IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 301 302 303 304 305 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
ioanat
post Mar 15 2007, 11:57 AM
Post #3021

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 314

QUOTE(atia @ Mar 15 2007, 12:16 PM) *
buna.a mai folosit cineva la roche-posay.eu am achizitionat acum cateva saptamani 3 produse si sunt super.am tenul mixt ,sensibil, cu inperfectiuni si am folosit avene, bioderma,vichy dar nici unul nu a avut efect ca effaclar k de la LRP.pe ambalaj scrie ca in 5 zile se vad rezultatele, si chiar a avut efect.dupa 8 ani de tratamente inutile in sfarsit ceva bun.din pacate produsele se gasesc foarte greu.in timisoara am gasit doar la doua farmaci,si sunt putine produse.apartin grupului loreal si totusi este o mare diferenta intre LRP si vichy.am folosit normaderm iar efectul a fost 0.nici cu avene nu am reusit mare lucru, cea mai ok este clean ac, iar de la bioderma sebium akn a fost chiar foarte bun dar prea agresiv.si daca tot vine caldura ,voi ce recomandati pentru protectie solara?am avene emulsie spf 20, dar imi provoaca surprize, si photoderm akn 30.

atia despre ce produse este vb?eu vreau sa-mi iau de la ei,dar nu stiu exact ce.Astept sa-mi vina din tara retinul si intre timp am gasit si SensibioH2O la o farmacie pe net.Doar ca eu nu l-am avut pe asta ci SEBIUM MOUSSANT
Go to the top of the page

+Quote Post
atia
post Mar 15 2007, 12:07 PM
Post #3022

Contaminat
*

Member No.: 1,344

QUOTE(ioanat @ Mar 15 2007, 11:57 AM) *
atia despre ce produse este vb?eu vreau sa-mi iau de la ei,dar nu stiu exact ce.Astept sa-mi vina din tara retinul si intre timp am gasit si SensibioH2O la o farmacie pe net.Doar ca eu nu l-am avut pe asta ci SEBIUM MOUSSANT

la roche-posay este la fel ca avene sau vichy.produse dermatocosmetice pe baza de apa termala.nu are legatura cu bioderma.pentru tenul gras exista gama effaclar.pentru mai multe informati www.laroche-posay.com.prin luna ianuarie au aparut si in romania. sebium si sensibio sunt de la bioderma.pentru mine a facut minuni effaclar k ,dar il folosesc de putin timp si nu stiu ce efect are pe termen lung.

+Quote Post
ioanat
post Mar 15 2007, 12:45 PM
Post #3023

Tratabil
**

QUOTE(atia @ Mar 15 2007, 01:07 PM) *
la roche-posay este la fel ca avene sau vichy.produse dermatocosmetice pe baza de apa termala.nu are legatura cu bioderma.pentru tenul gras exista gama effaclar.pentru mai multe informati www.laroche-posay.com.prin luna ianuarie au aparut si in romania. sebium si sensibio sunt de la bioderma.pentru mine a facut minuni effaclar k ,dar il folosesc de putin timp si nu stiu ce efect are pe termen lung.

ma refeream la ce produse ti-ai luat de la ei,nu ce reprezinta,fiinca stiu cine sunt.De Bioderma spuneam,fiinca fetele imi spusesera de Sensibio de la Bioderma,iar eu folosisem Sebioum.
In mom de fata caut sa-mi iau o crema sa-mi redresez putin fata,care in zona pometiolr e rosie de la pusticulele astea pacastoase care nu se transforma in cosuri ci doar raman niste unflaturi rosii si maronie de la petele ramase de pe urma asa ziselor cosuri.La fel si zona gatului unde am monstruleti rosii.
In farmacii aici nu gasesc Bioderma, dar LRP gasesc la greu,dar nu stiam ce sa iau,de aceea te-am intrebat ce produse ti-ai luat de la ei.

+Quote Post
Ciresica
post Mar 15 2007, 01:03 PM
Post #3024

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

kitten, eu ptr zi am o crema matifianta de la avene... pe ea scrie ca are si factor de protectie, dar nu scrie cat... nush, eu sunt multumita de hyseaca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dimineata am fata mult mai clara si orice roseata trece (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
katy87
post Mar 15 2007, 01:17 PM
Post #3025

Incurabil

From: galati
Member No.: 1,242

(IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) multumesc atia pt raspuns.zilele astea ma duc sa o caut si eu.:* (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
atia
post Mar 15 2007, 01:18 PM
Post #3026

Contaminat
*

Member No.: 1,344

QUOTE(ioanat @ Mar 15 2007, 12:45 PM) *
ma refeream la ce produse ti-ai luat de la ei,nu ce reprezinta,fiinca stiu cine sunt.De Bioderma spuneam,fiinca fetele imi spusesera de Sensibio de la Bioderma,iar eu folosisem Sebioum.
In mom de fata caut sa-mi iau o crema sa-mi redresez putin fata,care in zona pometiolr e rosie de la pusticulele astea pacastoase care nu se transforma in cosuri ci doar raman niste unflaturi rosii si maronie de la petele ramase de pe urma asa ziselor cosuri.La fel si zona gatului unde am monstruleti rosii.
In farmacii aici nu gasesc Bioderma, dar LRP gasesc la greu,dar nu stiam ce sa iau,de aceea te-am intrebat ce produse ti-ai luat de la ei.

produsul se numeste effaclar k.din aceasta gama mai este si effaclar a.i. care se aplica doar pe zonele cu probleme.

+Quote Post
ioanat
post Mar 15 2007, 01:21 PM
Post #3027

Tratabil
**

QUOTE(atia @ Mar 15 2007, 02:18 PM) *
produsul se numeste effaclar k.din aceasta gama mai este si effaclar a.i. care se aplica doar pe zonele cu probleme.

asa, merci, il trec pe lista sotului meu ca tb sa se duca la farmacie

+Quote Post
Bebelusa
post Mar 15 2007, 01:24 PM
Post #3028

Contaminat
*

Member No.: 1,220

QUOTE(ciresica_dulce @ Mar 15 2007, 01:03 PM) *
kitten, eu ptr zi am o crema matifianta de la avene... pe ea scrie ca are si factor de protectie, dar nu scrie cat... nush, eu sunt multumita de hyseaca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dimineata am fata mult mai clara si orice roseata trece (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

voi de care hyseac vorbiti..crema activa, crema matifianta..gel..sau lotiune?.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Mar 15 2007, 01:35 PM
Post #3029

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

crema activa cu AHA in tub verde... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bebelusa
post Mar 15 2007, 01:58 PM
Post #3030

Contaminat
*

Member No.: 1,220

QUOTE(ciresica_dulce @ Mar 15 2007, 01:35 PM) *
crema activa cu AHA in tub verde... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ms (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

471 Pages V  « < 301 302 303 304 305 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th June 2025 - 03:01 PM