IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 302 303 304 305 306 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
Ciresica
post Mar 15 2007, 02:29 PM
Post #3031

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

pentru putin. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
michellemary
post Mar 16 2007, 03:35 PM
Post #3032

Dependent

Group: Membru
Member No.: 296

Am citit pe net si se pare ca o substanta foarte buna pentru umplerea gaurelelor lasate de monstrii este matridex. Puteti cauta pe google. Ma voi interesa la dna Leventer si in aprilie as vrea sa imi fac interventia de umplere a vreo 6-7 gauri. Sper doar sa nu ma duca la faliment.

+Quote Post
ioanat
post Mar 16 2007, 04:11 PM
Post #3033

Tratabil
**

Member No.: 314

QUOTE(atia @ Mar 15 2007, 02:18 PM) *
produsul se numeste effaclar k.din aceasta gama mai este si effaclar a.i. care se aplica doar pe zonele cu probleme.

I-am dat lista sotului si mi le-a luat azi,asa ca am sa incep sa vad ce efect au.Farmacista a spus ca-s bune, isi fac efectul.Ii mai trecusem pe lista si Airol de la Roche si au zis ca se da doar pe reteta,dar binw macar ca le-am luat pe cele 2.

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 16 2007, 04:24 PM
Post #3034

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

michelle citeste aici topbeautycare.com/matridex_t317.html si plz sa-mi zici si mie cat a costat umplerea

bafta ioanat, sa ne spui cum merge

+Quote Post
Alma
post Mar 16 2007, 09:07 PM
Post #3035

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: everywhere
Member No.: 201

fetelor, vaselina e comodogena? sunt in cautare de o crema hidratanta , am avut Clear AC si mie nu imi face bine si acum am gasit o crema de galbenele care e f. hidratanta si contine:vaselina, extract de galbenele, biocaroten, lanolina......o fi comodogena?
pupici

+Quote Post
Kitten
post Mar 16 2007, 10:22 PM
Post #3036

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

si mie mi-a fost frica de vaselina, dar am folosit unguentul de galbenele si a fost safe.... ce e drept, nu am folosit mai mult de doua zile. si din cate stiu eu nu este chiar hidratanta.... e mai mult emolienta.

+Quote Post
Cindy
post Mar 16 2007, 10:40 PM
Post #3037

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

alma, depinde de lanolina..lanolina poate fi comedogena sau nu..oricum, eu nu prea am curaj sa pun asa ceva pe fata..iar daca ai tenul gras, nu e indicat sa folosesti o crema grasa..

+Quote Post
Alma
post Mar 17 2007, 07:24 AM
Post #3038

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: everywhere
Member No.: 201

Nu am ten gras, dar nici foarte uscat, are uneori momente cand il simt uscat, dar foarte rar. de exemplu eu pot sa folosesc fond de ten si fara crema inainte si arata bine...am folosit si eu cateva zile crema aia de galbenele, dar parca mi-e teama sa o mai folosesc. ce e ciudat ca mie de la clear ac mi-au iesit niste bubite mici, ati mai incercat vreo crema care sa fie faina? Tipul meu de acnee e ciudat. imi ies asa niste cosulete mici parca cu apa inauntru, care nu sunt foarte evidente, dar mereu sunt cu unghiile pe ele si le fac mai mari. mai degraba arata ca o iritatie si e numai pe frunte...nu stiu ce sa folosesc pt asa ceva...

+Quote Post
MissM
post Mar 17 2007, 11:42 AM
Post #3039

Contaminat
*

From: Constanta
Member No.: 851

Geoo n-ai aratat niciodata ca un monstru!! Oricum am vazut pozele tale si asa cum ti s-a mai spus esti superba. O crema care actioneaza asupra puncteler negre si a celor albe este Diacneal de la Avene, este vreo 46.5 ron, dar nu stiu nmk altceva despre ea. Mi-a fost recomandata de dermatoloaga ultima data cand am fost la control si inca nu am apucat sa ma dau cu ea ptr ca nu am terminat-o pe cealalta. Nu stiu daca ai mai folosit-o, dar ca si tine m-am plans la doctora ca mi-au aparut puncte de cand ma dau cu crema ptr ten gras de la Ivatherm. Eu ca sa mai scap de punctele astea nesuferite m-am frecat pe fata cu tarate si mi-am facut o masca cu argila dupa care mi-am aplicat crema ptr ten gras cu tendinta acneica si m-am bagat la somn, a doua zi fata mea arata mai bine. Pupici.

+Quote Post
geoo
post Mar 17 2007, 04:22 PM
Post #3040

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

multzam fain, miss, dar poza aia era facuta spre sfarsit....cand deja incepeam sa ma simt chiar mandra de mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ....iti dai seama prin ce a trebuit sa trec ca sa ma simt extraordinar cand aveam o goaza de semne.....
Eu am mai scapat de punctele alea nenorocite....si chiar de semne...masca cu carbon si crema matifianta cu antioxidanti de la paula sunt super....completeaza de minune lotiunea BHA!!
Deja rezultatul se cunoaste si in nr. flirturilor pe zi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Eu sunt extrem de incantata! Nu mai folosesc nimic in afara de gama Paula si lotiunea H2O!!! Le iubesc!

+Quote Post

471 Pages V  « < 302 303 304 305 306 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th June 2025 - 05:32 PM