![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
eu sunt foarte fericita in continuare cu hyseacul. ieri m-am benoclat in oglinda sa mai kilaresc si eu cate ceva puncte negre, dar nu am ce (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) am gauri o tona, si mi-a iesit un cos in barbie (l-am rezolvat cu zineryt), dar se vede cu ochiul liber ca porii sunt curati, fata e alba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
cire, de ce vrei sa schimbi hyseacul? te-ai plicti de el, sau vrei ceva mai puternic? eu ma gandeam sa incerc mai intai ceva care sa aiba si aha si bha (cu o concentratie mai mica de bha daca e posibil),sa vad ce se intampla, si apoi sa incerc si eu ceva cu bha (eventual purif-ac) in speranta ca are vreun efect asupra gaurilor, cu toate ca nu cred. in orice caz, cred ca o sa folosesc fooaaarte mult timp de acum inainte hyseac, pentru ca e super! in alta ordine de idei, am vazut ca au si astia de la oriflame acum tratament cu aha (e vreo 250.000), dar nu prea as avea incredere (pe el scrie ca are si vitamina C si efect de depigmentare). a incercat cineva? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
kitten, vreau ceva miraculos (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hyseac e bun, dar nu e miraculos (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
nu mai stiu nici eu, deja nu mai am rabdare sa incerc un tratament pana la capat... incerc sa-mi bag texte singura ca sunt mai bine decat acum cativa ani, ca sunt frumoasa oricum... dar chestia e ca ma frustreaza teribil fatza asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ba un cos mai mare, ba luciu, ba puncte negre, ba cosulete pe langa gura... ma dispera. si rau e si ca prietenul meu e perfectionist si mi-a sugerat deja sa ma duc la cosmetica sau sa fac ceva... de parca nu as face deja. in fine. sweet, de la purif-ac folosesti lotiunea de curatat, crema tratament?? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
ce aiurea ciresica, sa iti zica prietenul tau asa....el ar trebui sa te incurajeze si sa te sustina, sa iti spuna ca pt el esti cea mai frumoasa...asa face cineva care iubeste. mai ales ca tu nu esti nici neglijenta...urat
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
mai, stiu ca ma iube (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) dar are el un talent sa scoata in evidenta una alta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) oricum, i-am zis ca ma deranjeaza subiectul si a inteles...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
fetelor eu sunt super happy.am trecut de faza cu probleme ale lunii si nici macr un cosulet.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am pe frunte un mic semn rosu de la un punct negru pe care l am atacat dar in rest sunt bine, la mine a mers super combinatia zineryt+skinoren. desi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ca am folosit cam mult skinoren pentru ca dupa 2 saptamani jumatate eu mai am foarte putin (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) este adevarat ca l am folosit de 3 ori pe zi si nu de 2 ori cum spune in prospect dar nu am avut ce face altfel,pentru ca am vrut sa nu il combin cu altceva. oricum...sunt fooooarte multumita de rezultate.sincer nu ma asteptam |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
cire, eu zic sa nu te impacientezi si tu asa.... si eu am momente cand ma apuca depresia si imi vine sa ma dau cu toate cremele odata, sa fac asa un strat de vreo 10 cm si sa ma inchid in casa sa dorm (in speranta ca atunci cand ma voi trezi pielea mea va redeveni cea de acum 2 ani) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar stii ca nu exista nimic miraculos. asta e, nu-ti pierde rabdarea doar pentru ca ti-a spus asta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) gandeste-te ca eu stau cu prietenul 24 din 24 si nu a dat bir cu fugitii nici cand am trecut prin tratamentul cu retin. dar mi-a sugerat si el atunci sa schimb dermatolgul, ca s-a speriat un pic, dar stiu ca n-a zis-o cu rautate, el se gandea sa nu cumva sa fie tratamentul gresit, imi voia binele....
|
|
|
![]() ![]()
|
|
dap, stiu... dar suna bine, nu? sa ne dam cu 10 creme, sa dormim vreo saptamana si sa ne trezim cu tenul perfect (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
am fost la sensiblu si nu am vazut pe nici un produs purif-ac sa scrie BHA (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
ciresica, BHA este acidul salicilic. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
cire, mi-am mai adus aminte ceva... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) eu pentru orice cosulet din zona gurii si a barbiei dau vina pe el... hehehe... "iar nu te-ai ras??? uite ce mi-ai facut!!!!! tu si barba ta......" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) poti sa incerci (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
kitten, ma bucur pt tine ca ai gasit pe cineva care te iubeste si te accepta oricum.. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) eu sunt foarte complexata, desi tenul meu nu arata chiar asa rau si nu suport sa stau in prezenta cuiva nemachiata, cu atat mai putin in fata prietenului. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) de multe ori baietii ma intrebau de ce nu ma uit in ochii lor.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th June 2025 - 05:51 AM |
|