IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 324 325 326 327 328 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
geoo
post Apr 13 2007, 05:34 PM
Post #3251

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(dana1 @ Apr 13 2007, 02:52 PM) *
Tu poti iesi din casa nemachiata, eu nu. Eu am cosuri inflamate in fiecare zi, semne la greu si de 3 luni de zile ma chinui asa.... parca fara scapare.

dana mama, nemachiata nu am mai iesit din clasa a 8-a.....stai linistita, ca semne am si eu sa-mi ajunga! Nu se inflameaza, corect, dar cand le scot fac locul respectiv rosu...asta ma tine o zi, deajuns, pt ca urmatoarea zi scot alele...s. a.m.d. deci nemachiata nu ies...cum m-ai vazut in poza aratam dupa 3 zile de abtinere....insa daca stau asa, punctele "forteaza" pielea si se vad ca niste brobonele....NU LE SUFAR si trebuie sa le scot! Intelegi dilema mea?! PS si eu vin, de unde vii si tu, tot 3 luni m-au tinut acelesi probleme, insa am avut norocul sa scap de inflamarile din oficiu.....

QUOTE(sweet_girl @ Apr 13 2007, 02:56 PM) *
geo, am vazut pe site-ul ei o crema foarte interesanta: Skin Balancing Daily Mattifying Lotion with SPF 15 and Antioxidants. nu prea am vazut creme matifiante, pt ten gras si cu factor de protectie!

nu e crema matifianta....ce-i drept.... Essential Non-Greasy Sunscreen SPF 15 With Antioxidants...de matifiere nu prea mai am nevoie, cred ca zincul isi face treaba!
Go to the top of the page

+Quote Post
baby_nfs
post Apr 13 2007, 07:27 PM
Post #3252

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 27

uneori ma gandesc daca nu cumva alimentatia are si ea un rol important in chestia asta cu acneea .. eu cand sar calul in privinta alimentatiei imediat ma umplu .. iar cand mananc corect si curat, fara e-uri, fara chimicale am un ten acceptabil .. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Cindy
post Apr 13 2007, 07:27 PM
Post #3253

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

geo, cred ca vorbim de 2 produse diferite, crema de care spuneam eu este destul de noua..oricum este foarte bine daca nu mai ai probleme cu luciul! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
georgias, mie nu prea mi-a placut Sebium AKN..

+Quote Post
bebe_maria
post Apr 13 2007, 07:36 PM
Post #3254

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sweet deocamdata la mine inteapa cand o aplic pt ca nu cred ca s-a acomodat de tot pielea cu acidul glicolic iar cand am aplicat 2 zile la rand s-a iritat asa ca am decis sa dau o data la 2 zile dar spuneam ca dupa aplicare tenul nu e nicidecum uscat ci elastic, simt pielea ok (dupa cele 2-3 minute de intzepaturi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) si am inteles oricum de la alte fete care o folosesc ca intepaturile sunt doar pana se acomodeaza pielea.

eu nu am folosit boreade decat de vreo 3-4 ori dar mi-a facut pielea destul de urata, semnele mele gropitze erau si mai evidente pe cand la glycon dupa 3-4 utilizari deja parca sunt mai mici porii. si nu e autosugestie pt ca ma asteptam la ce e mai rau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

offtopic: sweet m-ai depasit, esti "incurabila" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
atia
post Apr 13 2007, 10:54 PM
Post #3255

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,344

si cand credeam ca am si eu un ten ''acceptabil", mi-au rasarit trei chisturi dureroase pe obrazul drept.asta dupa ce am devorat un iepuras de ciocolata.nu este prima data cand patesc asa ceva, medicul de familie mi-a spus ca este o reactie a organismului daca exista ceva ce nu-i prieste.aceasi reactie o am si la cosmetice si la alimente.chisturile se inflameaza si se transforma in cosuri.o sa am cu ce ma distra cateva zile.

+Quote Post
Ala80
post Apr 14 2007, 12:25 PM
Post #3256

Oli, Popeye's babe

Member No.: 194

QUOTE(baby_nfs @ Apr 13 2007, 08:27 PM) *
uneori ma gandesc daca nu cumva alimentatia are si ea un rol important in chestia asta cu acneea .. eu cand sar calul in privinta alimentatiei imediat ma umplu .. iar cand mananc corect si curat, fara e-uri, fara chimicale am un ten acceptabil .. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Eu cred ca are un rol extrem de important. Nu am mai avut acnee din liceu si acum ma lupt din greu cu ea. Am tinut tot postul. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cred ca de la asta mi se trage.

+Quote Post
baby_nfs
post Apr 14 2007, 12:58 PM
Post #3257

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 27

pai in post nu se mananca sanatos? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
angeldust
post Apr 14 2007, 01:33 PM
Post #3258

Musafir

Nu cred ca alimentatia in sine are vreo legatura cu acneea. In schimb dereglarile hormonale clar au legatura. Si uneori un regim sanatos ajuta la echilibrarea hormonala iar un regim alimentar aiurea te poate da peste cap.

+Quote Post
Cindy
post Apr 14 2007, 01:35 PM
Post #3259

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

asa o fi bebe..pune si tu lista de ingrediente sa vad ce contine..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Apr 14 2007, 06:31 PM
Post #3260

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

mai, mie dermato a mea mi-a zis sa evit grasimile animale... si am citit spre exemplu ca laptele face rau ptr ca ar avea nush ce in el care influenteaza activitatea hormonala. sau ceva in genul asta, nu am retinut exact (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) pacat, eu sunt moarta dupa lapte (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post

471 Pages V  « < 324 325 326 327 328 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th June 2025 - 05:42 AM