![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 27-April 06 Member No.: 314 ![]() |
Fetele, am si eu o intrebare, in tara Clean Ac se da pe baza de retata?
Cand am trimis sotul sa-mi ia produsele de la La Roche Posay, avea pe listuta si Clean AC si Skinorenul,dar i-a spus farmacista ca acestea 2 se dau doar cu retata de la dr. Acum merg pe Effaclar de la LRP, nu vreau sa ma enuziasmez prea repede,dar vad ca.si face treaba. Mai am in zona gat-maxilar,cateva cosulete,dar parca se duc si el. In paralel mai iau Zink cu Vit.C si Vitamina E(asta in fine o iau in alt scop,dar vad ca mai sunt fete care o iau pt ten) Sper sa inceapa si fata mea sa-si revina,ca am suferit destul pe tema asta.Macar cu tenul sa nu mai am pb acum, ca in mom de fata am reincepu sa ma lupt cu kg. Cred ca tb sa dau o fuga si la subiectul cu diete (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) oricum (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) fiinca am gasit multe sfaturi pe aici. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
ioana, nu am mai auzit pana acum sa se dea Clean AC pe reteta. eu am cumparat din diverse farmacii fara probleme. si pana la urma e aiurea pt ca nci macar nu e un tratament, e doar o crema calmanta-hidratanta, cum exista si la LRP pt care inteleg ca nu i-a cerut reteta. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) poate a fost o neintelegere. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
cireaso, ca mi-am amintit de BHA-ul tau (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , vezi ca si Effaclar K are 1,5% BHA. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 19 Joined: 14-March 07 Member No.: 1,344 ![]() |
salutare la toata lumea.cum va mai merg tratamentele.eu am mai facut astazi o incercare cu toleriane si din pacate acelasi rezultat.mi-am cumparat crema pt piele intoleranta de la avene si sper sa o folosesc deseara.o farmacista mi-a recomandat cicaflate de la avene.ati folosit cumva ,stiti ce efecte are?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
voila atia:
Fiche produit : Cicalfate (Avène) Marque : Avène Présentation : Tube Texture : Crème Type de peau : Toutes Hydratant : Oui Sans parfum : Oui Prix indicatif : 6.6 € Contenance : 40 ml Prix au kg/litre : 165 €/l Descriptif : Pour la première fois en dermo-cosmétologie, retrouvez en un seul soin, Cicalfate, un pouvoir Réparateur et une action Antibactérienne : Cicalfate contient des sels de cuivre et de zinc connus pour leurs propriétés antibactériennes, associés à un agent spécifique, le sucralfate, qui apaise et active le processus de réparation cutanée. L'Eau Thermale d'Avène apporte à cette crème des vertus adoucissantes et anti-irritantes. Ces propriétés font de Cicalfate un produit de soin réparateur et antibactérien en cas d'irritations cutanées ainsi que pour certaines suites opératoires de petite chirurgie. Cicalfate présente de remarquables qualités cosmétiques avec une grande facilité d'étalement. Sans parfum, ni conservateur, il est très bien toléré et est adapté aux peaux sensibles du nourrisson, de l'enfant et de l'adulte. Indications: Recommandée : Dans les phénomènes irritatifs cutanés (dartres, gerçures, rougeurs du siège...); Après petite chirurgie dermatologique (électro-coagulation, laser, ablation de naevus, de verrue, ...). Formule : Eau thermale d'avène (45%) aux propriétés apaisantes et anti-irritantes, cette crème calme les manifestations irritatives cutanées. L'association sulfate de cuivre et sulfate de zinc, à des concentrations fortement synergiques et largement expérimentées lui confère son pouvoir antibactérien. l'adjonction d'un actif original et exclusif, le sucralfate micronisé, permet à la fois d'apaiser les épidermes fragilisés et d'activer la régénérescence tissulaire. Avene aqua,caprylic/capric triglyceride, paraffinum liquidum,glycerin,hydrogenated vegetable oil,zinc oxide,propylene glycol,polyglyceryl-2 sesquiisostearate,peg-22/dodecyl glycol copolymer,aluminium sucrose octasulfate,aluminium stearate,cera alba,copper sulfate,magnesium stearate,magnesium sulfate,cera microcristallina,zinc sulfate. daca vrei pareri despre ea de la utilizatori mergi pe beaute-test.com |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 19 Joined: 14-March 07 Member No.: 1,344 ![]() |
multumesc
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 9-February 06 From: everywhere Member No.: 201 ![]() |
Mie nu mi-a facut bine clean AC, ldar am auzit pareri bune despre el. Eu acum folosesc Hyseac si il iubesc. nu mi-a mai iesit nici un cos de o saptamana, iar cele vechi s-au uscat foarte repede.si in plus imi lasa tenul fin. Pentru hidratare folosesc lipobase repair, dar numai noaptea pt ca e grasa. o data pe saptamana folosesc de la Estee Lauder Idealist micro D , well toate astea pot sa spun ca au avut efect.
