![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 181 Joined: 8-April 06 Member No.: 296 ![]() |
Ma, nu stiu ce sa zic..., ori sunt eu nebuna ori... nu mai stiu (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ... O ameliorare exista, dar atit. Dar problema mea e ca as vrea sa nu mai am nimic nimicut pe fata, nici o urma, nici o umbra de urma. Eu inca mai am (dupa cum ti-am mai spus) si pete (cam vreo 3 asa) si cicatrici de adincime[size="4"][/size]. Asa ca....vreau mai mult. Nu inteleg. Nu ti-a injectat direct in "crater"? In asa fel incat sa se ridice nivelul straturilor de piele din 'crater" la acelasi nivel cu pielea de pe restul fetei? Eu asa banuiam ca se va intampla. Si mi-am numarat si gropitzele de pe fatza. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Ba da, Michelle, asa a facut, a injectat in gropitze, dar mie tot mi se pare (dar, de fapt, nu e doar o parere...) ca se mai cunoaste totusi, nu e pielea perfect intinsa. La mine erau mai multe si mai mici cicatricile, poate la tine, fiind mai mari, o sa fie mai bun rezultatul, nu stiu ce sa zic, zau.... Ideea e ca intr-o anumita lumina nu se prea vede, dar dintr-un alt unghi si la o alta lumina se cunosc totusi diferentele de <nivel>, ca sa zic asa....
Referitor la laserul ala minune, cica trebuie facute mai multe sedinte in functie de problemele fiecareia (si fiecare sedinta costa citeva sute de euro) si indeparteaza si melasma (petele maro, rosii) si niveleaza tenul. Perioada de recuperare e mult mai mica decit la peeling (o zi, 2 dupa sedinta e fata rosie si un pic umflata, cica...). Mersi pt. sfat, Maria, o sa mi comand si eu glyconul. Aveti idee in cit timp ajunge si cit costa? La cel forte ma gindeam. Mi-a zis dr. Rosca ca in principiu, dupa o saptamina, 2, pot sa incep sa ma dau cu creme exfoliante. Dar crezi ca glyconul are efect mai bun in exfolierea rapida a pielii, fata de retin? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Pai stiu ca retinul nu "sustine" ca ar rezolva problema gropitzelor dar la glycon scrie ca atenueaza si cicatricile ..
wow ce mult costa laserul, cred ca iese din discutie la mine.. iar cu injectiile astea mi se pare culmea, nu ti-a spus in ce masura o sa se atenueze semnele? ma gandeam de ex michelle face tratamentul cu roaccutane, i-au tramas gropitze de la el si sta linistita ca o sa se rezolve cu injectii si totusi uite ce zici tu ca au fost doar atenuate! |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Andreica, ai pm.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
andreica, daca tot ai Boreade Exfoliant forte, de ce nu continui tratamentul? este si bland si nu cred ca o sa iti apara vreo iritatie de la el, in cazul in care ai pielea sensibilizata in urma peelingului..
hmm..ce de bani..grea problema cu tenul asta! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Doamne, Sweet ! Noroc cu tine, ca uitasem ca mai am si Boreade (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ... Acum, na, am apucat sa mi comand si glycon forte (2!!! una pt. mama, pt. riduri), asa ca nu stiu ce sa fac, cu ce sa ma dau. Cred ca o sa mai stau vreo 2 saptamini, perioada in care ma voi da cu boreade si apoi o sa incep cu glycon.
Offf, daca n-am incercat atitea creme de-mi vine rau numai cind ma gindesc (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) .... De fapt, mai am si Mama lotion printre altele.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 181 Joined: 8-April 06 Member No.: 296 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Chiar speram ca se va rezolva cu aceste injectii si voi avea fatza macar 90% ca inainte. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
michelle, dar poate la tine va fi mai bine, daca cicatricile tale sunt putine si mai mari, cred ca vor fi mai usor de umplut..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) stiu ca dupa o asemenea experienta esti foarte deprimata si neincrezatoare, dar o sa vezi ca o sa treaca si nenorocitele astea de semne..fii fericita ca prietenul tau, cu care am inteles de aici ca te vei si marita, te iubeste asa cu esti, pentru ceea ce esti.. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
andreica, de-aia sunt eu aici! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te inteleg, si eu am o multime de creme..ai putea sa suni si sa intrebi la clinica ce concentratie de acid glicolyc are Glyconul, Boreadeul are in concentratie de 12%, deci daca are mai putin, nu cred ca este mai eficient decat Exfoliante forte. si in plus Borecadeul are si acid lactic, care pe langa faptul ca exfoliaza, contribuie si la hidratarea pielii..Mama Lotion, daca nu ma insel, contine acid malic. despre acidul malic nu s-au demonstrat foarte multe, pana acum se considera ca cei mai buni AHA ar fi acidul glicolyc si cel lactic.. eu iar m-am napustit in farmacii si m-am mai ruinat putin..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mi-am luat in sfarsit kitul Renewex de la Roc, crema Cicactive de la Uriage, emulsia renovatoare Aknorm de la Plante System, gelul de fata Aknorm tot de la Plante System si apa termala Avene..va tin la curent, sper sa aiba rezultate.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Andreica sa nu treci direct la varianta forte a glyconului, nu cred ca e indicat! Eu am folosit boreade 12 de vreo 3-4 ori nu mi s-a iritat pielea deloc dar dupa a 2 a utilizare de glycon eram rosie iar aseara am dat a 4 a oara si mi-a cam ars pielea pt ca din greseala am dat putin mai mult (defapt am dat asa cum dadeam in mod normal cu o crema) deci daca asta se intampla cu glycon simplu imi imaginez ca glycon forte nu l-as tolera deloc, cel putin nu acum! Asa ca ai grija, tu ai facut totusi si un peeling.. macar incearca pe o zona mica de piele sa testezi reactia.
Si eu am fost intr-un fel dezamagita de dna dct pt ca citind pe site-ul dermastyle pareau sa existe solutii pt orice dar la consultatie mi-a spus ca nu, pt mine singurul care ar merge ar fi peelingul chimic si asta doar va imbunatati aspectul pielii nicidecum sa stearga de tot gaurelele, le va reduce iar efectul va tine in jur de un an... macar eu am stiut de la inceput si am preferat sa fie si atat decat deloc.. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 68 Joined: 15-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,347 ![]() |
Fetelor, sunt tare suparata, au trecut 17 zile si nu mi-a ajuns Glyconul, cred ca o sa sun sa vad ce se intampla. Sau mai fac o comanda prin curier (am inteles ca asa ajunge intr-o zi), iar fata mea arata jalnic, nu-mi prieste nici un demachiant, nici o crema. Poate doar Glyconul asta sa ma ajute.
Am sunat pana la urma la clinica si am facut comanda prin curier si maine o sa-mi ajunga. De abia astept! O sa va tin la curent cu evolutia mea! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th June 2025 - 09:40 PM |
|