![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
geoo, daca poti arata asa super fara fdt.... (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) eu ies foarte rar din casa fara fdt... mai mult in wkend. dar ma crezi daca iti spun ca in timpul tratamentului cu retin nici macar 2 fdt-uri nu acopereau nenorocirea??? acum mai folosesc retin o data pe saptamana... asa, de control, dar nu se intampla mare lucru. se exfoliaza doar pielea, ma cojesc un pic ca si cum as fi fost la plaja... si trece pana luni! poate vei avea si tu aceeasi reactie mai usoara, ca doar de exfoliat te-ai exfoliat de mama focului.... nu stiu ce ar mai fi de exfoliat. daca cumva o sa ai reactie mai violenta, sa stii ca nu e vorba de stat o luna in casa... eu m-am chinuit din noiembrie pana in ianuarie... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) merci kitten....doar incepeam sa prind si eu putin curaj..... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) esti dulce..... poate ma incadrez la faza cu "nu se intampla mare lucru"....ce-i drept, m-am tot exfoliat trei luni cu skinoren, 2 lunii cu BHA si Skinoren....aspirina aproape zilnic....numai eu stiu cate straturi am dat jos.....sa ma dau oare zilnic cu retin?! doua sptamani dureaza pana apar?! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) tot odata?! sau cate unul .....toti la suprafata?! se vindeca repede?! o doamne.....cum sa nu fiu deprimata cand astea-mi sunt asteptarile?! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
eu chiar nu stiu ce sa zic. mie dermato mi-a zis sa ma dau in fiecare seara, si daca e reactia violenta, sa ma dau la doua zile.
alexutza, eu de la hyseac folosesc soin actif aux AHA (40 ml), cam 30ron. hai ca am intrat un pic dincolo la recomandari si patanii cu retin/smooderm.... ca sa vad exact ce patisem, ca nu imi mai aminteam... nu ies chiar toti odata. adica eu deja aveam barbia plina, pe obraji la fel.... imi iesisera peste vara si nu mai puteam sa scap. dupa ce am inceput retinul toate cosurile pe care le aveam au renascut, au scos cap alb, dar chestia naspa a fost ca aveau si o crusta groasa si nu le puteam scoate decat foarte violent. m-a certat dermato ca am umblat la ele si mi-a zis ca semnele raman pe viata. nu mi-au iesit toate odata, au iesti pe rand, pe zone: intai au explodat cele de pe barbie si pometi, unde aveam deja. apoi pe nas, cate unul.... apoi dupa o luna, pe frunte si pe maxilar, unde nu aveam nimic. dar cosurile nu erau chiar singura problema. daca iti aduci aminte in perioada aia eram disperata cu ivadermasebul si consumam cantitati industriale pentru ca aveam pielea super uscata si arsa... adica, daca dadeam cu mana pe fata, cadeau scuame... stii cum e cand te arzi la plaja. si aveam pete rosii peste tot. nu prea reuseam sa aplic fdt ca lumea, se vedeau parca mai rau scuamele. am uitat sa zic ceva important: pielea sa fie perfect uscata cand te dai. sa nu faci baie nici inainte, nici dupa.... adica sa astept 30 de min sa ti se usuce fata perfect. daca nu, e efectul mult mai puternic. dar repet: acum il mai folosesc din cand in cand si nu imi mai face rau. ma cojesc, mai ales pe nas si barbie, dar se duce repede. ma gandesc poate reactia era si "ajutata" de ger sau de vantul rece, avand in vedere ca l-am folosit asta iarna. dar si acum o poti pati, daca stai la soare. sa speram ca nu vei pati nimic!!! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
multzam kitten, m-a speriat putin faza in care spui ca ti-au iesit acolo unde nu aveai nimic! cred ca am sa ma dau si in seara asta.....sa vad cum reactioneaza si apoi ma dau la doua zile! am fata uscata cand ma dau, oricum folosesc H2O-ul si nu ma mai spal cu apa..... (chiar apa o mai folosesc doar pt ochi si cand fac masti) aseara nu m-am dat cu crema hidratanta....nu mai folosesc de 2 luni, nu am mai avut nevoie....deocamdata nici retinul nu m-a facut sa am nevoie, dar cred ca deseara am sa dau cu ivadermaseb pt siguranta!
cat de monstri sa zic....doi o data mai rezist...dar la expresia explozie deja mi se ridica parul cu tot cu sira spinarii! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) multumesc kitten....multumesc muuult de tot pt info! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
geo, te inteleg, sunt cu moralul la fel ca tine..fii optimista, ti-am spus, mie de exemplu nu mi-a scos nimic la suprafata retinul in locurile cu puncte negre..nu pot sa-ti spun cum scapasem de ele, fiindca eu nu le dadeam mare atentie (deh, eu am altele mai grele pe cap), pur si simplu am observat ca nu prea mai aveam..dar acum mi-au aparut din nou, dar daca ma tin de treaba, sper sa am aceleasi rezultate..oricum, nu prea ma stresez eu cu ele, pe mine ma enerveaza semnele si mi se pare cateodata, din anumite unghiuri cum zicea si ioanna, ca am pielea denivelata.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) incearca totusi sa te dai cu retinul la 2 zile si cu o cantitate mica, mie nu mi se cojea pielea daca nu abuzam de retin..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) puncte albe nici eu nu aveam, dar cred ca mi-au aparut de la brevoxyl..ce corector ai de la sebamed? acopera bine? m-am cam saturat de fdt..tu ce probleme mai ai cu tenul? in afara de puncte negre..
