IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 320 321 322 323 324 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
baby_nfs
post Apr 10 2007, 09:39 PM
Post #3211

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 27

andreica, o sa mai astept cateva zile bune pana sa imi dau cu parerea pentru ca am abia 3 zile de cand o folosesc .. pana una alta, pot sa iti insir ingredientele : aqua, shea butter, glyceryl stearate, hexylene glycol, glycerin, squalane, cyclomethicone, avena sativa (oat), kernel flour (avena sativa), kernel oil, batyl alcohol, cetearyl alcochol, dimethiconol, maetylparaben, retinol, sodium hyaluronate, tocopheryl acetate triethanolamine.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

kitten, produse plante system gasesti in farmaciile sensiblu.. nu stiu daca in toate, dar in cea de pe mihai bravu, putin mai sus de mega image sigur gasesti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post Apr 10 2007, 09:56 PM
Post #3212

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

andreica cum este dupa injectii? de ce mai vrei crea gen retin? n-au rezolvat peelingul si injectiile??

+Quote Post
angeldust
post Apr 10 2007, 10:12 PM
Post #3213

Musafir

QUOTE(andra85 @ Apr 10 2007, 07:09 PM) *
:(Buna fetelor,
Sunt noua pe aici si de cand am citit tot ce ati scris voi despre smooderm m-am hotarat sa folosesc si eu.
Problema mea e ca am citit atatea variante si nu mai stiu ce crema sa aleg. Am si eu 3 intrebari:
1. ca hidratant ce crema mi-ati recomanda?
2. pentru protectie solara e buna crema photoderm AKN spf 30 de la bioderma?
3. sebium H2O pt ce se foloseste, e crema hidratanta?

Apropo eu am tenul uscat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
ms si astept raspunsuri.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Bine ai venit la noi Andra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

incerc eu niste raspunsuri...sa ma corecteze fetele care sunt mai in tema daca gresesc

1. Lipobaise Repair sau Ictyane cred ca sunt ok
2. Da , e f buna eu o folosesc pe cea cu 50+, din aceeasi gama
3. Sebium H2O e demachiant din cate stiu eu, dar parca exista si crema din gama Sebium.

Succes si mare grija! Acum ca e vara, neaparat sa folosesti crema de protectie si sa nu stai pe la soare sau solar.

+Quote Post
andreica
post Apr 10 2007, 10:13 PM
Post #3214

Dependent

Member No.: 485

Ma, nu stiu ce sa zic..., ori sunt eu nebuna ori... nu mai stiu (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ... O ameliorare exista, dar atit. Dar problema mea e ca as vrea sa nu mai am nimic nimicut pe fata, nici o urma, nici o umbra de urma. Eu inca mai am (dupa cum ti-am mai spus) si pete (cam vreo 3 asa) si cicatrici de adincime. Asa ca....vreau mai mult.

+Quote Post
atia
post Apr 10 2007, 10:29 PM
Post #3215

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,344

buna.am hotarat sa-mi completez colectia de cosmetice asa ca in urma cu o saptamana m-am postat intr-o farmacie helpnet si cred ca am traumatizato pe farmacista.dar a meritat.mi-am luat apa termala uriage, a-derma epitheliale, hyseac crema matifianta si diacneal si in plus am primit o multime de sfaturi.pielea mea nu este in cea mai buna forma, inca ma refac dupa toleriane(am aplicat si pe picioare si ...surpriza...iritatie) iar a-derma mi-a fost recomandat pt cicatrizare, regenerare.si referitor la produse proaste ,farmacista mi-a spus ca dermatologul cu care lucreaza nu recomanda produse vichy pt tenurile acneice, pt ca in loc sa imbunatateasca au efect contrar.am folosit si eu produsul o perioada si are dreptate.

+Quote Post
bebe_maria
post Apr 11 2007, 12:20 AM
Post #3216

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Andreica imi pare rau ca nu esti multumita... sa te programezi la laserul acel minune...

daca vrei sa incerci ceva cu acizi de ce nu folosesti glycon care chir ar trebui sa reduca gropitele, retin nu cred ca pretinde sa faca asta, poate doar dupa ani de utilizare..

eu nici nu mai sper sa ating perfectiunea,, vreau sa se duca macar jumatate din intensitatea problemelor

+Quote Post
andra85
post Apr 11 2007, 08:02 AM
Post #3217

Contaminat
*

Member No.: 1,460

Angeldust ms mult pt raspuns...sper sa functioneze smooderm ca altceva nu mai stiu ce sa mai incerc.

+Quote Post
baby_nfs
post Apr 11 2007, 09:42 AM
Post #3218

Dependent

From: Bucuresti
Member No.: 27

atia, cand a zis produse vichy s-a referit doar la cosmetice, nu ? .. eu vroiam sa iau fondul de ten de la vichy si acum m-ai pus pe ganduri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
atia
post Apr 11 2007, 10:26 AM
Post #3219

Contaminat
*

Member No.: 1,344

se referea la produsele antiacneice normaderm

+Quote Post
Cindy
post Apr 11 2007, 12:19 PM
Post #3220

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

salut, fetele! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) am fost plecata de sarbatori si nu am mai intrat pe net, dar mi-a fost dor de voi..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

am trimis la sectiunea cu intrebari de pe site-ul Paulei Begoun o intrebare referitoare la semne si cicatrici si mi-a raspuns:

The scarring you are dealing with is temporary. It's called post-inflammatory hyperpigmentation, and is a leftover sign of the skin's immune response to a blemish. Ongoing use of an effective sunscreen and BHA product will help them fade faster. It is not unusual for these marks to take up to 2 years to fade. You may also
want to consider Intense Pulsed Light (IPL) treatments, which can fade these marks faster. Microdermabrasion or, worse, Dermabrasion are NOT recommended.

pe mine ma nedumereste faza cu dermabraziunea.. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) eu stiam ca este indicata pt semnele postacneice. despre peeling nu a spus nimic, desi scrisesem ceva si despre el in scrisoarea mea..chiar acum cand ma hotarasem sa imi iau kitul de la Roc de microdermabraziune.. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) si crema pt cicatrizare de la Uriage Cicactive..desre tratamente cu lumina pulsata stiti ceva?

+Quote Post

471 Pages V  « < 320 321 322 323 324 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th June 2025 - 08:31 PM