![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
delph, tenul meu este sensibil, iritabil de la orice (praf, vant, soare, ploaie, frig, cald, inclusiv schimbarea mediului) si uscat..daca uit sa ma dau cu crema ma strange tare rau...in acelasi timp, fac pete de culoare rosie la cea mai mica atingere..ceea ce e mai rau e ca cea mai mica imperfectiune se vindeca foarte greu...de aceea lupta e grea :(...imi tb produse foarte blande si cred ca voi lua crema si demachiant de la sensibio...sebium h2o mi-a strans destul de rau fata, insa curata bine...ma gandesc sa folosesc crema sensibio dimineata si seara sa-mi dau cu ceva antirid sau poate tot ictyane cu care ma impac excelent, parca e facuta special pentru mine...bine macar ca am si aliati in lupta asta ;)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Elenutza, din pacate, mai toate substantele de curatare sub forma de washing gel sau washing mousse prezinta dezavantajul de care vorbeam. Pina si Bioderma.
Kale, si cum ai reusit tu, la tenul tau sesnibil, sa razbati cu Retinul? Ca mie deja mi-i groaza de mor, dupa doar doua saptamini, io cred ca-mi moare fatza... In plus, nici nu am avut crema de protectie solara, si pe anumite portinuni cred ca m-am si ars oleaca, mai ales ca fu vreme foarte insorita si zapada multa, deci cum e mai rau... :'( Acum astept sa-mi ridic on pachetzel ce contine Sebium crema si Photoderm Max FPS 100 ( Pe care mi l-am gresit, fie vorba-ntre noi, ca voiam Photoderm AKN :D ) si-apoi m-oi cremui si m-oi proteja solar :) poate asa nu mi s-a mai coji fatza chiar asa infiorator... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
e destul de greu, delph..anul trecut m-am ars destul de nasol, mai ales in jurul gurii...acum vad ca ma inrosesc pe la tample....si un pic pe barba...dar ce sa fac?dau cantitati mari de ictyane seara si hydrabis dimineata....si tonic de la skincode....oricum,nu renunt...din doua in doua zile folosesc retin, asta e, n-am incotro
|
|
|
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
delphina... te rog spune-mi si mie de unde ai comandat chestiile alea 2?? si mie imi trebuie. folosesc retin si nu am crema de protectie solara :'( si de vreo 2saptamani nu am patit nimic, insa acum mi se cojeste pielea prin unele locuri si ma ustura ingrozitor :'( :'( :'( ce sa fac?? nu vreau sa intrerup tratamentul, vreau sa imi spuneti si mie de unde pot comanda niste produse bune, de pe internet, ca pe la pitesti nu prea am timp sa ma duc... poate in vacanta :-X ... si ce prosuse mi-ar trebui. crema hidratanta am si doar cu ea dau si ziua :'(
|
|
|
![]()
|
|
bebi, incearca la farmacii..intreaba de gama ducray si bioderma..vezi si tu ce au si ce s-ar potrivi tenului tau..daca nu gasesti absolut nimic, incearca pe www.naturaplant.ro
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
bebi, daca te ustura pielea si se cojeste, opreste tratamentul pana iti trece. :) :trozneala:
in ceea ce priveste cremele, fetele dau comanda pe www.sentia.ro daca nu ma insel. iar ca idee despre creme, intra pe topicul aferent (crema hidratanta, calmanta, reparatorie) :) multa bafta si nu forta cu retinul. :trozneala: |
|
|
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai nu fortez :D dau tot asa odata la doua zile, si nu prea am probleme mari, dar vreau o crema buna. multumesc pentru site-uri :-* :-* :-*
si de acolo ce produse ar fi bune...ca sincer.. ma uit ca o capiata dar nu inteleg nimic :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
eu am bioderma - sebium crema pentru ten gras agresat de tratamente antiacneice. este buna pentru tenul tau iritat. dar daca ai probleme si cu luciul fetei, o sa-ti fie buna mai degraba seara ca e putin mai consistenta si lasa un pic fata lucioasa. :)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
astazi fetelor am fost la homeopat.de maine incep s aiau remediile (numai 2), cate o singura doza pe luna.
nu am voie sa pun fe fata absolut nimic in afara apei si spaunului, nici macar o cremutza pentur oki.nu mai am voie orbir, menta, cafea, tutun, alcool.intreaga consultatie mi s-a parut ceva extraordinar, aveam senzatia c astau de vorba cu un on din alta viaa, atat de multe mi-a pob=vestit si sunt tare increzatoare, caci bebe al meu deja e ok, dermatita atopica pare sa fie pe sfrasitte la numai o luna de tratament, ceea ce ma duce cu gandul ca voi putea rapune acneea asta prin tratamente homeopate. medicul m-a avertizat ca la un mom.dat e posibila o oarecare agravare,dar nu-i bai, fata mea numai "agravata" se prezenta pana nu de mult :'(....urati0mi succe, ca tare am nevoie...si sa speram ca ccea ce nu poate medicina alopata, poate cea homeopata :P |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Fetelor, va iubesc! :-* :-* :-*
De cand folosesc Zineryt-ul mi-au disparut 70% din cosuri! Mai e ceva de munca, dar sper ca in curand sa am din nou pielea ca de bebelus! Pentru cicatricele aparute in urma acneei, stiti vreun remediu? Va puuuuuup si va multumesc! :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th June 2025 - 12:52 PM |
|