![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
angelito, gama ivatherm nu e cine stie ce revelatie (au miros ciudat, nu-s nici grase... nici foarte light), dar sunt super safe si te scot din multe probleme. eu nu as renunta niciodata la ivadermaseb. mai mult, e super baza de machiaj (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
angelito, gama ivatherm nu e cine stie ce revelatie (au miros ciudat, nu-s nici grase... nici foarte light), dar sunt super safe si te scot din multe probleme. eu nu as renunta niciodata la ivadermaseb. mai mult, e super baza de machiaj (IMG:style_emoticons/default/322.gif) plusez la ce a spus kitten, si eu sunt fan ivatherm! Eu inca sunt bine, m-am intors acasa si am mai dat o killareala azi, am reusit sa mai scap de o portie buna de puncte negre.....of doamne....am acumulat multe in anii astia de suferinta.....nu se mai termina la naiba! Maine ma duc sa-mi ridic coletul cu masca de carbon, crema matifianta cu antioxidanti, corectorul si pudra de la paula.....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Abia astept! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
te asteptam cu vesti..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
te asteptam cu vesti..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ufffff.....iar am o zi proasta (nicidecum ca cele proase pe care le aveam inainte!!!!) aseara mi-am stors la puncte negre de mi s-a facut acru! azi sunt ok, nu s-a inflamat nimic, dar am locurile respective rozii.....nu-mi place cant sunt asa.....imi da fiori! Nu pot sa cred cate puncte pot sa am!!!!!!!!!! incredibil cate s-au putut aduna! Normal ca treceam dintr-un cos in altul.....aveam materie prima din belsug! (si cand ma gandesc ca eu umblam la cosurile alea cu gandul ca...."vai am mai scos un punct negru....in curand le scot pe toate!'' aiurea'n tramvai! n-as fi scapat nici intr-o mie de ani!) Imi dau o luna, si daca dupa tot acest timp nu ajung la liman....ma-n bolnavesc! Oricum...nu mai sunt monstru, ma tot agat de asta sa-mi dea impuls! Va pup fetelor si va doresc mai multa rabdare decat am eu! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 19 Joined: 14-March 07 Member No.: 1,344 ![]() |
Hidraphase este o crema ok, dar pentru tenul sensibil, mixt,e mai buna toleriane(la roche-posay).
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
cire, (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) vreau sa-ti multumesc pentru ideea cu crema Hyseac. am cu totul alta fatza. am avut un cos ieri pe care l-am omorat mai intai cu zineryt-ul, dar de la hyseac pana azi deja e cicatrizat locul. in rest, toate petele rosii se duc, fatza e super fina.... sunt hepi ce mai! am totusi o singura intrebare: tu folosesti ceva crema spf? ca eu am umblat un pic prin soare si m-am cojit iar pe nas... puncte negre nu mai vad deocamdata... gaurelele tot le mai am, dar parca nu se mai vad asa tare ca inainte.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 68 Joined: 15-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,347 ![]() |
Buna, sunt insarcinata in 19 saptamani si de vreo 2 luni mi-au aparut o groaza de cosuri pe fata. Am fost la mai multi dermatologi, mi-au dat zineryt dar acum nu-si mai face deloc efectul (inainte de a ramana insarcinata l-am mai folosit si ma vindecase complet). Am folosit si masti cu argila, ceaiuri de galbenele, dermogent, o gramada de chestii, dar fara nici un rezultat. Arat pe zi ce trece tot mai rau, fata este plina de cosuri purulente, dureroase, am fff. multe semne si ma deprima, sunt cu psihicul la pamant. Am si sarcina gemelara si nu vreau ca starea mea sa le-o transmit bb, dar cand ma uit in oglinda, imi vine sa urlu, credeti-ma. Voi asa ati patit in timpul sarcinii? La inceputul sarcinii eram ok, dar acum, au luat-o hormonii razna. Va rog ajutati-ma!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 19 Joined: 14-March 07 Member No.: 1,344 ![]() |
buna.a mai folosit cineva la roche-posay.eu am achizitionat acum cateva saptamani 3 produse si sunt super.am tenul mixt ,sensibil, cu inperfectiuni si am folosit avene, bioderma,vichy dar nici unul nu a avut efect ca effaclar k de la LRP.pe ambalaj scrie ca in 5 zile se vad rezultatele, si chiar a avut efect.dupa 8 ani de tratamente inutile in sfarsit ceva bun.din pacate produsele se gasesc foarte greu.in timisoara am gasit doar la doua farmaci,si sunt putine produse.apartin grupului loreal si totusi este o mare diferenta intre LRP si vichy.am folosit normaderm iar efectul a fost 0.nici cu avene nu am reusit mare lucru, cea mai ok este clean ac, iar de la bioderma sebium akn a fost chiar foarte bun dar prea agresiv.si daca tot vine caldura ,voi ce recomandati pentru protectie solara?am avene emulsie spf 20, dar imi provoaca surprize, si photoderm akn 30.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
azi ma simt mai bine,mi-au mai trecut cosurile si petele(urmele de roseata de la cosuri),imi fac in fiecare zii masca cu aspirina cu miere de albine.
vreau sa stiu si eu cat costa crema Hyseac si unde o gasesc.mercy. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
hyseac este de la uriage,se gaseste si la help-net si costa cam 30 de lei.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th June 2025 - 05:50 AM |
|