![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
andreica, nu stiu daca au aceeasi concentratie de acid glycolic, s-ar putea ca glyconul sa aiba chiar mai putin..probabil ca s-a orientat multa lume spre glycon si datorita publicitatii: rezultatele pe care le promitea, pozele etc..Boreade Exfoliante forte, in schimb, nu este prea mediatizat..
michelle, daca nu ti-a mers bine cu AHA, in nici un caz nu o sa iti mearga cu BHA, care este mult mai agresiv..ai putea sa incerci ceva pe baza de plante de exemplu, cum ar fi gama Aknorm de la Plante System..eu sunt multumita de toata gama: gelul, crema, masca.. georgias, mie nu prea mi-a placut gelul de fata Sebium, imi usca pielea..Sebium H2O este o solutie micelara, nu lotiune, adica este tot pt demachiere si nu necesita clatirea cu apa. majoritatea fetelor sunt multumite de Sebium si Sensibio H2O, mie nu prea mi-a placut pt ca fdt se inlatura destul de greu si foloseam cate o jumatate de sticluta, pt ca sunt obsedata sa am tenul perfect curat cand ma demachiez..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) in rest, am fost multumita..daca iti face bine, poti continua cu Vichy, nu cred ca nu sunt bune produsele lor..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 68 Joined: 15-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,347 ![]() |
Geoo, oricum arati suuuuuuuuuuper, am vazut cand ai postat o poza cu tine. Fara cosuri inflamate, fara semne. Mi-as dori sa arat si eu ca tine..... chiar si cu punctele alea negre de care nu scapi. Tu poti iesi din casa nemachiata, eu nu. Eu am cosuri inflamate in fiecare zi, semne la greu si de 3 luni de zile ma chinui asa.... parca fara scapare.
Si asa de rau imi pare, anul trecut foloseam sebium h2o si zineryt si eram foarte ...ok, dar acum nu ma mai ajuta deloc. Sa vad ce va face glyconul, pe care l-am comandat..... poate mai am si eu o scapare! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
geo, am vazut pe site-ul ei o crema foarte interesanta: Skin Balancing Daily Mattifying Lotion with SPF 15 and Antioxidants. nu prea am vazut creme matifiante, pt ten gras si cu factor de protectie!
|
|
|
georgias |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ahaa.. deci sebium H2O e un demachiant.si yo credeam ca se foloseste dupa demachiere,ca o lotiune tonica (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
georgias, si eu te-as sfatui sa-ti cumperi doar Sebium H2O, nu si gelul de curatare pentru ca ambele fac acelasi lucru = curata doar ca sunt sub forme diferite (gel, respectiv lotiune). iar a doua diferenta consta in clatire: gelul se clateste cu apa in timp ce H2O nu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
sweet dupa reactia pe care am avut eu la boreade si apoi la glycon nu as zice ca glyconul e mai slab.. de la boreade nu mi s-a iritat deloc pielea doar s-a ingrasat si mi-au aparut cosulete pe cand de la glycon ma inteapa, nu pot sa dau decat la 2 zile si numai in combinatie cu uleiul de samburi de strugure.
|
|
|
![]()
|
|
pai am mai spus, probabil datorita acidului lactic, care si hidrateaza pielea...oricum, andreica, cred ca cel mai bine ar fi sa suni la clinica si sa intrebi de concentratia de acid glycolic..
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
pai din cate am inteles eu si glyconul este hidratanta adica are si "chestii" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) care hidrateaza.
|
|
|
![]()
|
|
hmm..ori este hidratanta, ori te inteapa si s-a iritat pielea.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
ma gandeam serios sa imi comand si eu glyconul dar din ce spuneti pare un tratament prea shoc pentru gusturile mele.
Va marturisesc ca de 1 luna de zile nu am mai folosit nici un tratament pentru acnee. Ma dau doar cu crema hidratanta matifianta de la Hyseac. Nu pot sa zic ca imi arata bine tenul dar nici ingrozitor nu e. Ca de obicei. Eu m-am lamurit la mine, cosurile imi ies pe baza hormonala si nu prea are foarte mare importanta cu ce imi dau pe fatza (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th June 2025 - 02:28 AM |
|