apar niste brobonele mici gen alergie-iritatie si a zis ca e multumita pt ca ii hidrateaza pielea dar iritatiile nu au disparut (nici nu s-au agravat)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 90 Joined: 18-February 07 From: Timisoara Member No.: 1,215 ![]() |
A folosit cineva HOLY LAND COSMETICS pana acum ?
au creme care contin acizi ... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th June 2025 - 03:47 AM |
|