![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
elle_ni, vezi tu, nu prea-s convinsa de chestia asta...o luna intreaga am baut cantitati mari de ceai verde ( care e considerat unul din cele mai purificante plante ) si fara nici un rezultat..poate doar faptul ca ma duceam la baie din 10 in 10 min :D....acum, de o saptama ii dau cu ceai de soc si tot mi-au iesit doua puncte pe fatza...la mine incep ca doua puncte si apoi evolueaza in ditamai petele...in ce priveste alimentatia, nu mananc deloc prajeli sau grasimi....in schimb, fructele nu lipsesc niciodata...igiena, nu mai spun, sunt paranoica...o fi gandirea de vina ::)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uneori da ,e asa cum zice elle_ni si acneea e doar un strigat de ajutor al organismului , dar asta doar in cazul in care sa zicem pana la 20 de ani nu ai avut probleme si incep sa iti apara asa dintr-o data , fara nici un alt motiv evident.
Oricum , curele de dezintoxicare sunt foarte indicate o data la 3-4 luni , rau cu siguranta nu fac ci doar bine insa nu garanteaza nici o rezolvare a problemelor. In majoritatea cazurilor , acneea apare pe fondul unei dereglari hormonale asa ca parerea mea e ca la capitolul asta trebuie facute investigatii si taiat raul de la radacina. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
nu stiu daca manacarea are asa mare legatura cu acneea... ??? eu am avut o perioada acum un an (care m-a tinut vreo cateva luni bune) in care nu mancam nimic prajit, fara dulciuri (nici grisine daca la componente era si zaharul :o ), fara mezeluri, nu beam decat apa, ceai neindulcit sau lapte, mancam fainoase putine si bagam cat mai multe fructe, legume si vitamine. si toata treaba asta nu m-a scapat de acnee... ma simteam mai bine, dar cosuri tot aveam. :(
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
tocmai am citit pe site-ul bioderma ca cea mai potrivita gama pentru piele sensibila si nabadaioasa este crealine...a folosit cineva? ma gandesc sa o iau imediat ce termin hydrabisul si ictyane-ul pe care le am acum...si, totodata, vreau s aincerc ivatherm, o crema antirid de la ei...daca stiti ceva, poate ma ajutati :)
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
am intrat zilele acestea intr-o farmacie si am vazut un gel de curatare de la bioderma pentru ten mixt si gras, din acela cu pompita. Cine stie mai multe despre el? As vrea sa-mi cumpar si eu unul pentru ca simt ca sebium H2O nu face fata singurel :P
:-* :-* |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Kale, Crealine este numele frantuzesc al gamei Sensibio, care este intr-adevar buna. Mi se pare ca peste hotarele Frantei produsele continua sa se numeasca Sensibio. Cred... :D
Tits, cum de zici ca nu face fata Sebiumul? Oricum, eu ma feresc de geluri de spalat fata, fiindca dauneaza pielii, a la longue. |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Nu face Delphule, desi il utilizez si seara si dimineata. Si dupa cum bine stii :trozneala: altceva nu mai folosim :fluierat:
Deci in the long run mai bine nu... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
eu sunt mandra de mine ca am reusit sa ma las de gelurile de curatare de vreo luna si jumate, ca eram dependenta. :D
insa tot mi se ingrasa fata... nu am rezultatele sperate. ??? |
|
|
![]()
|
|
Ciresico si ce folosesti acum?
|
|
|
![]()
|
|
sebium h2o :D tot de la fete am auzit de el, ca erau nebune dupa bioderma pe eva. l-am incercat si imi place. dar cu secretia de sebum cred ca nu am ce sa fac... nu o sa scap niciodata. :-
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th June 2025 - 02:23 PM |
|