IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 319 320 321 322 323 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
Ciresica
post Apr 10 2007, 08:47 AM
Post #3201

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ariana

hehe, eu de vreo 2 ani de cand l-am descoperit nu l-am tradat niciodata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

eu sunt destul de ok cu tenul, mai ies cosulete, dar le elimin repede. in schimb nu mai dispar semnele astea (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post Apr 10 2007, 08:50 AM
Post #3202

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

neata fetele!
mi am cumparat si eu inainte de Paste tarate,dar am o problema.nu stiu cum sa le folosesc.
voi cum le utilizati?le puneti in apa fiarta?rece?le lasati de seara sa se inmoaie?va spalati cu apa aceea sau doar cu taratele in sine?
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
ioannaraluka
post Apr 10 2007, 09:50 AM
Post #3203

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Eu amestec tarate cu miere si fac scrub (pe pielea umeda).

+Quote Post
Kitten
post Apr 10 2007, 05:44 PM
Post #3204

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

QUOTE(ciresica_dulce @ Apr 10 2007, 09:47 AM) *
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ariana

hehe, eu de vreo 2 ani de cand l-am descoperit nu l-am tradat niciodata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

eu sunt destul de ok cu tenul, mai ies cosulete, dar le elimin repede. in schimb nu mai dispar semnele astea (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

ahaaaa, deci hyseacul e super, nu?? si la mine e foarte ok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) acum nu mai folosesc decat hyseac, sebium H20 si bioten. daca mai da vreunul semne, il omor imediat cu niste zineyt si gata!

+Quote Post
baby_nfs
post Apr 10 2007, 06:52 PM
Post #3205

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 27

de curand am cumparat un nou demachiant.. si cum sunt adepta celor fara clatire, m-am orientat spre unul de gen .. dupa cateva cercetari, am ales unul de la plante system care sa spun drept, imi place mai mult ca sebium (am folosit si eu de cateva ori..si nu numai sebium, ci si sensibio)..

se numeste aknorm eau micellaire nettoyante pentru piele grasa si cu tendinta acneica.. pe eticheta scrie asa : aknorm este o solutie miceliana, creata pentru tenurile grase cu probleme, care curata si purifica pielea, pastrandu-i in acelasi timp, sensibilitatea. Aceasta micro-emulsie contine agenti de purificare cum ar fi extractul de normalizare din serenoa (sebo-regulator) si complexul P.E.S de plante care au propietati naturale anti radicali liberi pentru o igiena dermatologica sigura. Normalizeaza secretia de sebum

ingrediente: aqua, butylene glycol, sodium pca, hippophae rhamnoides, olea europaea, rosa moschata, serenoa serrulata, camellia sinensis, anthemis nobilis, dextran sulfate, zinc gluconate, ppg-1-peg-9 lauryl glycol ether, sodium citrate, disodium edta, methylparaben, ethylparaben, prpylparaben, butylparaben, isobutylparaben, parfum

scrie ca e non-comedogenica si e vreo 350 d mii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .. pana acum e super ok (si sper sa continuie tot asa..ca altfel ma supar:))

inaintea lui am cumparat apa demachianta de la vichy, dar nu imi place deloc .. nu se compara cu nimic din ce am incercat pana acum fara clatire asa ca am abandonat-o in dulap.. o voi folosi cand probabil voi mai ramane fara demachiant

si am mai cumparat o crema de la ducray din gama aderma.. nu scrie ca ar fi pentru ten gras, dar nu are nici un component care sa dea de banuit.. se numeste crema reparatoare cu acid hialuronic ..

are urmatoarea descriere :
- favorizeaza restructurarea colagenului din derm
- neutralizeaza radicalii liberi
- emolienta si protectoare, aceasta crema ofera conditiile ideale pentru a restaura integritatea pielii
- perfect tolerat de piele
- non comedogenica
- stimuleaza proliferarea epidermului si regenerarea acestuia
- actioneaza in straturile superioare ale epidermei

crema e 330 de mii si pana acu imi place .. sper sa nu imi strice impresia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .. mai ales ca fata mea, desi grasa a ajuns extrem de sensibila si nu mai tolereaza aproape nimic .. mai ales dupa ce am folosit retin a timp indelungat si mama lotion, asta fara sa hidratez ulterior tenul

sper sa va fie de folos ce am scris (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ..

+Quote Post
Philia
post Apr 10 2007, 07:03 PM
Post #3206

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

ioanaraluka multumesc.
la asta nu ma gandisem dar acum ca tot am luat 2 kg de miere o sa pun scrubul in actiune (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
andra85
post Apr 10 2007, 09:09 PM
Post #3207

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,460

:(Buna fetelor,
Sunt noua pe aici si de cand am citit tot ce ati scris voi despre smooderm m-am hotarat sa folosesc si eu.
Problema mea e ca am citit atatea variante si nu mai stiu ce crema sa aleg. Am si eu 3 intrebari:
1. ca hidratant ce crema mi-ati recomanda?
2. pentru protectie solara e buna crema photoderm AKN spf 30 de la bioderma?
3. sebium H2O pt ce se foloseste, e crema hidratanta?

Apropo eu am tenul uscat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
ms si astept raspunsuri.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
andreica
post Apr 10 2007, 09:09 PM
Post #3208

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 485

Baby, sa-mi spui daca vezi ceva efecte benefice cu crema asta cu acid hialuronic de la ducray, ca poate imi iau si eu.... cel putin, din ce ai scris tu acolo suna bine.
Eu as incepe sa ma dau din nou cu retin, dar am uitat sa o intreb pe dna dr. cit trebuie sa astept dupa peeling inainte sa ma dau din nou cu creme din astea exfoliante. Data viitoare cind ma duc la control o sa o intreb.

+Quote Post
Ciresica
post Apr 10 2007, 09:10 PM
Post #3209

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

kitten, vad ca te-am "infestat" serios cu mania Hyseac (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
da, imi place mult, dar sunt asa de disperata ca as vrea sa imi dispara peste noapte toate semnele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) parca nu mai am rabdare. plus ca acum ca se incalzeste apare alta problema: imi transpira fata si parca e lipicioasa. imi vine sa nu ma mai dau cu nimic pe fata ziua... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) in schimb mai iau si zinc... sper sa vad rezultate si de acolo. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
Kitten
post Apr 10 2007, 09:19 PM
Post #3210

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

cire, incearca o pudra matifianta.... nush ce sa zic.

baby, si sweet era super incantata de plante system. cred ca o sa incerc si eu gama, daca o gasesc...

+Quote Post

471 Pages V  « < 319 320 321 322 323 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th June 2025 - 06:40 PM