![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Sper ca mai bine, Maria, pt ca altfel nu stiu ce sa mai fac.... sincer, peelingul nu prea a avut efect la mine si daca ar fi sa aleg din nou, nu l-as mai face (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
pai nu ai facut? eu credeam ca azi la 3 este.....iti tin pumnii
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
eu stiam ca la 6-7..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Da? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Te asteptam cu impresii oricum... imi pare rau ca n-ai fost multumita de peeling (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ma mira mult ca n-au trecut petele, la mine macar astea s-au dus.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 181 Joined: 8-April 06 Member No.: 296 ![]() |
NU am mai intrat doua saptamani pe forum. De ce? Pentru ca am fost de-a dreptul distrusa. Am fost acum aproape 2 saptamani la control. Si am ramas pentru scoaterea punctelor albe (4 mari si urate si izolate mai micutze). Si mi-a zis d-na doctor ca vor ramane pt 2-3 zile mici si insesizabile zgarieturi. Pe langa faptul ca am sangerat mult si cu tot cu anestezie am simtit toata durerea (eram aproape sa imi vina ciclu si nu am fost intrebata), am iesit vanata pe fatza si cu semne ca dupa un accident de masina, umflata cu taieturi pe toata fatza. Am iesit traumatizata. Nu vreau sa mai fac scoatere de comedoane in viata vietilor mele. A trebuit sa imi iau concediu ca aratam ca un monstru. Am cerut doua bandaje sa mi le tin pe fatza pana la taxi.
Nu am mai intrebat nici de umplerea gropitzelor nici de nimic. Am iesit plangand in bratele prietenului meu. Mi-a zis mama ca noaptea respectiva tresaream si suspinam. Acum intreb careva dintre voi si-a scos punctele albe chirurgical (adica cu bisturiu). Am inteles ca mare durere nu trebuia sa simt si nici asa semne (vanatai mari si urate, umflaturi, si o taietura s-a imflamat f rau ca un cos si a trebuit sa storc, plus un punct alb mare e inca la locul lui). Nu stiu cum de s-a intamplat asta dar am ramas traumatizata. Prietenul meu mi-a facut atunci pe loc o poza pe care se pare ca a pastrat-o. Nu am curaj sa o vad. Mi se facea rau cand trebuia sa ma demachiez de ce vedeam in oglinda. Nu stiu daca am curaj sa imi mai fac ceva la fatza...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) poate sunt eu prea sensibila. Acum sunt bine. Mi-au trecut si vanataile si "zgarieturile". A ramas un mare cos alb si un semn de la ce a trebuit sa storc. Dar "trauma" a ramas si nu mai vreau nici o interventie pe fatza mea. Cel putin nu curand... |
|
|
![]()
|
|
Of michelle ce nasol, cum e posibil sa fie asa de traumatizant, de ce mai exista anestezia aia?! Imi pare rau ca a fost asa de neplacut, si la mine peelingul a durut, am plans dar nu a fost nici chiar asa groaznic sa ma sperie de tot.. hmm dna dct ce a zis de cat de rau te-ai simtit si atunci si dupa? Te pup si ai grija de tine, mai bine stai linistita o perioada pana uiti cat de cat intamplarea si apoi te mai gandesti daca e cazul sa mai faci ceva, poate problemele nu sunt asa grave si esti doar prea perfectionista? Daca te-ai privi din afara, daca ai fi altcineva ai observa toate defectele alea?
andreica vad ca nu mai scrie, sper ca n-a avut si ea vreo experienta neplacuta.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu am inceput cu glyconul si mi-au iesit niste minuni pe fata.. dar nu ma plang stiam ca asa o sa fie.. privesc luminita de la capatul tunelului (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 181 Joined: 8-April 06 Member No.: 296 ![]() |
A spus ca nu isi explica, nici cat sangerez si nici de ce ma strang atata de durere. A spus ca ori am luat un medicament ori sunt la ciclu. Nu am luat nimic in afara de roaccutane, nu am baut cafea mai mult ca de obicei (dimineatza putina si era deja ora 18) si eram cu 3 zile inainte de ciclu (poate fi o cauza a sensibilitatii crescute la durere dar nu si la sangerare). M-a intrebat daca mai vreau un pic de anestezie dar nu mai suportam nici acul de la seringa. Am zis nu si voiam sa se termine mai repede. Cred ca si de asta nu a mai scos si punctul ala mare si alb.
