![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 181 Joined: 8-April 06 Member No.: 296 ![]() |
Offff, am iesit astazi la ora 12 o ora pana la scoala sa imi achit taxa pt diploma si nu m-am dat cu crema fotoprotectoare si sunt rosie acum. Sper sa nu ramana pete....Nici nu vreau sa ma gandesc ce voi pati la vara. In mod sigur o sa imi micsoreze doza de roaccutane la una pe zi.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 27-April 06 Member No.: 314 ![]() |
Eu am doar effaclar k , il aplic dimineata si seare.In Romania nu se gasesc toate produsele LRP.Pe net am vazut ca se foloseste dimineata si seara pe zonele cu probleme. www.laroche-posay.com M-am uitat pe seit si m-am dumirit, merci.Pe pliantele mele spunea ca se fol zi de zi dar nu cand.Oricum a´m sa folosesc dimineata Effaclar K,iar seara AI,fiinca momentan zona este destul de intinsa cu semne si nu as putea sa ma dau ziua cu amandoua. Acum am din esantioane si cred ca-mi ajung inca vreo sapt,dar am sa merg cand le termin sa-mi iau si produsele de curatat |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
bebe, si eu folosesc hyseac, dar nu ma mai dau cu skinoren. dar eu cred ca daca ai un ten rezistent poti sa le dai pe amandoua. in fond si la urma urmei e vorba de acizi in ambele creme... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) dar repet, daca ai un ten rezistent. daca esti sensibila nu stiu... eu ma dadeam inainte cu retin peste skinoren si nu pateam nimic si retinul este mai agresiv decat hyseac (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 37 Joined: 19-February 07 Member No.: 1,220 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mercic...o sa incerc ..ce mama ma'sii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
tu stii mai bine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 27-April 06 Member No.: 314 ![]() |
fetele, incep usor , usor sa observ o inbunatatire a fetei.Deja dupa 4 zile unflaturile de pe gat s-au retras, sunt mai mult niste semne.Se mai simt inca la mana,dar nu mai sunt dureroase.Acum uitandu-ma in oglinda am observat ca dandu-ma doar cu Effaclar AI fata se cojeste,deci tb sa aplic si K dupa o perioada,mai ales daca ies afara.
O alta chestie care am obs e ca imi mai apar cosulete,dar nu mai sunt sub piele,ci iese impuritatea la suprafata.Sunt multumita de produse, abia astept sa vad rezultatul dupa o luna. Atia, mercic ca ai spus de produse. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 19 Joined: 14-March 07 Member No.: 1,344 ![]() |
ma bucur ca iti plac produsele. dupa o luna ne scriem rezultatele.eu mai am putin pana atunci dar sunt multumita.s-au diminuat pori de pe nas, iar pielea nu mai este asa grasa.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 181 Joined: 8-April 06 Member No.: 296 ![]() |
Am mai cautat pe net solutii de umplere a craterelor si am ajuns la concluzia ca mai bine aleg o varianta permanenta. Am vazut ca bio alcamid s-ar preta f bine si pt umplerea cicatricilor fiind recomandat pt umplerea ridurilor adanci. Oricat ar costa ma pun sa strang bani la greu numai sa pot scapa de aceste gauri care mi-au distrus personalitatea. Am devenit o femeie complexata si as face orice sa scap de ele. Din persoana vesela dinainte am devenit o mohorata. Luni ma duc la control si o sa discut cu dna doctor despre acest lucru.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Michelle, dar un peeling cu fenol nu crezi ca te ar ajuta? Si nici nu cred ca e asa costisitor.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
io, still good, ma lupt inca cu punctele alea....dar cred ca incep sa castig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Se termina H2O-ul, dar nici nu ma gandesc sa nu-l cumpar din nou (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si de cand cu ungiile asea noi, nu ma mai scobesc atat de tare pe fata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) pup |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th June 2025 - 07:39 AM |
|