IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 308 309 310 311 312 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
MonicutzaB
post Mar 23 2007, 09:55 AM
Post #3091

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

maria, stai linistita, NU are cum sa-ti apara puncte negre de la apa termala. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

apropo de LRP, mi-am luat si eu Effaclar K (ma dau doar seara) si Toleriane pt ten mixt. mi se par f ok. sa mai vedem dupa ceva timp. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
michellemary
post Mar 23 2007, 10:06 AM
Post #3092

Dependent

Group: Membru
Member No.: 296

Da asa e, sweet. Am avut probleme cu crema glycon. Dar nu vreau exfoliantul cat sunt in tratament cu roacccutane 2 cps/zi, pentru ca deja pielea mea s-a schimbat total. Nu mai luceste, nu mai este grasa, are nevoie de hidratare mult mai mult ca inainte. Si observ ca putin se exfoliaza si singura. Ma gandesc ca pe perioada verii o sa imi recomande doar o capsula de roaccutane si atunci voi avea nevoie de un exfoliant. Macar o data la doua zile. Am sa incerc cu exfoliantul de la Roc atunci, mi-e mai la indemana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Mersi fetele.

+Quote Post
Ciresica
post Mar 23 2007, 11:27 AM
Post #3093

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

sweet, pls spune-mi si mie de ce lotiune exfolianta e vb? ma refer la cea de la Roc cu BHA. chiar vreau si eu ceva cu BHA. deocamdata sunt tot cu Hyseac-ul meu si e super ok, dar parca vreau ceva si mai puternic. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 23 2007, 02:04 PM
Post #3094

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Merci Monicutza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , spune-mi te rog si de cate ori tr sa ma dau cu ea.. dimineata si seara? Sau exista un maxim de dati?

+Quote Post
MonicutzaB
post Mar 23 2007, 02:11 PM
Post #3095

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

nu exista nr maxim sau optim dar din experienta mea e preferabil sa te dai inainte de crema hidratanta (pt ca astfel crema intra mai bine in piele), sa te dai dupa ce te machiezi (pt ca fixeaza machiajul) si oricand simti nevoia de improspatare a machiajului sau doar a fetei.

+Quote Post
geoo
post Mar 23 2007, 04:20 PM
Post #3096

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

mi-am luat si vitamina A, E, si C! din cate am vazut vit. A e destul de periculoasa in caz de abuz, asa ca m-am hotarat sa iau doar o pastiluta pe zi! A urmat cineva vre-o cura de Vit A, sau E?! Cum luati si pt cat timp?

+Quote Post
roxanica
post Mar 23 2007, 04:35 PM
Post #3097

Musafir

yupi..am gasit si eu sebium h2o (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) abia astept sa ma dau cu el

+Quote Post
michellemary
post Mar 23 2007, 05:28 PM
Post #3098

Dependent

Group: Membru
Member No.: 296

QUOTE(geoo @ Mar 23 2007, 04:20 PM) *
mi-am luat si vitamina A, E, si C! din cate am vazut vit. A e destul de periculoasa in caz de abuz, asa ca m-am hotarat sa iau doar o pastiluta pe zi! A urmat cineva vre-o cura de Vit A, sau E?! Cum luati si pt cat timp?

Mare, dar mare grija cu vitaminele A si E. Mama a luat un an de zile (tratament endocrin) si a aflat acum in urma unui test de osteoporoza, ca tratamentul cu aceste 2 vitamine macina oasele. Mai bine sa fii safe intreaba totusi medicul tau de familie. Sa iei si calciu in paralel.

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 23 2007, 05:37 PM
Post #3099

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Eu am luat vitamina E sau mai bine zis am incercat pt ca mi-a dat niste dureri de stomac ingrozitoare si am renuntat... sa o iei dupa masa de pranz.. iar vit A a luat bunica mea pt plamani toata viata, avea un ten extraordinar dar intr-adevar avea probleme cu oasele.. acum nu stiu exact daca de la asta, eram prea mica sa ma preocupe

+Quote Post
geoo
post Mar 23 2007, 06:47 PM
Post #3100

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Multumesc fetele, am sa am grija, si cred ca o sa iau si calciu, pt ca si asa stau prost la capitolul asta!!!
Se pare ca eu cu stomacul stau ok, am citit reactia asta la adverse, dar la mine nu se manifesta!
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nashpa faza cu oasele.....

+Quote Post

471 Pages V  « < 308 309 310 311 312 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th June 2025 - 11:31 PM