kitten, ma bucur ca iti merge bine..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) din cate stiu eu keracnylul are o compozitie foarte ok, are si acid salicilic, lactic si cred ca si glicolyc, nu mai tin minte sigur..oricum, este o diferenta mare intre Exfoliante forte si Keracnyl, dar depinde de problemele pe care le ai tu..in primul rand Ef este tratament, se aplica numai seara, iar K este mai mult pt intretinere sau tratare pt cazuri usoare-medii sa zic asa..fiind un tratament, sa nu iti imaginezi ca o sa arati formidabil dupa ce te dai cu Ef, s-ar putea sa iti lase tenul lucios, dar rezultatele se vor vedea..in schimb, dupa ce ma dadeam cu K, tin minte ca imi lasa un ten foarte frumos, luminos, de aceea il foloseam si ca baza de machiaj, dar rezultate nu am vazut cine stie ce..dar spune-mi ce vrei tu sa tratezi si ce ai vrea sa obtii..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
puncte albe nici eu nu aveam, dar cred ca mi-au aparut de la brevoxyl..ce corector ai de la sebamed? acopera bine? m-am cam saturat de fdt..tu ce probleme mai ai cu tenul? in afara de puncte negre.. sweet, de la sebamed am o crema colorata care cica vindeca....nu prea imi lasa impresia ca ar vindeca, oricm nu stau in baza ei, ideea era sa nu folosesc ceva comedogenic! Cat de acoperit, eu o amestec cu putin corector verde de la radiant si acopera foarte bine, mai ales dupa ce ma dau si cu pudra pt fixare! Cat de probleme, pe langa nenorocitele de puncte negre, mai am niste semne proaspete si acum am un un nenorocit dureros sub piele...m-am zgandarit eu dar degeaba, nu are nimic...pur si simplu doare si e rosu (urasc fazele astea, desi in cazul meu sunt rare, cam o data pe luna, sau chiar la doua luni). Deci cam atat, asta mi-e inventarul Inca ceva, subliniez ideea, nici mie nu-mi pasa de punctele de pe nas sau din barbie, ele ma formeaza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sunt alaturi de mine de la inceputuri, insa ma dispera cele de pe pometi....sau mai jus de pometi....nu stiu exact cum sa numesc zona, oricum sunt si pe obrazul drept si pe stang in aceeasi zona! sweet, tie tot dupa o luna au inceput sa-ti scoata monstrii?! erau durerosi? mari?! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Bun, deci inseamna ca sunteti multumite de Glycon, fetelor, ce bine!!!!
Dar, spuneti-mi, va rog de cind ati inceput sa o folositi? Ioana? Arrisuca? Ala (Ala, vreau neaparat sa vad poze cu inainte si dupa Glycon)? Pe mine ma batea gindul sa ma dau in fiecare seara, desi sunt in prima saptamina de Glycon. Ce ma sfatuiti? I-am scris un mail dnului dr. Mugea si mi-a zis ca Glycon are 7% acid glicolic, iar Forte-le dublu, 14%. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 68 Joined: 15-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,347 ![]() |
Andreica, eu cred ca ar fi bine ca in prima saptamana sa te dai asa cum scrie in prospect (o data la 2 zile), dar ma rog, daca tu ai un ten mai rezistent cred ca ai putea incerca. Eu nu ma risc sa ma dau in fiecare zi, acum in prima saptamana, pt ca sunt deja iritata, cu multe cosuri si sincer mi-e cam frica sa risc. Dar tu folosesti si demachiantul cu catina? Eu inca nu-l folosesc. Va pup!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Nu, nici eu nu folosesc demachiantul cu catina (si, sincer, nici nu am de gind.... acu, sa fim seriosi, cred ca acidul glicolic e cel care conteaza, nu catina....). Eu folosesc, ca si pina acum, gel de spalat pe fata de la Uriage (cu Cu si ZN) si Bioderma- Sebium.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 68 Joined: 15-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,347 ![]() |
Nici eu nu am de gand sa-l folosesc, deocamdata folosesc gelul de curatare Sebium, e ok. Dar ziua eu ma machiez, nu pot sta nemachiata, pt moralul meu, chiar daca stau in casa, dar mai vine si pe la mine cineva si sa nu-l sperii. In rest, poate dupa vreo 2 saptamani sa vad si eu vreo ameliorare.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
geo, nu mi-au aparut monstrii, mie mi-a scos doar punctele alea albe..adevarul e ca la mine nici nu prea avea ce sa mai scoata, la cate produse am folosit eu..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th June 2025 - 04:59 PM |
|