![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 68 Joined: 15-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,347 ![]() |
Buna fetelor! Mi-am comandat si eu crema Glycon si trebuie sa-mi ajunga saptamana viitoare! Sunt tare curioasa cum o sa reactioneze la mine! Am auzit ca la inceput se agraveaza situatia si de aceea mi-e frica pt ca si asa sunt rau (cosuri multe si pete) si parca nu as suporta altele in plus. Daca puteti sa-mi spuneti, va rog, la voi cum a fost la inceput cu glycon? Este buna doar pt pete sau si pt cosuri? In rest am auzit ca face fata mai luminoasa, mai ferma, dar pe mine ma intereseaza mai mult sa-mi vindece cosurile si petele.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Ala, eu folosesc Glycon de 2luni si 11zile. Si eu ma dau in jurul ochilor si am patit acelasi lucru prima data: m-am inrosit si mi se parea ca ridul s-a adancit. Am sunat la clinica si mi-au spus ca pt inceput treb sa ma dau cu precautie in zona asta, sa astept sa treaca iritatia si apoi sa dau cu o cantitate f mica de crema, fara sa masez si sa o folosesc doar la 2-3seri in zona ochilor. Mie iritatia mi-a trecut cu putin ulei de struguri, dar merge si de masline. Eu nu am facut pauza decat o zi si apoi, cand m-am dat din nou cu crema in zona ochilor, am pus si f putin ulei de struguri (ca sa preintampin orice iritatie). Acum o folosesc seara si dimineata, pe toata fata (doar pe pleoapa superioara nu folosesc, acolo ma dau cu altceva). Ridurile chiar s-au atenuat, dar treb sa folosesti crema cu atentie, pt ca e destul de puternica si sa nu pui prea multa.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Ala, imi pare rau sa aud de patania ta, sper ca ti-a trecut deja iritatia (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu sunt pe Glycon forte, dar nu m-as da sub ochi cu ea. Cu cea simpla m-am "ars" si eu. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Fetelor, tocmai m-am intors de la Dermastyle, am fost la controlul de dupa peeling. Si cind m-a vazut dna dr. Leventer mi-a zis ca cicatricile astea in relief pe care le mai am se pot umple f bine cu acid hialuronic, al carui efect care dureaza cam 1 an, iar dupa 1 an se foloseste o alta substanta pt. umplerea cicatricilor care are un efect mult mai indelungat sau chiar permanent. Asa ca m-am si programat, nu pierd timpul, miercuri la 7,30 seara acolo sunt.
O sa va spun ce efect a avut procedura asta asupra mea. |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Asa cum povestea si Ioana, am un fel de arsura care se vindeca destul de bine.
Sunt super multumita de Glycon. Dupa doar cateva aplicari mi-a uscat mostruletii si a estompat mult de tot petele. Nici nu mi-au mai aparut alte "porcarioare". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O sa-i dau un mail domnului dr sa-l intreb despre aplicarea cremei in jurul ochilor. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Asa cum povestea si Ioana, am un fel de arsura care se vindeca destul de bine. Sunt super multumita de Glycon. Dupa doar cateva aplicari mi-a uscat mostruletii si a estompat mult de tot petele. Nici nu mi-au mai aparut alte "porcarioare". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O sa-i dau un mail domnului dr sa-l intreb despre aplicarea cremei in jurul ochilor. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ala, ma bucur mult ca ai rezultate bune (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar mai bine suna la clinica, pt ca la mail-uri nu prea raspund ei. Eu am sunat si pt ca secretara nu stia sa-mi raspunda la intrebarea in leg cu lanolina, mi l-a dat pe prof Mugea la telefon si mi-a raspuns f rabdator la toate intrebarile (nu pot garanta ca e asa tot timpul, poate am avut eu noroc si l-am prins in toane bune (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). Eu sunt f incantata ca mi s-au atenuat ridurile de sub ochi, nu m am comedoane decat f putine si, cel mai mult ma bucur ca mi s-au redus porii. Tocmai mi-am comandat inca un pachet (forte si normala). O prietena care foloseste m demult mi-a spus ca varianta forte e destul de agresiva si cred ca o sa o folosesc la 2-3 seri si in rest o sa merg pe cea normala. Secretara mi-a spus ultima data ca, avand in vedere rezultatele obtinute pana acum si varsta mea, as putea folosi doar varianta simpla, dar nu am rezistat tentatiei, sunt f curioasa daca la cea forte o sa raspund si mai bine. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 9-February 06 From: everywhere Member No.: 201 ![]() |
fetele, glyconul se gaseste si in comert sau trebuie comandata online? ajuta la petele si gropitele ramase de la cosuri?
mersi mult |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
alma, ai pm! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 68 Joined: 15-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,347 ![]() |
Chiar ma bucur ca aveti rezultate bune cu glycon, pt ca mi-am comandat-o si eu si asatept cu nerabdare sa-mi vina. Am sunat si eu la clinica si mi-a spus ca o pot folosi fara probleme si acum in sarcina! Ma bucur ca am gasit forumul asta, unde am auzit de aceasta crema Glycon! Mai ales ca toti doctorii m-au trimis la plimbare... ca acum in sarcina nu ma pot da cu tot felul de creme. Si chiar nu puteam sa astept asa.... sa-mi treaca de la sine! Va pup!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Andreica ma bucur ca esti bine, sa imi spui si mie cat costa umplerea aia despre care vorbesti tu. Ce bine ca poti face tot acum, e super.
Ala ce ma bucur sa aud de bine despre glycon si de la tine, abia astept sa o primesc si eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Cum ti-au trecut iritatiile, cu ce ai dat? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th June 2025 - 10:52 AM |
|