va pup |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
kitten, ma bucur pt tine ca ai gasit pe cineva care te iubeste si te accepta oricum.. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) eu sunt foarte complexata, desi tenul meu nu arata chiar asa rau si nu suport sa stau in prezenta cuiva nemachiata, cu atat mai putin in fata prietenului. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) de multe ori baietii ma intrebau de ce nu ma uit in ochii lor.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) deh... cand o sa te muti si tu impreuna cu acel cineva... doar n-o sa te machiezi si la dush... sau cand speli rufe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cu timpul te vei obisnui. doar si ei su defecte! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 17 Joined: 7-March 07 Member No.: 1,313 ![]() |
ce mult s-a scris pe aici ..........pacat ca timpul nu imi permite sa va citesc mai des .......
Geo, sa incep cu tine. ai mare grija cu vitaminele acelea. mie mi-au fost recomandate la prima consultatie.chiar am scris atunci despre ele si nu mi-aufacut bine de loc. trebuia sa iau 1 /zi timp de 20 de zile. le-am luat dar mi-au dereglat rau menstruatia. am crezut atunci ca imi explodeaza sinii de durere si tot in perioada aceea mi-au aparut miile de cosusi......astazi cind am fost la control dr uitindu-se pe fisa incaodata mi-a zis ca s-ar putea sa mi se agravat tnul din cauza acestor vit care mi-au dereglat cu vreo 7zile menstruatia.....ptr ca ei tot nu-i vine sa creada ca m-a ars skinorenul........asa ca mare grija Fetelor care ati spus ca nu mai aveti incredere in voi din cauza tenului, vreu sa va zic ca si eu tot asa ma simt . parca nu mai pot privi pe cineva in ochi cind ii vorbesc......nu stiu e un sentiment tare naspa dar totusi ar trebui sa ne facem curaj si sa reusim sa depasim aceste momente......ar trebui ca atunci cind ne uitam in oglinda sa nu mai kilarim cosurile si sa ne spunem cit suntem de frumoase (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) acum sa va zic ce am mai facut eu cu fata mea cea oparita......ei , dr. nu am reusit sa mi-l schimb. nu stiu parca a fost un facut de 2 ori m-am progrmat si reprogramat la altul si nu am putut ajunge si am ramas tot la duduia asta sa faca in continuare experimente pe mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .....dar parca au inceput sa fie mai cu folos.....nu sunt bine, dar nu mai am porii deschisi , tenul e mult mai hidratat si ff putin iritat. in schimb nu am reusit sa scapt de acele mici cosulete cu cap de lichid/infectie . tot imi mai apar (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ......la controlul de zi mi-a mai dat 10 zile de antibiotic sa merg tot cu zinerytul , spray-ul si H2O si sa imi fac si niste analize +control endocrinologic.......acum ii mai acord increderea pina la urmatorul control si vreu sa aud si parerea dr. endocrinolog.........in ultimul timp am inceput sa cred ca aici ar sta cauza cosurilor mele......au inceput sa ma doara articulatiile si uneori mi se blocheaza maxilarul. despte toate asteaam citit ca ar fi semne de dereglari hormonale........voi vedea ...... multa bafta va urez in lupta cu aceste probleme pupici |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
dana, cred ca dermocosmeticele pe baza de plante sunt ok in timpul sarcinii. mie imi place mult gama Plante System, deocamdata am crema si masca si intentionez sa imi iau si gelul de fata.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si poti sa incerci si diferite masti naturale. poti sa folosesti fdt, pt ca cel mai mportant pt tine si bebe este sa te simti bine in pielea ta si sa nu fii stresata, dar investeste in ceva de calitate.
atia, cred ca crema de la LRP este ca majoritatea dermocosmeticelor mai mult pentru intretinere si poate fi folosita in paralel cu un tratament mai puternic. nu trebuie sa te astepti la miracole daca o folosesti singura.. |
|
|
![]()
|
|
folosesc effaclar si ocazional diacneal, dar cand imi simt pielea uscata o folosesc, si de fiecare data am avut probleme.pielea mea reactioneaza foarte urat .
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th August 2025 - 03:43 PM |
|