![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica |
![]()
|
Musafir ![]() |
fetelor mi-ai sebium h2o si m-am dat seara cu el..si dimineatza mi see lua pielea:-s a avut cineva reactia asta la el?
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 68 Joined: 15-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,347 ![]() |
Buna fetelor! Sunt cu moralul la pamant, nu ma mai suport cu fata asta ingrozitoare rosie si plina de bube! Sunt si insarcinata si nu pot sa ma dau nici cu orice crema, ma dau seara cu cutaden. Ma credeti ca nu pot sa stau nemachiata, stau acasa si tot ma machiez, pt psihicul meu. Am zis ca dupa ce o sa nasc si termin de alaptat incep imediat cu roacuttane, dar mai am fff mult de asteptat pana sa incep cu el. Chiar daca este un medicament mai periculos, eu tot o sa-l iau, nu ma mai suport in halul asta. In loc sa fiu linistita, sa-mi vad de sarcina, eu ma stresez ingrozitor cand ma vad cu fata asta. De obicei se spune ca sarcina face tenul frumos, curat, la mine a fost invers, s-a agravat rau de tot, imi vine sa urlu. Inainte de a ramane insarcinata foloseam zineryt, chiar imi facea bine, dar s-a obisnuit tenul cu el si nu-si mai face efectul. Am incercat toate cremele din farmacii, Keracnyl, Avene, Bioderma, Vichy, masti argile, tratamente naturiste, dar nimic. De ce oare chiar nimic nu ma ajuta! Am intrat pe acest forum, am vazut ca multe din voi aveti cat de cat rezultate, dar eu inca nu am gasit ceva sa ma ajute. Doar acest roacuttane este ultima mea sansa!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
aha, sweet, am inteles (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
kitten, o sa dau vina pe el (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) poate nu o sa ma mai pupe deloc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 21 Joined: 27-March 07 From: iasi Member No.: 1,402 ![]() |
fetelor nu stiu daca am postat unde trebuie, dar ma numar si eu printre cele care au pb mari cu tenul.va citesc de ffff mult timp dar nu am avut curajul sa ma inregistrez pana acu.tot de la voi am aplicat metoda cu zyneritul care merge pt mine, dar acum cosurile nu mai sunt mari si rosii, ci sunt ca niste umflaturi care se vad urat de aproape.adevarul e ca poate si eu astept miracole, desi nu ma dau cu zinerit decat de 4 saptamani.
vioam sa imi recomandati voi o crema hidratanta care a nu fie comedogenica si care sa hidrateze bine, sa nu mai am "scamitze" .eu am folosit pana acum o rema hidratanta non-comedogenica de la Olay, pb e ca e luata din State si aici nu am gasit asa ceva.am incercat si crema de la bioten cu miere si spirulina, dar cred ca e comedogenica pentru mine. sunt foarte afectata de fata mea, ma uitam aseara pe niste poze din discotea si sunt cea mai urata dintre toate prietenele mele, le-am rugat sa stearga toate pozele in care apar.ca sa nu mai vb de prietenul meu, care ma tot intreaba de la ce mi se fac cosuri...ca atuncicand m-a intalnit el parca nu aveam chiar asa. am ajuns la o disperare de nedescriis... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
dana, sa stii ca in sarcina mai dese sunt cazurile in care starea tenului se inrautateste (din cauze hormonale) decat invers asa ca nu dispera, nu esti o exceptie (desi stiu ca asta nu e o mare consolare). (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) din pacate asa e cum zici tu: in starea ta nu poti sa folosesti tratamente foarte agresive. parerea mea e sa urmezi o rutina stricta de demachiere+hidratare (Sebium H20/Bioderma + Clean AC/Avene e o combinatie care functioneaza bine in multe cazuri pe care le cunosc) chiar daca ai impresia ca nu iti foloseste. dupa ce verifici cu dr. tau lista de ingrediente eu zic ca ai putea incerca si Effaclar K de la La Roche Posay ca si tratament (eu il folosesc de cateva zile si mi se pare ca da rezultate). un al doilea sfat ar fi sa ai grija un pic la alimentatie iar ultimul (dar cel mai important) ar fi sa incerci sa te linistesti pentru ca stresul este o cauza majora a acneei (stiu ca e un cerc vicios dar incearca usor, usor).
alexuta, referitor la intrebarea ta legata de crema hidratanta o sa-ti dau 3 exemple de produse de care eu am fost foarte multumita, in ordinea preferintelor mele: 1) Clean AC/Avene; 2) Toleriane/La Roche Posay 3) Sebium Cream/Bioderma. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 21 Joined: 27-March 07 From: iasi Member No.: 1,402 ![]() |
multumesc monicutza pentru raspuns.am vazut mai multe fete care laudau clean ac si o sa imi iau si eu chiar zilele astea.
sper sa mearga si la mine... ma ajuta mult sa stiu ca pot sa vb ci oamnei care trec prin ce trec si eu, va multumesc fetelor (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
iti tin pumnii! sper sa-ti mearga. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 68 Joined: 15-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,347 ![]() |
Multumesc monicutza pt incurajari si pt sfaturi. Am folosit si aceasta crema Clean AC dar tenul meu a luat-o razna, parca nu mai reactioneaza la nimic. Il urasc! Mai mi-a zis cineva, eu nu am incercat, despre o crema Glycon, care ar face minuni in acnee! Nu stiu daca sa o incerc si pe asta! Voi ati auzit de ea? La mine este ceva hormonal, pt ca am folosit si augumentin pentru o infectie, deci daca era vreun stafilococ reactiona la acest antibiotic puternic. Doamne, cate persoane sunt in situatia mea, unele trec mai usor peste asta, altele, nu! Eu mereu am fost obsedata din cauza fetei si am suferit! Va pup!
|
|
|
![]()
|
|
dana, nu stiu daca asta o sa te ajute prea mult, da am auzit ca ar fi bun sa inghiti cate un bob de drojdie de bere in fiecare zi si sa iti faci masti cu drojdie de bere.nu am incercat decat putin acest tratament pentru ca eu stau la camin si e cam incomod, dar cand merg acasa mereu imi fac masti cu drojdie si tenul meu e un pic mai fin apoi.
ai sa vezi ca o sa fie bine si ai sa nasti un bebe sanatos si frumos si apoi o sa poti folosi si produse mai agresive, ca sa iti treaca mai repede.te pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 19 Joined: 14-March 07 Member No.: 1,344 ![]() |
buna.si eu reactionez ciudat la produsele care in mod normal ar trebui sa-mi faca bine ,dar cred ca ar trebui sa nu intrerupi tratamentul cateva zile.rezultatele nu apar asa de repede.de glycon am auzit si dar nu ma tenteaza.prefer sa cumpar din farmacie si sa stiu despre ce este vorba .eu am aceste probleme de vreo 8 ani si nici acum nu am gasit ceva eficient si pe termen lung.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th June 2025 - 06:21 AM |
|