Defectele se vad si din afara dar pe mine ma doare cel mai tare cand le vad eu. Pe prietenul meu nu il deranjeaza dar conteaza mult o fatza curata si fina in societate. Si pentru mine anestezia aia a fost doar inca un plus de durere, cum a bagat cum a inceput sangerarea. Sau cine stie cum m-ar fi durut fara ea? Oricum am mai patit o data asa la o scoatere de masea cand eram mai mica, anestezia nu a avut nici un efect. Mi-era teama dar nu cred ca teama a fost o cauza. Acum asa ca un "umor" oare cum oi naste? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Doamne, Michelle, imi pare tare rau..... sper sa-ti revii cit poti de repede (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . Noi suntem alaturi de tine, ma pun in locul tau si -mi imaginez cum te simti...
In ceea ce ma priveste pe mine, am fost vineri seara, la 7 jumate. Mi-a facut interventia fara anestezie, desi initial Mihaela imi spusese ca imi fac anestezie, dar a zis dna dr. Rosca ca ea nu si-ar face anestezie ca ramine fata deformata nu stiu cum, n-am inteles prea bine... oricum, eu am zis ca daca zice ca e mai bine fara anestezie, eu suport durerea. Oricum, m-a durut mai putin decit la peeling, incomparabil mai putin. Mi-a injectat peste tot acid hialuronic, mi-a curs si putin singe (doar pe un obraz), imediat dupa eram rosie ca focu, dar pina a doua zi dimineata mi s-a dus in mare parte roseata, dar mi au mai ramas un pic niste urme care tre sa se vindece, pe unde mi-a curs singe mai sunt niste pete maronii (sper sa treaca) si pe alt obraz se vad punctele unde mi a bagat acul, probabil tot asa un pic de singe. Tre sa mi treaca toate astea sper in citeva zile. De bine, parca e mai bine, mi se vad mai putin niste cicatrici. Dar a zis dna Leventer (si imi spusese si Mihaela inainte) ca in 2 luni le vine un laser ceva miraculos care ajuta sa repare toate denivelarile de pe fata. Si Mihaela saraca zicea ca il asteapta demult. Cred ca dna Leventer e prima care aduce aparatul asta la noi in tara, ca asa cumva s-a exprimat. Asa ca poate mai exista inca o speranta sa avem odata si odata un ten cit de cit prezentabil (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ca pret, m-a costat 10 milioane si a folosit o fiola. Michelle, tie cu ce ti-a spus ca -ti umple gaurelele? |
|
|
![]()
|
|
Eu ziceam de matridex. In toamna e posibil sa termin cu roaccutane si atunci voi face ceva pentru fatza. Doamne sper sa nu mai am ghinionul asta si sa fie bine. Peeling oricum nu fac. Iar laserul acesta realizeaza tot un fel de peeling pana la urma?
Nu am mai intrebat de umplut gaurele ca am iesit destul de trista de acolo. Probabil tot cu acid hialuronic....desi mai bun e matridex. Totusi zicea ceva in timpul interventiei de o remodelare cu laser. Oare o fi "acel" laser despre care vorbesti tu andreica? |
|
|
![]()
|
|
ce super andreica dar ma intreb oare de ce te-a mai chinuit cu peelingul si injectiile astea daca laserul le-ar rezolva in cateva luni..
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th June 2025 - 03:01 PM |
|